[07-XX]Lancer CYxA Ogólne - Sedan czy Sportback
jaca71 - 18-12-2009, 00:16
Ja bym się wkurzył, za te pieniądze to można navi z BT i zestawem HF kupić. Głupio i pewnie przykro. Bo pewnie na Allegro takie cudo połowę mniej stoi...
waldinio - 18-12-2009, 00:20
jaca71 napisał/a: | Ja bym się wkurzył, za te pieniądze to można navi z BT i zestawem HF kupić. Głupio i pewnie przykro. Bo pewnie na Allegro takie cudo połowę mniej stoi... |
musze obczaić jaki to model i znaleźć na necie, jak się okaże ze to urządzenie kosztuje 100zł to zrobie małą wojne... bo nie tego się spodziewałem
Trik - 18-12-2009, 00:55
No niestety, orginalny BT ze sterowaniem w kierownicy zaczyna się od następnej w kolejności wersji wyposażeniowej, w autach modelowo 2010. Wzieli i się wycwanili (MMC), a na dodatek nie zawsze o tym mogą wspomnieć w slonie.. Już możesz zacząć się irytować, bo za teką kasę (900) napewno znalazł byś coś z BT i Navi.
$iwy - 18-12-2009, 01:36
W modelu który mam (2008) BT - ten w kierownicy był w standardzie wersji invite.
macior - 18-12-2009, 07:40
waldinio, ja też mam invite'a (wczoraj stał jeszcze w uzbrojeniu elektryków) i ptrałem czy można domontować bluetootha takiego jak fabrycznie, ale skoro w tej wersji nie (kierownica z fabryki wychodzi uzbrojona) to mi zaproponowali "swoją" za 560PLN - ale nie wchodzę w to
BTW: czy Twój misiek ma porysowany znaczek na klapie bagażnika
waldinio - 18-12-2009, 08:47
hmm, jakby tak policzyc te opcje, to wychodzi te 60% taniej więc z tym bluetoothem nie jest tak źle, najlepsze - zamawiałem spojler i dostałem spojler ale zderzaka tylnego a ja chciałem na klape glowili sie jak to rozwiązać i poprsotu dostane dwa spojlery w cenie jednego tego przy zderzaku zostawiali i dołożą mi na klape w połowie stycznia
czy mam porysowany znaczek na klapie - nie wiem, nie zwróciłem uwagi, sprawdze jak wyjde z pracy
macior - 18-12-2009, 09:04
waldinio napisał/a: | czy mam porysowany znaczek na klapie - nie wiem, nie zwróciłem uwagi, sprawdze jak wyjde z pracy |
nie martw się - może widziałem innego czerwonego sedana z oponami w niebieskich workach w bagażniku u rm fil przy gablotce z gaddżetami...
waldinio - 18-12-2009, 09:06
macior napisał/a: | waldinio napisał/a: | czy mam porysowany znaczek na klapie - nie wiem, nie zwróciłem uwagi, sprawdze jak wyjde z pracy |
nie martw się - może widziałem innego czerwonego sedana z oponami w niebieskich workach w bagażniku u rm fil przy gablotce z gaddżetami... |
ale ja mam czarnego sedana i wczoraj go odebrałem
macior - 18-12-2009, 09:11
waldinio, no to przepraszam za sianie kuchni tzn. niepokoju
waldinio - 18-12-2009, 09:17
macior napisał/a: | waldinio, no to przepraszam za sianie kuchni tzn. niepokoju |
spoko
Lestat - 18-12-2009, 09:30
waldinio, pewnie masz zamontowanego Parrota http://www.parrot.com/usa...s-free-car-kits generalnie tak jak tutaj juz zostalo to napisane w wersjach inform/invite nie ma w standardzie opcji fabrycznego BT, opcja ta zaczyna sie dopiero od Intense.Z twojego opisu wynika ze dodatkowo zamontowali ci wersje CK3100 albo jescze nizsza, gdybys mial wersje CK3200 to prawdopodobnie moglbys zapisac sobie kontakty w wewnetrznej pamieci BT ja poki co zrezygnowalem z tego bajeru mimo ze to bardzo fajna sprawa...
waldinio - 18-12-2009, 09:41
ulrik napisał/a: | waldinio, pewnie masz zamontowanego Parrota http://www.parrot.com/usa...s-free-car-kits generalnie tak jak tutaj juz zostalo to napisane w wersjach inform/invite nie ma w standardzie opcji fabrycznego BT, opcja ta zaczyna sie dopiero od Intense.Z twojego opisu wynika ze dodatkowo zamontowali ci wersje CK3100 albo jescze nizsza, gdybys mial wersje CK3200 to prawdopodobnie moglbys zapisac sobie kontakty w wewnetrznej pamieci BT ja poki co zrezygnowalem z tego bajeru mimo ze to bardzo fajna sprawa... |
własnie to nie jest to, zrobie później temu czemuś zdjęcie to wam pokaże jak to wygląda
Lestat - 18-12-2009, 09:56
Ooo a to ciekawe, myslalem ze takie daja standardowo w Mitsu, co ciekawsze producent tego systemu robi chyba w ogole dla mitsu całośc tego rozwiazania bo na stronce widziałem dedykowane rozwiazania do Pajero i chyba Outlandera a do naszego Lancelota juz nie dedykowane mam na mysli w kierownicy
jaca71 - 21-12-2009, 08:00
He he.
Myślałem że to się nigdy nie stanie a jednak, znalazłem pierwszą wadę sedana
Wczoraj nieopatrzenie przed odśnieżeniem całego samochodu otworzyłem bagażnik. I co? Oczywiście cały śnieg z klapy bagażnika wylądował w środku W hatchu nigdy mi się to nie zdarzyło.
Lestat - 21-12-2009, 08:25
Bo HB ma dość duża rame na ktora przychodzi klapa ja tez tak zrobilem tzn nie starlem sniegu z klapy ostatnio i wpadlo mi tylko troszke platkow :-)reszta wyladowala w w/w ramie
|
|
|