Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. III czyli REWOLUCJA
Hubeeert - 15-02-2011, 10:34
Aga jak zwykle wie lepiej
Aguś - ludzie mają prawo do poglądów innych niż Twoje
Manuela - 15-02-2011, 10:39
Banał. Każdy ma prawo do swoich poglądów, i Magda, i Aga. Każda z nich z tego korzysta powyżej
Aga - 15-02-2011, 10:43
Hubeeert napisał/a: | Aga jak zwykle wie lepiej
Aguś - ludzie mają prawo do poglądów innych niż Twoje |
no właśnie! a ja mam prawo do swoich i nikomu ich nie narzucam
dlatego dziwię się Waszej reakcji
wypowiedziałam swoje zdanie nie mając nikogo konkretnego na myśli
i nawet nie dyskutuję z Wami bo nie bardzo mam dziś czas
jednak czuję się w obowiązku powiedzieć, jak to niektórzy tutaj lubią: rozpuście warkocze!
(czy jakoś tak)
acha, i jeszcze jedno przysłowie: uderz w stół... a zawsze ktoś się odezwie
trafnie czy nietrafnie, ale zawsze...
Manuela - 15-02-2011, 10:45
make love, not war
Krzyzak - 15-02-2011, 11:43
mabda napisał/a: | ocena, ze nie lubia walentynek tylko osoby, ktore nie doznaly ciepla itp jest co najmniej krzywdzaca i chyba nie powinna sie pojawic |
Hubeeert - 15-02-2011, 11:47
Aga napisał/a: | no właśnie! a ja mam prawo do swoich i nikomu ich nie narzucam |
No i tu bym Ci powiedział, że się bardzo mylisz bo przedstawiasz swoje poglądy w sposób, ktory u osób o poglądach przeciwnych niż Twoje wywołuje wyjatkowo negatywne reakcje...
gulgulq - 15-02-2011, 11:54
dlatego moje walentynki będą dzisiaj
Aga - 15-02-2011, 13:42
Hubeeert napisał/a: | Aga napisał/a: | no właśnie! a ja mam prawo do swoich i nikomu ich nie narzucam |
No i tu bym Ci powiedział, że się bardzo mylisz bo przedstawiasz swoje poglądy w sposób, ktory u osób o poglądach przeciwnych niż Twoje wywołuje wyjatkowo negatywne reakcje... |
wybacz ale to ich problem - tych ludzi
widać muszą popracować nad swoimi zbyt emocjonalnymi i zbyt osobistymi reakcjami na moje poglądy - dotyczące przecież ogółu
i bardzo Cię proszę Hubciu - przestań już robić doktorat z mojej osobowości
"Prosze się nie doktoryzować bo zaczyna mnie szlag trafiać" - zagadka: kto to powiedział?
akbi - 15-02-2011, 15:58
noooo ... to buziaczki dla wszystkich
rosomak1983 - 15-02-2011, 16:05
Aga napisał/a: | bardzo lubię być wyróżniona w szczególny sposób, inny od czułości codziennych
i sama lubię okazać czułość w sposób wyjątkowy
|
Aga ale zeby to zawsze robic w ten sam dzien schematycznie ,bez jakiejs spontanicznosci tylko poprzez narzucony guwniany marketing zachodni... ze akurat w tym dniu masz robic to i to... Nuda, zadnego zaskoczenia gdy kobieta dostaje co roku w ten dzien kwiaty... czy whatever...
I nagle w tym dniu ludzie maja sobie przypominac ze warto sie kochać
A FEEEE
Owczar - 15-02-2011, 16:13
Dokładnie... Ja czasem robię mojej dziewczynie niespodziankę wtedy gdy najmniej się tego spodziewa, a nie w Walentynki... Do samego święta nic nie mam. Kto chce to obchodzi...
Ale wieje od tego marketingiem i obłudą...
Uwex - 15-02-2011, 16:28
Owczar napisał/a: | Ale wieje od tego marketingiem |
a od czego nie wieje ?
Hubeeert - 15-02-2011, 16:49
Aga napisał/a: | wybacz ale to ich problem - tych ludzi |
Również mój.
Krzyzak - 15-02-2011, 17:22
rosomak1983,
nie tylko nudą, ale wieje też sterowaniem, socjotechniką i manipulacją... nie każdy musi się temu poddawać i jeszcze za to płacić
jacek11 - 15-02-2011, 18:05
Hubeeert napisał/a: | Aga jak zwykle wie lepiej |
zapomniałeś?
|
|
|