To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - Zachodniopomorskie OT III

jAZZMAN - 06-01-2014, 11:20

Jak tylko nie będę pracował to spocę się z Wami.
mlodam - 06-01-2014, 16:15

Bry wieczor a ja w archiwach zaginelam :P
Yoshiko - 06-01-2014, 23:16

Gaszę światło bo jutro do tyry i trzeba wstać o świtaniu tzn jeszcze w ciemną noc :doubt:
Yoshiko - 07-01-2014, 07:43

zapalam światło :)
wstajemy wstajemy
nowy dzień, nowy tydzień czas zacząć od : PRACY :)

dzień dobry MM ;)

xylen - 07-01-2014, 16:55

Cześć MM, właśnie nieco mnie Donald wkurzył..dlaczego przez pijaków na drodze ja będę musiał mieć alkomat obowiązkowo w aucie? Jak będę potrzebował to sobie kupie ale nie rozumiem dlaczego przez dwóch morderców za kółkiem muszę nabijać kasę jakiemuś producentowi, zacznie się cyrk jak wprowadza ten przepis od 1/01/2015...
Yoshiko - 07-01-2014, 17:03

No widzisz Pierto a my se musimy walnąć trzy alkomaty
Gdzie ja nie piję :(

Galancior94 - 07-01-2014, 17:27

xylen napisał/a:
Cześć MM, właśnie nieco mnie Donald wkurzył..dlaczego przez pijaków na drodze ja będę musiał mieć alkomat obowiązkowo w aucie? Jak będę potrzebował to sobie kupie ale nie rozumiem dlaczego przez dwóch morderców za kółkiem muszę nabijać kasę jakiemuś producentowi, zacznie się cyrk jak wprowadza ten przepis od 1/01/2015...

I że niby mamy sprawdzać trzeźwość przed każdą przejażdżką ? No chore :P Niech jeszcze wprowadzą taki patent, że gdy alkomat wykaże 0.2 promila będzie nam odcinało prąd w aucie, aby uniemożliwić nam odpalenie go ;) (kiedyś chyba widziałem taki patent w pewnym aucie, który testowali w automaniaku)

Dzień dobry ;)

xylen - 07-01-2014, 17:58

Yoshiko napisał/a:
No widzisz Pierto a my se musimy walnąć trzy alkomaty
Gdzie ja nie piję :(
-współczuję :)
ja będę potrzebował 2:( ciekawe jak załatwią sprawę z motocyklami i rowerami..

posiadanie ma być obowiązkowe, korzystanie już nie

volve - 07-01-2014, 19:27

Chore...dopiero przeczytałem o tym alkomacie. Dobry alkomat z atestami, to nie mały wydatek. Natomiast tania chińszczyzna nie jest dokładna, może przekłamywać i narobić więcej kłopotu niż pożytku.

Ehh...nie ma to jak temat zastępczy - najpierw media mają temat, później rząd będzie ciągnął jak najdłużej. W końcu temat pijaków za kółkiem jest łatwiejszy, niż np. gospodarka, bezrobocie...

jAZZMAN - 07-01-2014, 19:35

volve napisał/a:
gospodarka, bezrobocie...

A ja znalazłem problem rozwiązania głodu i bezrobocia - niech głodni jedzą bezrobotnych.

A co do alkomatów to będzie debata i protesty, a oni każą nam kupić tak samo jak każą jeździć na światłach.

volve - 07-01-2014, 19:52

Jacuś, na Twoim miejscu to martwiłbym się jutrzejszym dniem :P Od jutra parkowanie po stronie OIOMU ma być tylko równoległe (ze względu na remont torowiska) :evil: W ogólne porobili zmiany...na Krzywoustego będzie tylko po jednym pasie ruchu w każdą strone (bo więcej tramwai ma jeździć) :/ Ehh...trzeba ustawić wcześniej budzik i iść z buta...
jAZZMAN - 07-01-2014, 19:54

volve napisał/a:
Od jutra parkowanie po stronie OIOMU ma być tylko równoległe

To ja nie staje pod OIOMem bo jak mi jakaś gwiazda przetrze wyścigówkę to się potnę!!!

volve - 07-01-2014, 20:06

jAZZMAN napisał/a:
To ja nie staje pod OIOMem bo jak mi jakaś gwiazda przetrze wyścigówkę to się potnę!!!

Taa...teraz to cięzko w ogóle będzie znaleźć miejsce...

jAZZMAN - 07-01-2014, 20:13

volve, na przeciw pod szkołą na chodniku... albo naprzeciw - sam nie wiem - tam jest zawsze pusto.
Yoshiko - 08-01-2014, 07:47

xylen napisał/a:
posiadanie ma być obowiązkowe, korzystanie już nie
no właśnie nie kumam po co pijanemu alkomat
i w ogóle po co alkomat w aucie
przecież jak ktoś pije to wie że nie może kierować
i głupi alko tu nie pomoże
wystarczy tylko więcej rozumu i drastyczne kary
a jeżeli ktoś siada za kółko po % to wysłałabym na psychotesty
przecież to zabójca z premedytacją

dzień dobry MM