To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Mi¶ki - Reaktywacja Galanta - Wszyc

Frost - 20-07-2010, 20:47

wow, no prosze, respect Krzychu, widać progres. Mega gratki za chęci, mi by sie nie chciało :p
Andrew - 20-07-2010, 20:54

Wszyc gigant z Ciebie. Wytrwało¶ci w reaktywacji :)
Wszyc - 20-07-2010, 22:59

hehe dzięki panowie ale najważniejsze jeszcze przede mn± :D

Parę fotek z dzi¶:

Andrew - 21-07-2010, 06:38

Wszyc w pierwszym zdjęciu fajne tło: polska idealna droga :D Zdjęcia ok. Mój brat miał takiego gala w tym samym kolorze...
rosomak1983 - 21-07-2010, 08:21

Wszyc, a kosztorys mniej wiecej...

PS Trzebaby kiedys zrobic cos z ta nieszczesna lotka, strasznie odstaje to orginał wogóle :shock: ??
Pozatym niezła robota... Ładnie wyszełd przód, tylko widze ze nie masz znaczka na nosku.

PS Widziałem ze ta sigma stoi dalej.

Wszyc - 21-07-2010, 12:10

andrew84 droga na jednostkę wojskow± więc i tak niezła jest nic tu nie jeĽdzi jednostka wojskowa z tyłu jest z lewej 200-500metrów i jest klif i morze w prawo z 200-500 metrów i jest lotnisko wojskowe na którym jest co roku Heineken Opener Festival taka spokojna okolica moja :D

rosomak1983 lotka to oryginał OEM dostępny z katalogu opcji Mitsubishi montowany tylko na życzenie aż taka zła nie jest :D
Znaczek odpadł z 2 miechy temu :P
Kosztorys to 6.889 zł i 72 grosze :D :D
I to jest nawet tanio okazyjnie że tak powiem większo¶ć rzeczy zrobiona :P to si tak wydaje ale głupi akumulator i nowe opony to już prawie 1ty¶ zł wyszedł

mitsu_pl - 21-07-2010, 15:38

Ej ludziska, Krzysiu tylko tak narzeka, a w rzeczywisto¶ci to jest tak zadowolony ze swojego galanta, że maskara, gdzie on by kupił w tych czasach taki czołg, co tak mało pali (wiaderko ropy na miesi±c ;) ), jeĽdzi po wszystkim (i wcale g±sienic nie potrzebuje), pali w największe mrozy (bez rozpalania ogniska pod mich± olejow±) i nazywa się MITSUBISHI :D ;)
Wszyc - 21-07-2010, 15:41

No bo to jest tak ja narzekam na swojego misia ale niech tylko kto¶ inny spróbuje złe słowo o nim powiedzieć :D :D :D
fj_mike - 21-07-2010, 20:10

mitsu_pl, czyli widzimy się jutro :D
Wszyc, wpadniesz do Grajewa :?:

Wszyc - 21-07-2010, 20:40

nie bardzo mam nadzieje że chociaż na wilkasach będę bo nie wiem czy mi wolne w pracy dadz± :P
Krzyzak - 21-07-2010, 21:17

Wszyc napisał/a:
No bo to jest tak ja narzekam na swojego misia ale niech tylko kto¶ inny spróbuje złe słowo o nim powiedzieć

Galant Wszyca jest jak młodsza siostra - w towarzystwie się do niego nie przyzna, ale gdyby kto¶ chciał mu zrobić krzywdę, to odda za niego życie :P :)

Wszyc - 21-07-2010, 22:05

Krzyzak napisał/a:
Galant Wszyca jest jak młodsza siostra - w towarzystwie się do niego nie przyzna, ale gdyby kto¶ chciał mu zrobić krzywdę, to odda za niego życie :P :)

Poległem po prostu :D

jacek11 - 21-07-2010, 23:01

rosomak1983 napisał/a:
Trzebaby kiedys zrobic cos z ta nieszczesna lotka, strasznie odstaje to orginał wogóle :shock: ??

To fakt,że ciężko dobrać odpowiedni± lotkę do tego auta.Widziałem tylko jedn± która mi się podobała,ale nikt nie kupił tego angola :evil:
Wszyc napisał/a:
Poległem po prostu

I kto teraz będzie się opiekował galusem :?: :wink: :D

Wszyc - 28-07-2010, 22:19

Dzi¶ dotarł do mnie nowy przedni prawy banan jakie¶ gorszej firmy jaki¶ SRL zobaczymy jak długo wytrzyma ale s±dzę że trochę przeżyje przy moich wielkich przebiegach rzędu 3ty¶ km na prawie rok :D

Trochę mam dylemat ze zlotem ogólnopolskim bo na sam± wachę by zalać mojego potwora na te 650km w obie strony będzie trzeba z 60litrów by starczyło :P a to prawie 300zł które mogę wykorzystać np. na blacharkę drugiego nadkola ehh... ciężko będzie się zdecydować na ten wyjazd :P

Wybaczcie jak mnie zabraknie każdy grosz na wagę złota przez mi¶ka sobie od 1,5 roku butów nie mogę kupić nawet hehe :D :D :D
I nie widać końca bo plany potężne przede mn± :D

Hugo - 28-07-2010, 22:29

Wszyc to zabierz się z kim¶. I tak nie ma co ogl±dać tego Twojego woza. Przepraszam, zażartowałem. Mam nadzieję, że się nie obrazisz :wink: