[92-96]Galant E5xA - Luźne rozmowy o naszych galantach 7 generacji
Wszyc - 13-11-2012, 18:06
BeNeK napisał/a: |
Cytat:
mam tak wyrąbane w galanta żę to mało
Nie można tego tak zostawić ! Ogarnij się chłopaku ! |
hie hie hie jeszcze szyberdach potłukłem nie zapomnij dodać bo młotek na dach rzuciłem
jacek11 - 13-11-2012, 19:51
BeNeK napisał/a: | I nie wiem co z tym zrobić ... |
wspawać kawałek blachy,zaszpachlować,pomalować,i jeździć
ogólnie widać,że rdzy niewiele
areksz121 - 14-11-2012, 01:22
Benek, z tylu nie ma wielkiej filozofii a jesli chodzi o stelaz zderzaka, jak masz srubki urwane, to pomaga spawarka i garsc nakretek. Mialem tak z przodu i z tylu, ze srubki sie obrywaly. Stelaz dosc cienki, nie pognij go, zabezpiecz i bedzie git
edit
PS moglby ktos zagladnac do mojego watku odnosnie tylnych sanek?
Wojciech Bogacz - 14-11-2012, 11:15
Wszyc napisał/a: | jeszcze szyberdach potłukłem |
To ja już Ci zasponsoruję ten szyber tylko sobie przyjedź i wyciągnij
jacek11 napisał/a: | ogólnie widać,że rdzy niewiele |
Faktycznie zdrowy jest - moje obydwa niestety były pod tylnym zderzakiem mocno pognite - przynajmniej jeden miał lewą stronę dobrą to dało się przeszczepić hehe
areksz121 napisał/a: | PS moglby ktos zagladnac do mojego watku odnosnie tylnych sanek? |
Zajrzę ale czy będe w stanie coś powiedzieć do rzeczy to nie wiem
BeNeK - 14-11-2012, 18:34
Znaczy da radę odratować galanta Yeaaa
Dziś przyszła mi druga klapa również z potłuczoną szybą oczywiście nie przyjąłem przesyłki Do trzech raz sztuka , zamówiłem kolejną ... Miejmy nadzieję że przyjdzie tym razem cała
Wojciech Bogacz - 15-11-2012, 13:28
BeNeK napisał/a: | Dziś przyszła mi druga klapa również z potłuczoną szybą oczywiście nie przyjąłem przesyłki |
Jeżeli rozbiją Ci kolejną szybę to uderzaj do mnie - nie jest tak daleko a mam klapę z szybą na zbyciu Tylko pewnie kolor nie ten heh.
BeNeK - 15-11-2012, 15:12
Wojciech Bogacz, do HB ? Kurier miał być dzisiaj , a tu nadal go nie ma Faktycznie jak dzisiaj będzie coś nie tak z tą klapą o ile przyjdzie to uderzę do Ciebie Wojtku
Wojciech Bogacz - 15-11-2012, 16:42
Do HB. No i przy okazji mógłbyś sobie obrać masę innych drobiazgów (poza paroma "drobiazgami", co Wszyc bierze)
Wszyc - 15-11-2012, 20:06
Cały dół mój
Wojciech Bogacz - 15-11-2012, 21:52
Śrubki od felg chociaż zostaw
Wszyc - 15-11-2012, 22:27
Ehh.. chciałbym już tam do Ciebie pojechać załatwić co trzeba i już głowy nie zawracać to jeszcze taka ostatnia rzecz jaką muszę załatwić a potem mogę te części zostawić w rogu garażu rozłożyć nogi do przodu i czekać aż mnie kiedyś natchnie ochota by coś tam zrobić przy tym samochodzie... bo póki co ten 4x4 jeszcze widnieje w moich pasywach jako zobowiązanie u Wojtka napędy chciałbym przenieść już to na aktywa do środków trwałych i zbijać bąki
Wojciech Bogacz - 15-11-2012, 22:32
Wszyc napisał/a: | bo póki co ten 4x4 jeszcze widnieje w moich pasywach jako zobowiązanie u Wojtka napędy chciałbym przenieść już to na aktywa do środków trwałych i zbijać bąki |
Co Ty ? Księgowość studiujesz czy co ???? Bleee - miałem ale nie znosiłem... to przenoszenie pomiędzy kontami... brrrrrr. Traumatyczne wspomnienia
BeNeK - 16-11-2012, 07:39
Wojciech Bogacz, Krzychu to logistyk jak ja Mamy tylko inny stopien wtajemniczenia . Trafilo sie ze byl na jednym wykladzie o ksiegowaniu na koncie i sie chwali
Wszyc - 16-11-2012, 23:39
Warunek z rachunkowości mam za tydzień
BeNeK - 21-11-2012, 19:42
Galant trafił dzisiaj do blacharza Będzie się działo !
Chłopaki czym zabezpieczyć podłogę ? Bo ten koleś pewnie zapierniczy ją biteksem a to chyba najlepsze nie jest
|
|
|