Nasze Mi¶ki - Reaktywacja Galanta - Wszyc
Frost - 20-07-2010, 20:47
wow, no prosze, respect Krzychu, widać progres. Mega gratki za chęci, mi by sie nie chciało
Andrew - 20-07-2010, 20:54
Wszyc gigant z Ciebie. Wytrwało¶ci w reaktywacji
Wszyc - 20-07-2010, 22:59
hehe dzięki panowie ale najważniejsze jeszcze przede mn±
Parę fotek z dzi¶:
Andrew - 21-07-2010, 06:38
Wszyc w pierwszym zdjęciu fajne tło: polska idealna droga Zdjęcia ok. Mój brat miał takiego gala w tym samym kolorze...
rosomak1983 - 21-07-2010, 08:21
Wszyc, a kosztorys mniej wiecej...
PS Trzebaby kiedys zrobic cos z ta nieszczesna lotka, strasznie odstaje to orginał wogóle ??
Pozatym niezła robota... Ładnie wyszełd przód, tylko widze ze nie masz znaczka na nosku.
PS Widziałem ze ta sigma stoi dalej.
Wszyc - 21-07-2010, 12:10
andrew84 droga na jednostkę wojskow± więc i tak niezła jest nic tu nie jeĽdzi jednostka wojskowa z tyłu jest z lewej 200-500metrów i jest klif i morze w prawo z 200-500 metrów i jest lotnisko wojskowe na którym jest co roku Heineken Opener Festival taka spokojna okolica moja
rosomak1983 lotka to oryginał OEM dostępny z katalogu opcji Mitsubishi montowany tylko na życzenie aż taka zła nie jest
Znaczek odpadł z 2 miechy temu
Kosztorys to 6.889 zł i 72 grosze
I to jest nawet tanio okazyjnie że tak powiem większo¶ć rzeczy zrobiona to si tak wydaje ale głupi akumulator i nowe opony to już prawie 1ty¶ zł wyszedł
mitsu_pl - 21-07-2010, 15:38
Ej ludziska, Krzysiu tylko tak narzeka, a w rzeczywisto¶ci to jest tak zadowolony ze swojego galanta, że maskara, gdzie on by kupił w tych czasach taki czołg, co tak mało pali (wiaderko ropy na miesi±c ), jeĽdzi po wszystkim (i wcale g±sienic nie potrzebuje), pali w największe mrozy (bez rozpalania ogniska pod mich± olejow±) i nazywa się MITSUBISHI
Wszyc - 21-07-2010, 15:41
No bo to jest tak ja narzekam na swojego misia ale niech tylko kto¶ inny spróbuje złe słowo o nim powiedzieć
fj_mike - 21-07-2010, 20:10
mitsu_pl, czyli widzimy się jutro
Wszyc, wpadniesz do Grajewa
Wszyc - 21-07-2010, 20:40
nie bardzo mam nadzieje że chociaż na wilkasach będę bo nie wiem czy mi wolne w pracy dadz±
Krzyzak - 21-07-2010, 21:17
| Wszyc napisał/a: | | No bo to jest tak ja narzekam na swojego misia ale niech tylko kto¶ inny spróbuje złe słowo o nim powiedzieć |
Galant Wszyca jest jak młodsza siostra - w towarzystwie się do niego nie przyzna, ale gdyby kto¶ chciał mu zrobić krzywdę, to odda za niego życie
Wszyc - 21-07-2010, 22:05
| Krzyzak napisał/a: | Galant Wszyca jest jak młodsza siostra - w towarzystwie się do niego nie przyzna, ale gdyby kto¶ chciał mu zrobić krzywdę, to odda za niego życie |
Poległem po prostu
jacek11 - 21-07-2010, 23:01
| rosomak1983 napisał/a: | Trzebaby kiedys zrobic cos z ta nieszczesna lotka, strasznie odstaje to orginał wogóle ?? |
To fakt,że ciężko dobrać odpowiedni± lotkę do tego auta.Widziałem tylko jedn± która mi się podobała,ale nikt nie kupił tego angola
| Wszyc napisał/a: | | Poległem po prostu |
I kto teraz będzie się opiekował galusem
Wszyc - 28-07-2010, 22:19
Dzi¶ dotarł do mnie nowy przedni prawy banan jakie¶ gorszej firmy jaki¶ SRL zobaczymy jak długo wytrzyma ale s±dzę że trochę przeżyje przy moich wielkich przebiegach rzędu 3ty¶ km na prawie rok
Trochę mam dylemat ze zlotem ogólnopolskim bo na sam± wachę by zalać mojego potwora na te 650km w obie strony będzie trzeba z 60litrów by starczyło a to prawie 300zł które mogę wykorzystać np. na blacharkę drugiego nadkola ehh... ciężko będzie się zdecydować na ten wyjazd
Wybaczcie jak mnie zabraknie każdy grosz na wagę złota przez mi¶ka sobie od 1,5 roku butów nie mogę kupić nawet hehe
I nie widać końca bo plany potężne przede mn±
Hugo - 28-07-2010, 22:29
Wszyc to zabierz się z kim¶. I tak nie ma co ogl±dać tego Twojego woza. Przepraszam, zażartowałem. Mam nadzieję, że się nie obrazisz
|
|
|