To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[92-96]Galant E5xA - Luźne rozmowy o naszych galantach 7 generacji

Wszyc - 13-11-2012, 18:06

BeNeK napisał/a:

Cytat:
mam tak wyrąbane w galanta żę to mało

Nie można tego tak zostawić ! Ogarnij się chłopaku !

hie hie hie :P jeszcze szyberdach potłukłem nie zapomnij dodać bo młotek na dach rzuciłem :P

jacek11 - 13-11-2012, 19:51

BeNeK napisał/a:
I nie wiem co z tym zrobić ...

wspawać kawałek blachy,zaszpachlować,pomalować,i jeździć :)

ogólnie widać,że rdzy niewiele :)

areksz121 - 14-11-2012, 01:22

Benek, z tylu nie ma wielkiej filozofii :wink: a jesli chodzi o stelaz zderzaka, jak masz srubki urwane, to pomaga spawarka i garsc nakretek. Mialem tak z przodu i z tylu, ze srubki sie obrywaly. Stelaz dosc cienki, nie pognij go, zabezpiecz i bedzie git :wink:

edit
PS moglby ktos zagladnac do mojego watku odnosnie tylnych sanek? :P

Wojciech Bogacz - 14-11-2012, 11:15

Wszyc napisał/a:
jeszcze szyberdach potłukłem

To ja już Ci zasponsoruję ten szyber tylko sobie przyjedź i wyciągnij ;)

jacek11 napisał/a:
ogólnie widać,że rdzy niewiele

Faktycznie zdrowy jest - moje obydwa niestety były pod tylnym zderzakiem mocno pognite - przynajmniej jeden miał lewą stronę dobrą to dało się przeszczepić hehe

areksz121 napisał/a:
PS moglby ktos zagladnac do mojego watku odnosnie tylnych sanek?

Zajrzę ale czy będe w stanie coś powiedzieć do rzeczy to nie wiem 8)

BeNeK - 14-11-2012, 18:34

Znaczy da radę odratować galanta :D Yeaaa 8)
Dziś przyszła mi druga klapa również z potłuczoną szybą oczywiście nie przyjąłem przesyłki :axe: Do trzech raz sztuka , zamówiłem kolejną ... Miejmy nadzieję że przyjdzie tym razem cała :x

Wojciech Bogacz - 15-11-2012, 13:28

BeNeK napisał/a:
Dziś przyszła mi druga klapa również z potłuczoną szybą oczywiście nie przyjąłem przesyłki

Jeżeli rozbiją Ci kolejną szybę to uderzaj do mnie - nie jest tak daleko a mam klapę z szybą na zbyciu :) Tylko pewnie kolor nie ten heh.

BeNeK - 15-11-2012, 15:12

Wojciech Bogacz, do HB ? Kurier miał być dzisiaj , a tu nadal go nie ma :evil: Faktycznie jak dzisiaj będzie coś nie tak z tą klapą o ile przyjdzie to uderzę do Ciebie Wojtku :roll:
Wojciech Bogacz - 15-11-2012, 16:42

BeNeK napisał/a:
do HB

Do HB. No i przy okazji mógłbyś sobie obrać masę innych drobiazgów (poza paroma "drobiazgami", co Wszyc bierze)

Wszyc - 15-11-2012, 20:06

Cały dół mój :P
Wojciech Bogacz - 15-11-2012, 21:52

Wszyc napisał/a:

Śrubki od felg chociaż zostaw ;)

Wszyc - 15-11-2012, 22:27

Ehh.. chciałbym już tam do Ciebie pojechać załatwić co trzeba i już głowy nie zawracać to jeszcze taka ostatnia rzecz jaką muszę załatwić a potem mogę te części zostawić w rogu garażu rozłożyć nogi do przodu i czekać aż mnie kiedyś natchnie ochota by coś tam zrobić przy tym samochodzie... bo póki co ten 4x4 jeszcze widnieje w moich pasywach :P jako zobowiązanie u Wojtka napędy :P chciałbym przenieść już to na aktywa do środków trwałych i zbijać bąki :P
Wojciech Bogacz - 15-11-2012, 22:32

Wszyc napisał/a:
bo póki co ten 4x4 jeszcze widnieje w moich pasywach jako zobowiązanie u Wojtka napędy chciałbym przenieść już to na aktywa do środków trwałych i zbijać bąki

Co Ty ? Księgowość studiujesz czy co ???? Bleee - miałem ale nie znosiłem... to przenoszenie pomiędzy kontami... brrrrrr. Traumatyczne wspomnienia ;)

BeNeK - 16-11-2012, 07:39

Wojciech Bogacz, Krzychu to logistyk jak ja :D Mamy tylko inny stopien wtajemniczenia . Trafilo sie ze byl na jednym wykladzie o ksiegowaniu na koncie i sie chwali :mrgreen:
Wszyc - 16-11-2012, 23:39

Warunek z rachunkowości mam za tydzień :P
BeNeK - 21-11-2012, 19:42

Galant trafił dzisiaj do blacharza :D Będzie się działo !
Chłopaki czym zabezpieczyć podłogę ? Bo ten koleś pewnie zapierniczy ją biteksem a to chyba najlepsze nie jest :roll: