Zloty i Spoty - ZLOT 2011 - ORGANIZATOR i MIEJSCE - POSZUKIWANIA!!!
Jassmina - 14-09-2010, 09:02
Superancko to wygląda! I będziem mieli blisko w miarę
Forest Trzymam bardzo, bardzo, baaaaardzo mocno kciuki za Ciebie i Twoją Ekipę
To kawał ciężkiej roboty, beczka soli, łyżka dziegciu itd, itp., ale dacie radę!!!!!
Będę Was wspierać duchowo i klepać Zdrowaśki, coby się wszystko pięknie udało!!!!
emada - 14-09-2010, 10:19
vendetta napisał/a: | Potwierdzam (co już pisałam w dwóch tematach, w ostatnich dniach). Również za Emilkę (Emadę, która jeździ z nami na zloty odkąd jestem tu na forum - może mniej się tutaj udziela, ale ma możliwości pomocy i jest na bieżąco z tematem). |
Zgadza się Potwierdzam osobiście chęć pomocy przy organizacji zlotu
junior81 napisał/a: | Z Forestem jakoś dobrze się dogadujemy wiec myślę ,że wszystko będzie na tip-top. |
A ja się dobrze z Vendi, Juniorem i Pamarem dogaduję Foresta jeszcze osobiście nie znam
pamar - 14-09-2010, 10:32
Gra
Forest_Taft napisał/a: | Więc mamy 4:
1. Forest_Taft
2. Junior81
3. Vendetta
4. Pamar
Z dodatkowych osób, które się deklarowały na 100% pomocy jak będą miały czas:
1. Emada
2. Yaro
Support:
1. Koszmarek
2. Maretzky
3. Morfi
4. Blondi
5. Enanthate
6. Madź |
Bardzo się cieszę, że obsada ustalona, ja potwierdam swoją czwartą pozycję i obiecuję nie zawieść. ( )
Aga - 14-09-2010, 10:48
a my się nie deklarujemy, bo nie lubimy gadać po próżnicy
ale konkretne zadanko możesz na Foreściku zlecić (powtarzam się?)
Anonymous - 14-09-2010, 10:49
pamar napisał/a: | i obiecuję nie zawieźć. |
spoko sami przyjada
Aga - 14-09-2010, 10:51
arturro napisał/a: | pamar napisał/a: | i obiecuję nie zawieźć. |
spoko sami przyjada |
to się pod pręgierz nadaje!
(ortograficzny oczywiście)
(o ile nie mylimy się co autor miał na myśli)
Anonymous - 14-09-2010, 10:53
Aga napisał/a: | a my się nie deklarujemy, bo nie lubimy gadać po próżnicy
ale konkretne zadanko możesz na Foreściku zlecić (powtarzam się?) |
No i już wiem o kim zapomniałem.......Przepraszam.....:P
Mam zadanko......Ale o tym później.....
Zrobimy spot organizacyjny, i wszystko dogadamy. o wszystkim będziecie informowani.
pamar - 14-09-2010, 11:06
dobra, porawię się....
i obiecuję już nie będę zawodził
swinks_UK - 14-09-2010, 22:55
pamar napisał/a: | dobra, porawię się....
i obiecuję już nie będę zawodził |
Nooo, to teraz pośpiewasz, nie?
Anonymous - 14-09-2010, 23:00
koszmarek napisał/a: | CichyTom, wytłumacz mi swoją postawę proszę, bo mnie męczy. Dlaczego jak wszyscy starają się zrobić, żeby wszystkim było blisko(w miarę jednakowo) to modowi, którego województwo wyszło z inicjatywą, to przeszkadza? Czy to znaczy że boisz się pomóc? Nie chcesz pomóc?
Przerażenie bym zrozumiała, w zasadzie
A jak nawet znajdziemy jakieś konkrety w innej części Polski, to będą głosy, że niektórym za daleko(bo i ja miałam takie głosy. Tak, wiem, Szczecin dojedzie wszędzie ).
Czekam z utęsknieniem |
już tłumaczę
1. czemu wszystkim ma być blisko? jednego roku jednym, drugiego innym, itd. skoro na Mazury dojechali Ślązacy, to może na Śląsk dojechaliby eeeee Mazurzacy, Mazurzanie, Mazuracy, mieszkańcy Mazur
2. mam auto, które ładnie jeździ to zawsze wolę jechać dalej niż bliżej Szczecin dojedzie wszędzie, Uć też , i Lublin, i Świdnik, i Kalisz, i Sosnowiec, i Kraków, i Częstochowa, i Grudziądz, i ,...,
3. okolice Bełchatowa nie należą do moich ulubionych, kominy elektrowni wprowadzają mnie w zły nastrój choć w hotelu Wodnik - prawie bliźniaczym do wawrzkowizny - spędziłem bardzo miłe chwile
4. za dwa lata też będzie w okolicach Łodzi? za trzy też? za cztery też?
londolut - 14-09-2010, 23:13
CichyTom napisał/a: | na Mazury dojechali Ślązacy | Ekipa Maślana&Lutek ( ) pojedzie nawet na księżyc jeśli ktoś zdecyduje się tam urządzić zlot
CichyTom napisał/a: | czemu wszystkim ma być blisko? | W tym roku mają wszyscy. Za rok gwarantuję ci, że zrobisz na Zlot przynajmniej 200km
Tomek, za niedługo będzie tak, że miejsca będą się dublować z racji tego, że jest nas dużo a ośrodków, które nas pomieszczą nie. To samo tyczy się ludzi - może w którymś z miejsc w Polsce jest parę ośrodków, które mieszczą 500+ ale niema tam Mitsumaniaków i nie wiemy o tych ośrodkach. Spokojnie Jeśli Zlot miałby się odbyć u mnie podjąłbym się pomocy w razie takiej potrzeby. Mimo tego, że w zeszłym roku też nie wszyscy byli zadowoleni
koszmarek - 14-09-2010, 23:19
CichyTom, bardzo dziękować za wytłumaczenie, już wszystko WIEM
Ale i tak nie pękaj Zawsze zostaje dojazd nad Solinę za rok może dwa
Juiceman - 14-09-2010, 23:25
CichyTom napisał/a: | 4. za dwa lata też będzie w okolicach Łodzi? za trzy też? za cztery też? |
Nie za dwa lata będzie zlot Dolno-Górno, Górno-Dolno Śląski ale do tego 2 lata
Anonymous - 14-09-2010, 23:26
Mam takie pytanko????
W czym widzicie problem???? Cichy nie chce pomagać i nikt mu za złe tego nie bierze.....
Nie lubi kominów (choć nie za specjalnie je widać) to trudno.....albo je zaakceptuje, albo zasłoni okna w domku albo się nie pojawi....
Odległość.....hmmmm........Największe centrum mamy w miejscowości Piątek......konia z rzędem dla tego który wskaże tam ośrodek na 30os a nie mówię już o 300.
Wady.....
Najprościej jest krytykować, bo to nic nie kosztuje.....przepraszam.....zużyje się jedynie klawiatura od klikania....
Poza tym.....
Bez Cichego też spełniamy warunki do organizacji.....nie ma jednak decyzji....
Czekamy....byle nie do Sierpnia, bo temat ma 25str i aż.....2 propozycje....
Nie żebym zaraz się czepiał.....ale może krytykanci coś zaproponują? Czy wierzą że ktokolwiek włącznie z nimi wyrobi się z organizacją od 1 do 28 sierpnia????
Jeśli powyższe i wiara w cuda nie są możliwe, to proszę o decyzję, bo to jest ważne.....czas działa po prostu na naszą niekorzyść.
londolut - 14-09-2010, 23:35
Forest_Taft Hubeeert napisał/a: | Jeżeli to mnie uważacie za "górę" to ja nie widze przeszkód |
Grupa się zgłosiła, potwierdziła i więcej chyba nie trzeba.
[ Dodano: 14-09-2010, 23:37 ]
Juiceman napisał/a: | zlot Dolno-Górno, Górno-Dolno Śląski |
|
|
|