To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Luźne rozmowy Mitsumaniaków z nad morza ...

Krzyzak - 02-07-2010, 21:05

ja tylko po obwodowej jeżdżę i popołudniami jest faktycznie słabo - korki na kilkanaście km, szczególnie, że niemal każdy zjazd jest w trakcie przebudowy...
sebekColt97 - 14-07-2010, 12:20

Nie korzystam nigdy z autostrady A1, jakoś nie mam po drodze, ale tydzień temu w niedzielny poranek była okazja przejechać całym odcinkiem do Nowych Marz. W sumie fajna droga ale niestety mam też zastrzeżenia. Przede wszystkim po przejechaniu całego odcinka, na bramkach Nowe Marzy stałem w korku żeby zapłacić za przejazd. Były czynne 2 stanowiska!!! a ze względu na okres wakacyjny mnóstwo samochodów. Troche mnie to rozczarowało, po fajnym przejeżdzie i zaoszczędzeniu czasu, straciłem ok.25 minut żeby zapłacić. Jeśli to standard na tych bramkach to porażka. Za minus uważam również ceny na stacji Shella, gdzie ceny paliwa zdecydowanie przesadzone.
Co sądzicie o A1, czy korki na bramkach są tam nagminne?

akbi - 14-07-2010, 12:34

sebekColt97 napisał/a:
Co sądzicie o A1, czy korki na bramkach są tam nagminne?

latek są dość często ...zwłaszcza w weekendy ... ale jak czekałeś 25min ...to miałeś szczęście, rok temu trzeba było czekać i po 2h :)

sebekColt97 - 01-08-2010, 13:12

Jako, że to dział lużnych rozmów, to chyba odpowiednie miejsce na pożegnanie, a niestety, jak sie okazało, mój lipcowy spot w Gdańsku, byl ostatnim w którym uczestniczyłem. Wyjechałem z Trójmiasta ponad 500km, obecnie mieszkam w Bytomiu, ale sentyment i wspomnienia pozostaną na zawsze a ekipę Trójmiejskich-Pomorskich Mitsumaniaków, mam nadzieję w przyszłości jeszcze spotkam. Dzięki za w sumie kilkanaście spotkań, miłą atmosferę na forum i na spotach, dzieki za to, że poznałem wiele fajnych osób, a szczególnie podziękowania dla akbiego, który zawsze starał się rozwijać to forum i dbał o spoty i o dobrą informację, żeby każdy mógł wpaść, pogadać itp.
Raz w zyciu jest gorzej, raz lepiej, mam nadzieję u mnie sprawy jakoś ułożą i może los pozwoli mi za jakiś czas znów wpaść na Pomorze i was odwiedzić. Trzymajcie sie wszyscy i pozdrawiam.

Krzyzak - 01-08-2010, 14:18

Seba - powodzenia.
Anonymous - 01-08-2010, 15:19

Powodzenia Sebek :) Oby Bytom okazał się dla Ciebie szczęśliwy ;) A wakacyjnie zawsze możesz odwiedzić pomorze. Pozdrowienia!
akbi - 01-08-2010, 21:25

sebekColt97, powodzenia, mam nadzieję, że w rodzinnych stronach ułoży Ci się już wszystko tak jakbyś chciał. Głowa do góry :)
Anonymous - 01-08-2010, 22:25

Seba aby Ci sie wszystko ułożyło :!:
sruba - 01-08-2010, 22:27

bałagan się tu robi.
dwa poniższe tematy mają swoje miejsce gdzie indziej.
mody - do roboty !
bo zaraz będzie tu taki śmietnik, że nikt się z nim nie ogarnie...

akbi - 01-08-2010, 22:35

sruba napisał/a:
bałagan się tu robi.

posprzątane prezesie :P

Wszyc - 01-08-2010, 23:00

Przepraszam :D jeszcze ogarniam się nie krzyczeć heh :D
sebekColt97 - 03-08-2010, 08:14

Dzięki za wszystkie posty :) Ekipa Mitsumaniaków zawsze jest rodziną i dlatego jak sie tu raz zawita to pozostanie na zawsze :p
wizzi - 03-08-2010, 16:52

ja z przerwami ale zawsze z wami :D
Wszyc - 12-09-2010, 00:40

Wysłałem swojego rodzaju informator na maila dla nowych klubowiczów wystąpił mały błąd w jednym miejscu miało być: "by nowi klubowicze NIE czuli się obco" a napisałem by czuli się obco :lol: wybaczcie za błąd :D :D :D ale chyba każdy zrozumiał o co chodziło mi :wink:
sebekColt97 - 28-11-2010, 16:32

Czy u was też zima? Południe troche przysypane, fajnie, choć nie wszędzie drogowcy dojechali, jak zwykle boczne drogi zapomniane. A na Pomorzu też początek i pierwszy atak zimy? :)