To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sport - Inne - Typer XIII

paul_pivo - 25-10-2012, 23:44

Marcin-Krak napisał/a:
Teraz już wszystko jasne, czy jeszcze nie :mrgreen:

Załóżmy, że wyjdzie w praniu:)

Kesz - 25-10-2012, 23:53

paul_pivo, siema, ty to jesteś chyba ze mną w jednej drużynie :mrgreen: trenuj wytrwale i martw się przepisami, zmieni się prezes Lato :wink: to może zmienia się i przepisy :lol:
paul_pivo - 26-10-2012, 00:04

siema, tak z Tobą i sebsonem w KPS-ie. zaraz gonimy resztę, zobaczysz jeszcze do pierwszej trójeczki spokojnie awansujemy. W indywidualu mam 3 kolejki do tyłu to może być ciężko, ale liczę spokojnie na górną połowę stawki na koniec sezonu:) Pozdrawiam i działamy.
Kesz - 26-10-2012, 10:38

Skoro to temat sportowy to krótko, kto prezesem? ja stawiam na Zdzicha :D
igi - 26-10-2012, 11:03

My z Marcinem wiemy ..... ale nie powiemy :twisted:

Ma niby być jakieś głosowanie ale Marcin właśnie wpisuje odpowiednie nazwisko na większości kartek i we właściwym czasie je podmieni :) :twisted:

Kesz - 26-10-2012, 11:35

Kto wie Boniek jeździł jako ostatni po kraju i nikt już nie chciał z nim rozmawiać. Ktos obiecał więcej.
Marcin-Krak - 26-10-2012, 11:53

igi napisał/a:
Ma niby być jakieś głosowanie ale Marcin właśnie wpisuje odpowiednie nazwisko na większości kartek i we właściwym czasie je podmieni :) :twisted:

Mówię Wam co się działo wczorajszej i dzisiejszej nocy :twisted:
Znowu było mokro na narodowym, ale tym razem wóda miała 40% :mrgreen:
Wszyscy padli - a Zdzisiek poszedł jeszcze szukać otwartego monopolowego bo mu mało było :twisted:

igi, poza tym załatwiłem nam dobre posadki - tylko musisz ze swoim przyjacielem pogadać, Tym co w Supraślu mieszka i autami dealuje, że ma z jakieś 10 no góra 15 Miśków dać ludziom, którzy do Niego się zgłoszą i pozdrów Go ode mnie :mrgreen:

paul_pivo napisał/a:
Załóżmy, że wyjdzie w praniu:)

Pranie na narodowym też się zrobi - tylko do malowania linii użyjemy innego proszku :twisted:

yalook - 26-10-2012, 12:00

Marcin-Krak napisał/a:
Pranie na narodowym też się zrobi - tylko do malowania linii użyjemy innego proszku :twisted:
też biały, tylko w nosie trochę kręci :wink:
Marcin-Krak - 26-10-2012, 12:05

yalook napisał/a:
też biały, tylko w nosie trochę kręci :wink:

Kesz - 26-10-2012, 12:31

Lato ma was wszystkich na oku :)
zloty - 27-10-2012, 10:20

Dopiero dziś mogłem zatypować, mam nadzieję, że nie jest to problemem (żadne mecze jeszcze się nie rozegrały)...
Nie miałem czasu na tygodniu...

Marcin-Krak - 27-10-2012, 14:10

zloty, :arrow: 1
Cytat:
. Mecze można typować do momentu wyznaczonego przez prowadzącego.
1a. Za przekroczenie terminu wyznaczonego w zestawie przyznawane są -3 pkt.
1b. Typujemy tylko do momentu rozpoczęcia 1 spotkania - późniejsze typy nie będą liczone.

Więc masz minus 3 ;) I nie musisz się aż tak bardzo martwić :P

Kesz - 27-10-2012, 22:26

zloty napisał/a:
Dopiero dziś mogłem zatypować, mam nadzieję, że nie jest to problemem (żadne mecze jeszcze się nie rozegrały)...
Nie miałem czasu na tygodniu...

W trakcie całych rozgrywek nie jeden typer otrzyma jeszcze niejeden minus. :wink: Boniek teraz bedzie przeglądał regulaminy wszystkich rozrywek, może i ten sprawdzi :lol:

Morfi - 28-10-2012, 23:01

Siegrud gratulacje, świetny wynik.
jazy1 - 29-10-2012, 08:09

CCJ na czele. Wszystko wraca do normy :mrgreen: :mrgreen: