To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Galant VR4 E88A 92-96 - [E88A 2.5 4WD] E88A 4WD 4WS 2,5 V6 24V

gres - 30-09-2009, 08:22

a mnie się ni cholery nie podobają te światła , choicaż rozumiem że nei do wyglądania mają być :P Zamierzasz startować po nocy?
misiek-misiek - 30-09-2009, 10:43

No kurka wodnista....WIELKIE GRATKI...nareszcie zaczął wyglądać :twisted:
no i te białe elementy....hmmm

szkoda że muszę swojego popchnąć :(

Frost - 30-09-2009, 12:00

Teraz wygląda jak prawdziwa rajdówka juz z daleka :D Jak zauważył misiek fajnie wygląda z białymi elementami

[ Dodano: 30-09-2009, 12:12 ]
Mój miś też wyladował u elektryka dziś z rańca, ponieważ w końcu doczekałem sie terminu wolnego i będzie robione co nie co w nim:
- sprężarka klimy bo nie załącza
- pilot - w końcu bo kluczyk juz sie krzywi :D
- podgrzewanie foteli - jak znalazł na zime
- centralka sterująca domykaniem i otwieraniem szyb na pilota - taki bajer

P.S w GW tej nocy juz było blisko 0 stop. :D niedługo sobie poszaleje Miśkiem

misiek-misiek - 30-09-2009, 15:22

frost83 napisał/a:
P.S w GW tej nocy juz było blisko 0 stop. :D

A niektórzy narzekają :wink: :D

Frost - 30-09-2009, 17:10

misiek-misiek napisał/a:
A niektórzy narzekają
a Ci co mają 4x4 się radują :D Oooooooooo a jak spadnie śnieżek to będzie fajnie, boczek goni boczek i na rondku jakieś kułeczko :D nie moge się doczekać. W tamtym roku nie poszalałem bo galuś nie był ani zarejestrowany ani gotowy, ale w tym nadrobie - no chyba że nie będzie śniegu, bo na szklance lepiej nie świrować :twisted:
misiek-misiek - 01-10-2009, 10:19

frost83 napisał/a:
no chyba że nie będzie śniegu, bo na szklance lepiej nie świrować :twisted:

Najlepszy jest świeży śnieżek, taki puszek w który wpadasz i robi się takie kłębowisko białego kurzu :D Rewelacja :!:
Przetestowałem starym Galem a miał napęd tylko na przednie łapki ale przebijał się przez zaspy takie do wysokości lamp bez zająknięcia :twisted:
Się działo :D

mitsu_pl - 01-10-2009, 11:34

Gres, one nie mają wyglądać, one mają działać. Dni są coraz krótsze, ostatnio w modzie KJS-ów stały się prologi robione wieczorami przy zerowej widoczności na zwykłych światłach. Kilka razy zaliczyło się jakąś niedopatrzoną dziurę czy krawężnik i postanowione... Kupujemy elektrownie! Tak też się stało! Moim zdaniem poprawia charakter tego autka :mrgreen:

Co do zimy, to też się nie możemy doczekać z tatuśkiem, jakiś rajdzik zorganizujemy w Grajewie z tej okazji :wink: aby śnieg dopisał...

Frost - 01-10-2009, 13:21

mitsu_pl napisał/a:
Co do zimy, to też się nie możemy doczekać
lepiej tak na forum nie mówmy że się nie możemy doczekać śniegu bo nas zlinczują "latolubni" hehe
W końcu droga do pracy zacznie mi sprawiać przyjemność :twisted:

[ Dodano: 01-10-2009, 15:34 ]
Jutro odbieram Galusia (musze mu jakies imie wymyślić) :D
zrobione:
- klima
- pilot z do zamka
- grzanie foteli
nie zrobione
- domykanie szyb - za dużo roboty i za duże koszta

Hubeeert - 01-10-2009, 16:50

frost83 nie przeszkadza mi to co robisz. Przeszkadza mi to, że opisujesz to na Forum. Na TYM Forum. Pisz o tym gdzieś indziej - konkretnie o popisach na drogach - są do tego specjalne place, są parkingi, tam sobie pouzywaj.

Pozdrawiam

gres - 02-10-2009, 08:46

[quote="frost83"]
mitsu_pl napisał/a:
Jutro odbieram Galusia (musze mu jakies imie wymyślić) :D
zrobione:
- klima
- pilot z do zamka
- grzanie foteli
nie zrobione
- domykanie szyb - za dużo roboty i za duże koszta

czemu ja grzania foteli nie mam :(
za to mam domykanie szyb :P Niestety jeden pilot nie działa ( da się jakoś dorobić ? )

śnieg spadnie dopiero w styczniu jak co roku :P Na szczęście pod pracą mam szutrowy parking :twisted: Myślicie że kamyki fruwające spod kół mogą coś uszkodzić ? Mnie też wszyscy znajomi karcą jak odprawiam modły o śnieg :)

mitsu_pl dawno nie interesowałem się kjs :P Ale to czemu się nei chwalisz wynikami , kiedyś coś napisałeś potem cisza to myślałem że koniec startów :P

mitsu_pl - 02-10-2009, 10:47

Powiem tak, ponieważ mamy szanse, to narazie nic nie pisze, żeby nie zapeszyć...
Wszytko się rozstrzygnie po 18 października. Trzymajcie Kciuki!

Narazie zapraszam tutaj:

http://forum.mitsumaniaki...p=565271#565271

Powoli próbuje ogarnąć całość ;)

Frost - 02-10-2009, 11:01

mitsu_pl napisał/a:
Powoli próbuje ogarnąć całość
ogarniaj ogarniaj, bo musisz tam dobrze zaktualizować wszystko :D przez 2a lata się przecież nazmieniało
mc - 12-10-2009, 18:43

Chciałbym serdecznie przywitać wszystkich posiadaczy E88A. Od piątku jestem jednym z najszczęśliwszych ludzi w tym kraju a to za sprawą zakupu takowego auta. Auto kupiłem od Michała i powiem szczerze że jak tylko zobaczyłem ogłoszenie tutaj na forum wiedziałem że musze go mieć.I udało się. :)
Nie jestem jescze dość obeznany w tym aucie więc na pewno będę miał wiele pytań i liczę na pomoc z waszej strony.

PS. Wrażenia z jazdy niesamowite- cudo!

Frost - 13-10-2009, 11:40

mc, WITAMY W GRONIE.
To odrazu przejdź do tematu http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=37196 i się wpisz.
Co do pytań, to smiało w tych auta przed nami jeszcze nic sie nie ukryło :D hehe

jacek11 - 13-10-2009, 20:56

mc, witam,i gratuluję zakupu :) Dbaj o to auto,bo jest tego warte.Osobiście włożyłem w niego kawałek serca,i jego losy nie są mi obojętne.

pozdro. :)