To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. III czyli REWOLUCJA

koszmarek - 14-02-2011, 23:05

robertdg, powiem Ci, że nigdy nie spotkałam tak kulturalnego i dobrze wychowanego człowieka. Fakt, że jest sporo starszy ode mnie i Marka, ale i tak rzadkość. W naszym wieku to się chyba w ogóle już nie trafia taki.
robertdg - 14-02-2011, 23:06

Tak, wymierający gatunek :P
koszmarek - 14-02-2011, 23:13

Cytat:

Tak, wymierający gatunek :P

Myślę, ze tak. :)

mabda - 14-02-2011, 23:41

... byl mily wieczor, ale zawsze moglo byc milej :P
Owczar - 15-02-2011, 00:29

koszmarek, a chciałabyś żeby Marek tak wszystkim dawał? :D
gulgulq - 15-02-2011, 06:38

Maretzky85 napisał/a:
Prawie :P W wersji mientkiej :P

termoforek :) ??

Krzyzak - 15-02-2011, 06:48

koszmarek napisał/a:
eden na tylu chłopa się potrafił zachować i wszystkim babom dał

a ja myślałem, że daje się tym, w których jest się zakochanym a nie wszystkim...

jak dla mnie to całe to święto jest tak durne jak i inne, które przyszły z USA a stworzono je tylko w celu zwiększenia sprzedaży w martwym dla handlu okresie...

tęsknię za czasami, kiedy nie było halołinów i walentynek a wszyscy potrafili się integrować milion x lepiej niż teraz

koszmarek - 15-02-2011, 07:07

Owczar napisał/a:
Marek tak wszystkim dawał? :D

lizaki?

Mówiłam, że mój kolega to ginący gatunek ;) Wasze wypowiedzi tylko mnie utwierdzają w tym. ;)

gulgulq napisał/a:
Maretzky85 napisał/a:
Prawie :P W wersji mientkiej :P

termoforek :) ??

Tak :) w Wersji mini ;)

Hubeeert - 15-02-2011, 07:35

Dla mnie 14.02 to urodziny mojego Ojca.
Walentynki są do tego ewentualnym dodatkiem.

Uwex - 15-02-2011, 08:00

Cytat:
tęsknię za czasami, kiedy nie było halołinów i walentynek a wszyscy potrafili się integrować milion x lepiej niż teraz

Krzyzak - to było miliony lat temu, nie było wtedy komputerów, komórek, 380 kanałów TV i do pracy jechało się autobusem. To se nie wrati - teraz każdy patrzy swojego nosa, :(

Aga - 15-02-2011, 09:47

a mnie cieszą Walentynki
bardzo lubię być wyróżniona w szczególny sposób, inny od czułości codziennych :P
i sama lubię okazać czułość w sposób wyjątkowy

szkoda mi ludzi, którzy w ten dzień nie doznali czułości i ratują się tłumaczeniem, że im Walentynki nie są do niczego potrzebne
może dla nich powinien powstać Dzień Zgorzkniałego Samotnika....?
:)

mabda - 15-02-2011, 09:59

Aga napisał/a:
szkoda mi ludzi, którzy w ten dzień nie doznali czułości i ratują się tłumaczeniem, że im Walentynki nie są do niczego potrzebne
może dla nich powinien powstać Dzień Zgorzkniałego Samotnika....?

nie kazdy kto nie uznaje walentynek jest zgorzknialym samotnikiem. co wiecej - nie kazdy jest samotnikiem
tak samo zaciekle bronisz innego przyjetego przez nasze spoleczenstwo swieta - haloween?

Manuela - 15-02-2011, 10:23

Haloween nie przyjęło się w stopniu porównywalnym, myślę. Co do Walętynków- nie jestem zwolenniczką zaciekłą, ciut męczą mnie całujące się dookoła pary, bo ja np. preferuję bardziej intymna atmosferę, niż stacja metra ;) Serduszka są ok, ale ich zmasowany atak trochę mnie bawi. Ogólnie było mi wsio ryba.

Ale w tym roku ciężko mi się wypowiadać, bo miałam takie Walentynki, jakich by mi nawet do głowy nie przyszło sobie wymarzyć... Choć nie były mi nigdy potrzebne do niczego, dziś wiem, że mogą być cudowne i te pewno zapamiętam do końca życia.

Także nie spierajcie się dziewczynki, bo nie ma o co ;)

mabda - 15-02-2011, 10:27

nie spieram sie o to czy to fajne swieto itp, bo to sprawa indywidualna. ale ocena, ze nie lubia walentynek tylko osoby, ktore nie doznaly ciepla itp jest co najmniej krzywdzaca i chyba nie powinna sie pojawic
Manuela - 15-02-2011, 10:32

No owszem, jest to dość radykalne przedstawienie tematu.

No już, spokój mi tam w tej Częstochowie! ;)