To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Lubelskie OT IX

Seichan - 17-07-2014, 08:55

Dzień dobry ;)

Myślę, że organizatorzy bezwzględnie powinni się pojawić w dniu dzisiejszym, najlepiej 30 min przed wyjazdem na Globus. Na spocie mało kto był, a mamy kilka tematów do ogarnięcia.

Jaro1974 - 17-07-2014, 09:30

Dzień dobry :wink:
Myślę że Renata ma rację więc może za przyzwoleniem Tomka ja napiszę coś ładnymi literami:

Do wszystkich zainteresowanych dzisiejszym spotkaniem z Lubelskimi Klasykami Nocą które ma się odbyć pod Globusem - zbiórka na placu Pod Zamkiem (stare miejsce spotkań spotowych) o godzinie 19.30!!! Obecność organizatorów Zlotu 2014 OBOWIĄZKOWA!!! Trzeba ustalić parę szczegółów które są dość istotne a czasu jest coraz mniej

radek79 - 17-07-2014, 10:36

ANDREW napisał/a:
Dobry wieczór :wink:
Radziu pamiętasz: :mrgreen: Ja nie pamiętam.

ja sobie teraz przypomniałem, pierwszy wieczór :oops:

Tomi89 - 17-07-2014, 13:34

Powitać :)
tomasek - 17-07-2014, 18:43

Doberek
Jarek dzięki za przypomnienie wszystkim :mrgreen:

W@sio - 18-07-2014, 00:02

No i po wszystkim :) Było spoko, pomijając parę wpadek i niewyparzonej... paszczy jednego w żółtej koszulce...
mkm - 18-07-2014, 00:23

bastek napisał/a:
na jakiejś tarczy obrotowej to było.
do tej pory mi łazi po głowie, jak to zrobił. i czy wszystko zrobiłem....

Tania szczotka kupiona za kilka złotych, brak okularów i gotowe :doubt: .
Nachylił się podczas czyszczenia i wystarczyło.
Te druty latają dookoła w sposób straszny. Dopóki nie dostaniemy to widzimy tylko, że szczotka coraz bardziej łysa...
Okulary to podstawa.
Gdy są na nosie to druty można sobie z twarzy samodzielnie wyciągać.
Trzeba przyznać, że nawet szczotki dawniej były solidniejsze... :roll:

PhoenixLBN - 18-07-2014, 00:26

Tak się zdarzyło że i ja byłem, co prawda stałem sobie gdzieś tam z boczku ( żeby rdza nie przeskoczyła na inne auta :P ) ale było miłym zaskoczeniem kiedy usłyszałem odgłos Tarzana po czym moim oczom ukazał się sznurek Miśków.
Co do Panów w żółtych kamizelkach to rzeczywiście sam byłem świadkiem jak gorąco Was przywitali w momencie jak wjeżdżaliście na plac.

tomasek - 18-07-2014, 07:05

To widziałeś nas i nie podszedłeś :shock:
Oj nieładnie,nieładnie :mrgreen:
Dobry z rana

Jaro1974 - 18-07-2014, 09:30

Dzień dobry :wink:
Niewyparzona gęba świadczy o kulturze zawodnika i nic poza tym :twisted: Takie jest moje zdanie. Nie miał nic sensownego do powiedzenia chyba :wink: A powrót z LBN-a trwał dokładnie 50 minut od chwili wyjazdu z placu do momentu zaparkowania miśka w garażu :twisted:

PhoenixLBN - 18-07-2014, 12:10

tomasek byłem i podszedłem i nawet o gala do ślubu pytałem, mogłeś mnie nie skojarzyć bo dawno dawno mnie tu nie było a i na spotach się nie pojawiałem. Ale myślę że w najbliższym czasie się to zmieni.
tomasek - 18-07-2014, 13:04

Ach to ty mnie pytałeś o Gala na ślub,nie poznałem cię :oops: ale to dlatego że często się pojawiasz na spotach :twisted:
grzesiopol - 18-07-2014, 14:28

Dzień dobry
I chyba do widzenia bo jeszcze pare chwil i na działeczke pora zjeżdżać. Jakoś ostatnio na działce nie chce mi sie na internet siadać (może za ciężki jestem i nie wytrzyma) taka jakaś nie moc twórcza :mrgreen:
Co do LKN to nic nie słyszałem, żadnych komentarzy nawet od kosiarkowców i "wyścigówek" z naprzeciwka. Ale my to chociaż mieliśmy wjazd z pompą a nie jak pospolite ruszenie :twisted:

Jaro1974 - 18-07-2014, 21:56

No dokładnie Grzesiu :mrgreen:
A poza tym dobry wieczór :wink:

radek79 - 19-07-2014, 08:14

dobry :wink: