To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Łódzkie - Mitsumaniak-widziany

pamar - 28-06-2009, 22:15

elektryk, entuzjasta ale elita? Nie kojarzę :mrgreen:
iza - 28-06-2009, 22:52

ustrzeliles MADZIE zwana MI :D
misiek-misiek - 29-06-2009, 13:57

no elitę pamarku bo forest też ma taką naklejkę :twisted:

i tak chciał się zaprezentować :P :D

Anonymous - 29-06-2009, 16:03

misiek-misiek napisał/a:
no elitę ........ bo forest też ma taką naklejkę

Bardziej rzekłbym wybraniec.......po prostu nie tego słowa użyłem....a chodziło mi o to że bardzo mało jest aut z tą naklejką.....(chyba 5).....w Polsce.

Ale spoko......Planuję cały region łódzki zaopatrzyć w jakieś szczególne znaki rozpoznawcze podobne do tej naklejki :)

Co do posiadania......a tak ........mam.....Tylko w innej wersji.....

Fota Od Miśka.

Anonymous - 29-06-2009, 18:22

Dziś 8 rano Zakładowa Olechów czerwony Eclipse G1 z białą naklejką Mitsumaniaki pod tylnymi lampami. :twisted: :twisted: :twisted:

A ten granatowy GDI z Rewolucji/Kamińskiego, pytałem chłopaka (na oko 20-25 lat), mówił że na forum czasem zagląda, ale raczej nie był zainteresowany jakimś brataniem się z naszym klubem, :x

Chooper - 29-06-2009, 18:28

Forest_Taft napisał/a:
Planuję cały region łódzki zaopatrzyć w jakieś szczególne znaki rozpoznawcze podobne do tej naklejki

już dawno temu mieliśmy pomysła co by zrobić takie silikonowe czy gumowe małe naklejki na błotnik/klape jak ma alfa klub PL, ale coś sprawa sie rozmyła bo pojawiły sie ogólnopolskie.

SHARK1979 - 29-06-2009, 21:25

Forest_Taft napisał/a:
To ustrzeliłeś Elitę.....Niewielu ma tak wielki znak mitsumaniaków na tyle

Czy mi się wydaje czy jest mowa o moim projekcie :?: :wink:

[ Dodano: 29-06-2009, 21:27 ]
Forest_Taft napisał/a:
chodziło mi o to że bardzo mało jest aut z tą naklejką.....(chyba 5).....w Polsce.

Tu się zgodzę, sam coś o tym wiem ile autek w to ubrałem, gdyby więcej tego na stanie to ja moge nalepkować :mrgreen:

caliber2001 - 29-06-2009, 22:12

Czarcik napisał/a:
A ten granatowy GDI z Rewolucji/Kamińskiego, pytałem chłopaka (na oko 20-25 lat), mówił że na forum czasem zagląda, ale raczej nie był zainteresowany jakimś brataniem się z naszym klubem

Czyli moje ciche przypuszczenia okazały się słuszne :D

A tutaj widziany dzisiaj w Kutnie CB0, z tego co pamiętam wcześniej był czerwony, widać świeży lakier i niedociągnięcia (widoczne ślady wewnątrz błotnika, krzywa linia wzdłuż progów :P Chyba nie należy do klubu, a nawet nie miałem na czym zostawić kartki z zapro na forum (są do zdobycia regionalne wizytówki?).

iza - 29-06-2009, 23:21

SHARK1979 napisał/a:
Forest_Taft napisał/a:
To ustrzeliłeś Elitę.....Niewielu ma tak wielki znak mitsumaniaków na tyle

Czy mi się wydaje czy jest mowa o moim projekcie :?: :wink:

[ Dodano: 29-06-2009, 21:27 ]
Forest_Taft napisał/a:
chodziło mi o to że bardzo mało jest aut z tą naklejką.....(chyba 5).....w Polsce.

Tu się zgodzę, sam coś o tym wiem ile autek w to ubrałem, gdyby więcej tego na stanie to ja moge nalepkować :mrgreen:

RYBCIA ! naklejke mialam na colcie JA ,MI,TY i kto jeszcze?

piotruswie - 30-06-2009, 10:11

a może wydrukować takie małe wizytówki z zaproszeniem do członkostwa w klubie mitsumaniakowym i każdy z nas mógłby je wozić w aucie a gdy spotka miśka wsunie mu np. za wycieraczkę :)
Anonymous - 30-06-2009, 15:08

iza napisał/a:
kto jeszcze?

Foreścik :P .......

SHARK1979 - 30-06-2009, 15:21

Forest_Taft napisał/a:
Foreścik :P .......

Chynba właśnie poszła ostatnia a tak to jeszcze Czart coś mi się wydaje :mrgreen:

Anonymous - 30-06-2009, 15:29

Dokładnie. Ma niebieską i z lewej strony......

Reasumując:

Iza, Mi, Shark1979, Czarcik, Forest_Taft.....

Więc 5......Uffff a już myślałem że sie pomyliłem :)

caliber2001 - 30-06-2009, 17:19

piotruswie napisał/a:
a może wydrukować takie małe wizytówki z zaproszeniem do członkostwa w klubie mitsumaniakowym i każdy z nas mógłby je wozić w aucie a gdy spotka miśka wsunie mu np. za wycieraczkę :)

Dokładnie o to mi chodziło wcześniej :) Przydałaby się taka akcja, tym bardziej, że w moim miejscu pracy przewija się maaaaaaaaaaaaaaaaaaasa samochodów :)

pamar - 30-06-2009, 18:40

Forest_Taft napisał/a:
Iza, Mi, Shark1979, Czarcik, Forest_Taft.....

I to jest NIESPRAWIEDLIWOŚĆ LUCKA, Lucek do raportu....wystąp :mrgreen: