To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Polarny ninja

Owczar - 04-04-2009, 19:47

No ładnie, ciekawe jak sie będzie prezentował :] Co Ty chcesz w nim jeszcze konserwować? Przecież Ty już każdy centymetr w tym aucie zakonserwowałeś :D
rosomak1983 - 04-04-2009, 19:51

Owczar napisał/a:
No ładnie, ciekawe jak sie będzie prezentował :]

sie okaże za jakis miesiac :wink:
Owczar napisał/a:
Co Ty chcesz w nim jeszcze konserwować?

Nie zdarzyłem nadkoli oraz profilów zamknietych... :evil: Ale teraz to zrobie :twisted:

rosomak1983 - 08-04-2009, 17:00

No wiec zacznijmy od tego ze w końcu udało mi sie wymienić filtr paliwa :D
Kluczem do zwyciestwa był zakup klucza ,,wężykowego'' 14. Wymieniłem sam bez kanału i zadnych problemów :wink:

Pozatym drobne konserwacje przemalowałem progi farba hamertie biała bo niedługo wyladuja tam progi z EVO wiec niech bedzie dobrze zabezpieczone...
Pozatym sciagnałem zderzak tył w poszukiwaniu rudej... Tam gdzie było jej troszeczke (jakies milimetrowe pryszczyki) zeskrobałem do gołej bachy na to Hamerite a potem Boll na cały tyłeczek :wink: Zakonsewowałem tez jak sie dało tylne wzmocnienie...

Przy okazji porobiłem zaprawki lakierowe na zderzaku z tyłu bo miałem drobne rysy.
Kupiłem tez i wymieniłem żarówki postojowe.

Owczar - 08-04-2009, 17:05

No nieźle ;) Dbasz o tego lancerka, oj dbasz..
pawela - 08-04-2009, 18:51

czasem przesadnie :lol:
rosomak1983 - 08-04-2009, 19:10

Owczar napisał/a:
No nieźle ;) Dbasz o tego lancerka, oj dbasz..
pawela napisał/a:
czasem przesadnie :lol:

no bo lubie... od was sie zaraziłem...

sruba - 08-04-2009, 21:28

rosomak1983 napisał/a:
bo niedługo wyladuja tam progi z EVO

yyyy... przemyslales temat ?
jest ladny jaki jest, a tak go zepsujesz...

pawliku - 08-04-2009, 21:39

eee fajnie będzie wyglądał z progami od EVO , bynajmniej bedzie miał komplecik progi,spojlerek,dokładka z przodu :) fajniusio i dbaj o niego tak dalej ;) tylko jeden mały minusik ni ma białych felg :twisted: :twisted:
rosomak1983 - 08-04-2009, 22:34

sruba napisał/a:
yyyy... przemyslales temat ?
jest ladny jaki jest, a tak go zepsujesz...

sruba, spokonie progi z EVO II sa bardzo delikatne i w dodatku ta sama buda co CBO... bedzie pasować bo przymiarki były :wink:
pawliku napisał/a:
bynajmniej bedzie miał komplecik progi,spojlerek,dokładka z przodu :)

rzeczywiście... :D Mysle czasem jeszcze nad atrapa na maske z EVO VI ale najprawdopodobniej dam sobie spokój...
pawliku napisał/a:
tylko jeden mały minusik ni ma białych felg :twisted: :twisted:

a ostatnio ludziska mi mówia ze te co mam sa świetne...serio :D Szczególnie w nocy przy swiatłach latarni wygladaja kozacko...

pawliku - 08-04-2009, 23:04

rosomak1983 napisał/a:
Mysle czasem jeszcze nad atrapa na maske z EVO VI
a chyba autoR ma na sprzedaż maskę od CBO EVO. nie myślałeś nad tym ?
rosomak1983 napisał/a:
a ostatnio ludziska mi mówia ze te co mam sa świetne...serio Szczególnie w nocy przy swiatłach latarni wygladaja kozacko...
a może i są fajne ale mają być białe i kuniec ! :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :P

aaa bym zapomniał a jakaś dokładka na tylni zderzak bedzie czy nie?

rosomak1983 - 09-04-2009, 01:05

pawliku, spokojnie białe maja sie dobrze... leza sobie w piwnicy i nic złego im sie nie dzieje. :wink: Oto fotka zebys sie nie denerwował (PS czernidła nie żałowałem)

sruba, te progi wygladaja tak. Jak widać delikatne i bez wioski. Ori sciagniete osobiscie przez Rafq i mnie z EVO II :) Wiec bez obaw nie maja prawa nie pasować.

Pawliku jak byłem po progi to maski juz nie było.Ale ponoć jest też drugie EVO. :wink:
Co do dokładki na tylny zderzak nie bedzie chyba ze mi cos odbije i jakims cudem znajde body z EVO III najładniejsze EVO moim zdaniem... mega agresja bije od niego :mrgreen:

sruba - 09-04-2009, 08:56

myślałem, że będzie kiepsko. a wygląda całkiem si. działaj !
McDoune - 10-04-2009, 00:32

może chcesz pożyczyć mojego lancelota na tydzień lub dwa ? :wink:

fajny efekt, ale do tych progów to już faktycznie zimówki na białych :mrgreen:

rosomak1983 - 10-04-2009, 00:48

McDoune napisał/a:
może chcesz pożyczyć mojego lancelota na tydzień lub dwa ? :wink:

mam jeszcze mase pracy przy swoim ale jak skończe (choc zawsze pewnie cos sie wymysli :P ) to zeby sie nie nudzic wezmnie sie twojego :D

McDoune - 10-04-2009, 00:53

serio podziwiam, chciałbym mieć tyle cierpliwości :)

czekam na fotki z progami