Nasze Miśki - Polarny ninja
Owczar - 04-04-2009, 19:47
No ładnie, ciekawe jak sie będzie prezentował :] Co Ty chcesz w nim jeszcze konserwować? Przecież Ty już każdy centymetr w tym aucie zakonserwowałeś
rosomak1983 - 04-04-2009, 19:51
Owczar napisał/a: | No ładnie, ciekawe jak sie będzie prezentował :] |
sie okaże za jakis miesiac
Owczar napisał/a: | Co Ty chcesz w nim jeszcze konserwować? |
Nie zdarzyłem nadkoli oraz profilów zamknietych... Ale teraz to zrobie
rosomak1983 - 08-04-2009, 17:00
No wiec zacznijmy od tego ze w końcu udało mi sie wymienić filtr paliwa
Kluczem do zwyciestwa był zakup klucza ,,wężykowego'' 14. Wymieniłem sam bez kanału i zadnych problemów
Pozatym drobne konserwacje przemalowałem progi farba hamertie biała bo niedługo wyladuja tam progi z EVO wiec niech bedzie dobrze zabezpieczone...
Pozatym sciagnałem zderzak tył w poszukiwaniu rudej... Tam gdzie było jej troszeczke (jakies milimetrowe pryszczyki) zeskrobałem do gołej bachy na to Hamerite a potem Boll na cały tyłeczek Zakonsewowałem tez jak sie dało tylne wzmocnienie...
Przy okazji porobiłem zaprawki lakierowe na zderzaku z tyłu bo miałem drobne rysy.
Kupiłem tez i wymieniłem żarówki postojowe.
Owczar - 08-04-2009, 17:05
No nieźle Dbasz o tego lancerka, oj dbasz..
pawela - 08-04-2009, 18:51
czasem przesadnie
rosomak1983 - 08-04-2009, 19:10
Owczar napisał/a: | No nieźle Dbasz o tego lancerka, oj dbasz.. |
pawela napisał/a: | czasem przesadnie |
no bo lubie... od was sie zaraziłem...
sruba - 08-04-2009, 21:28
rosomak1983 napisał/a: | bo niedługo wyladuja tam progi z EVO |
yyyy... przemyslales temat ?
jest ladny jaki jest, a tak go zepsujesz...
pawliku - 08-04-2009, 21:39
eee fajnie będzie wyglądał z progami od EVO , bynajmniej bedzie miał komplecik progi,spojlerek,dokładka z przodu fajniusio i dbaj o niego tak dalej tylko jeden mały minusik ni ma białych felg
rosomak1983 - 08-04-2009, 22:34
sruba napisał/a: | yyyy... przemyslales temat ?
jest ladny jaki jest, a tak go zepsujesz... |
sruba, spokonie progi z EVO II sa bardzo delikatne i w dodatku ta sama buda co CBO... bedzie pasować bo przymiarki były
pawliku napisał/a: | bynajmniej bedzie miał komplecik progi,spojlerek,dokładka z przodu |
rzeczywiście... Mysle czasem jeszcze nad atrapa na maske z EVO VI ale najprawdopodobniej dam sobie spokój...
pawliku napisał/a: | tylko jeden mały minusik ni ma białych felg |
a ostatnio ludziska mi mówia ze te co mam sa świetne...serio Szczególnie w nocy przy swiatłach latarni wygladaja kozacko...
pawliku - 08-04-2009, 23:04
rosomak1983 napisał/a: | Mysle czasem jeszcze nad atrapa na maske z EVO VI | a chyba autoR ma na sprzedaż maskę od CBO EVO. nie myślałeś nad tym ? rosomak1983 napisał/a: | a ostatnio ludziska mi mówia ze te co mam sa świetne...serio Szczególnie w nocy przy swiatłach latarni wygladaja kozacko... | a może i są fajne ale mają być białe i kuniec !
aaa bym zapomniał a jakaś dokładka na tylni zderzak bedzie czy nie?
rosomak1983 - 09-04-2009, 01:05
pawliku, spokojnie białe maja sie dobrze... leza sobie w piwnicy i nic złego im sie nie dzieje. Oto fotka zebys sie nie denerwował (PS czernidła nie żałowałem)
sruba, te progi wygladaja tak. Jak widać delikatne i bez wioski. Ori sciagniete osobiscie przez Rafq i mnie z EVO II Wiec bez obaw nie maja prawa nie pasować.
Pawliku jak byłem po progi to maski juz nie było.Ale ponoć jest też drugie EVO.
Co do dokładki na tylny zderzak nie bedzie chyba ze mi cos odbije i jakims cudem znajde body z EVO III najładniejsze EVO moim zdaniem... mega agresja bije od niego
sruba - 09-04-2009, 08:56
myślałem, że będzie kiepsko. a wygląda całkiem si. działaj !
McDoune - 10-04-2009, 00:32
może chcesz pożyczyć mojego lancelota na tydzień lub dwa ?
fajny efekt, ale do tych progów to już faktycznie zimówki na białych
rosomak1983 - 10-04-2009, 00:48
McDoune napisał/a: | może chcesz pożyczyć mojego lancelota na tydzień lub dwa ?
|
mam jeszcze mase pracy przy swoim ale jak skończe (choc zawsze pewnie cos sie wymysli ) to zeby sie nie nudzic wezmnie sie twojego
McDoune - 10-04-2009, 00:53
serio podziwiam, chciałbym mieć tyle cierpliwości
czekam na fotki z progami
|
|
|