Radomskie - SPOTYKAMY I POZDRAWIAMY SIĘ NA DRODZE
Kylu - 09-05-2014, 10:55
Pozdrowienia dla kierowcy srebrnego sedana, czarne felgi 15", lampy tylne poliftowe - Jechałem za nim ulicą Szklaną zerkał tylko w lusterko ciekawe czy kierowca to czyta jak tak to pozdrawiam .
sebcio_rdm - 16-05-2014, 20:30
Pozdrawiam Górka jadącego 25 czerwca machnął ale chyba nie poznał bo jechałem bordowym galantem. Ładnie się sigma prezentuje.
GóR3K - 16-05-2014, 21:44
sebcio_rdm napisał/a: | Pozdrawiam Górka jadącego 25 czerwca machnął ale chyba nie poznał bo jechałem bordowym galantem. Ładnie się sigma prezentuje. |
od pozdrawiam, zorientowałem sie ,że to ty jak byleś juz za mną :d
P.S zdecydowanie nie pasujesz do tego elegance
Dawid - 18-05-2014, 23:11
Cytat: | Pozdrowienia dla kierowcy srebrnego sedana, czarne felgi 15", lampy tylne poliftowe - Jechałem za nim ulicą Szklaną zerkał tylko w lusterko ciekawe czy kierowca to czyta jak tak to pozdrawiam |
Bardzo możliwe, że to byłem ja jeśli potem dalej jechałeś 25Czerwca. Póki co tylko patrze w lusterko bo jeszcze nie miałem okazji was poznać ale mam nadzieję,że to się w końcu zmieni. Oczywiście też pozdrawiam
Kylu - 19-05-2014, 00:16
To zapraszamy na spota jakiegoś, fajnie że tu trafiłeś kolego.
Pozdro dla Jedruli, śmignąłeś dzisiaj na Malczewskiego . Musisz koniecznie posadzić wóz w dół bo z profilu to prawie terenówka.
Jendrula - 19-05-2014, 10:21
Cytat: | Musisz koniecznie posadzić wóz w dół bo z profilu to prawie terenówka. |
No kiedyś na pewno ale odłożyłem póki co kase już na co innego bo ostatnio po deszczach złapałem muke. Wydaje mi sie , że mam przebicie na kopułce albo coś ze świecami, które i tak planowałem wymieniać bo rozrusznik kręcił, a silnik w ogóle nie odpalał, na szczęście jak wyszło słońce to odpalił normalnie. W każdym razie eibachy jak patrzyłem koło 700-800 zł a to teraz pójdzie na wymiane świec, kabli i uszczelek pod klawiaturą ewentualnie jak coś jeszcze odłoże to dam eibachy na sam przód, ktoś robił taką kombinacje?
Kylu - 20-05-2014, 10:20
Kicha totalna z tego co widziałem na forum jak ktoś próbował dla testu tak zrobić. Przód masz niżej i sztywniej a tył wysoko i miękki, w zakrętach tyłek Ci będzie wozić na wszystkie strony i średnio to będzie wyglądało. Obniżaj całe auto.
bobek28121988 - 24-05-2014, 21:38
Pozdrawiam kierowce srebrnego galanta w sedanie widzianego na trasie radom-warszawa dziś popołudniu. Prawdopodobnie to "Sebek" ale pewny nie jestem.
Kylu - 28-05-2014, 10:55
Pozdrowionka dla:
bordowego gala bez halogenów WR - nie odmachał.
srebrnego avance'a kombi (młody koluniu) WR - nie odmachał
srebrnego elegance'a sedan WR - nie odmachał
Było tego więcej przez kilka ostatnich dni nie będę wszystkiego pisał.
I pozdro dla uprawiającego sport rowerowy Sebcia.
koliber124 - 29-05-2014, 08:58
Pozdr dla Gawrona widzianego wczoraj na 5-go roku po 17tej. Machnąłem ale nie widziałem czy odmachałeś
gawron - 29-05-2014, 10:50
Hehe odmachałem i nawet lampami mrugnąłem:) Tyle że ręki nie widac bo szyby za ciemne
sebcio_rdm - 30-05-2014, 22:39
Kylu, połamańcu prozdrowienia z dzisiaj na Keles-Krauza ale byłeś zbyt zajęty prawo-skrętem i nawet trąbienia nie usłyszałeś.
[ Dodano: 30-05-2014, 22:47 ]
A i jeszcze dla marceela, przejeżdżającego koło mojego bloku i chyba jechał z diewczyną na zakupy
A i jeszcze dla kolegi ze srebrnego galanta na WRA z czarną maską, chyba carbon albo mat. Muszę sobie tak szybki przyciemnić
marceel1 - 31-05-2014, 08:36
sebcio_rdm napisał/a: |
[ Dodano: 30-05-2014, 22:47 ]
A i jeszcze dla marceela, przejeżdżającego koło mojego bloku i chyba jechał z diewczyną na zakupy
|
Zgadza się pozdrowienia dla Ciebie również. No i dla kyla wyjeżdżającego z g2 albo lemona z miny wyczytałem: co ja tu robie?
Kylu - 31-05-2014, 11:02
Od kumpla z Break'a wyjeżdżałem hehe, nie wiem czy zdążyłem odmachać? Pozdro.
Widziałem wczoraj na 25czerwca niebieskiego przedlifta (takiego jak ma PEPE) ze srebrnymi siatkami zamiast kratek w zderzaku, jak właściciel zagląda to pozdrawiam.
patric - 31-05-2014, 14:05
Pozdro dla kierowcy gala kombi z podkładkami mitsumaniaki z rej WRA widzianego wczoraj na młodzianowskiej około godz. 13.45
|
|
|