Zachodniopomorskie - Zachodniopomorskie OT II
mlodam - 03-12-2012, 19:49
| Yoshiko napisał/a: | | Pato89 napisał/a: | | Ktoś coś może poradzić na przymarzanie zamków i drzwi |
na drzwi - wazelina na uszczelki lub silikon w spray-u a na przymarzający zamek po prostu odmrażacz np coś takiego Obrazek |
lub K2 Gerwazy -odmrażacz dziala skutecznie do temp,-60,smaruje i chroni przed korozja
niezbednik w mojej torebce
offca - 03-12-2012, 21:38
Pato, uszczelki pryskaliśmy silikonem w sprayu i świetnie sobie radził z mrozami
A ja już po pierwszym dniu na nowym stanowisku Na dzień dobry spóźnienie, ale to z szefową i przez nią, więc się nie martwię
mlodam - 04-12-2012, 05:22
ŁOJEJ ale nasypało
trzeba wczesniej wyjsc aby miska odkopac
Dzien dobry z rańca
[ Dodano: 04-12-2012, 05:23 ]
| offca napisał/a: |
A ja już po pierwszym dniu na nowym stanowisku Na dzień dobry spóźnienie, ale to z szefową i przez nią, więc się nie martwię |
nie ma to jak chody u szefowej
robert78 - 04-12-2012, 05:39
Siemka wszystkim trzeba odśnieżac he he;-)
xylen - 04-12-2012, 06:39
Cześć poranne Miski, u mnie tez pada ...deszcz, już 8 dzień ale mimo wszystko do przodu i niedługo trzeba będzie opuścić gościnne strony.
Yoshiko - 04-12-2012, 07:48
o masakra
nie pamiętam kiedy MZK jechałam
Misiek dziś nie chciał drzi mi otworzyć
a taka mądra w radach byłam dla Pato
no nic po pracy trzeba zrobić porządek z uszczelkami
no ale nie ma tego złego ....
nie musiałam odśnieżać hihihihih
JacekeR - 04-12-2012, 08:54
Nie ma to jak garaż nie trzeba odśnieżać i smarować ustrojstwami. Pozdro
szuwar - 04-12-2012, 12:09
| JacekeR napisał/a: | | Nie ma to jak garaż nie trzeba odśnieżać i smarować ustrojstwami. |
poczekaj Cwaniaczku jak Ci zasypie drzwi tak aż nie odśnieżysz
Siemka
offca - 04-12-2012, 12:12
| szuwar napisał/a: | | JacekeR napisał/a: | | Nie ma to jak garaż nie trzeba odśnieżać i smarować ustrojstwami. |
Siemka |
To samo miałam mu napisać Jak sypnie porządnie śniegiem i trzeba będzie garaż odkopywać, to na nic mu nie pomoże ciepełko w garażu
Dzień dobry i do widzenia.
Jem obiad i idę do pracy
Yoshiko - 04-12-2012, 12:24
| offca napisał/a: | | Jem obiad i idę do pracy |
no tak ładnie do pracy po obiedzie
a wczoraj marudziła | offca napisał/a: | szuwar napisał/a:
JacekeR napisał/a:
Nie ma to jak garaż nie trzeba odśnieżać i smarować ustrojstwami.
Siemka
To samo miałam mu napisać Jak sypnie porządnie śniegiem i trzeba będzie garaż odkopywać, to na nic mu nie pomoże ciepełko w garażu |
o właśnie właśnie
offca - 04-12-2012, 12:27
Mąż mi obiad ugotował
Całkiem podoba mi się to chodzenie do pracy na 14 Rano Majkę do żłobka, wrócę, posprzątam, odpocznę i dopiero do pracy
Dzisiaj muszę jeszcze podjechać do szkoły z dziennikiem, bo trzeba jakieś zmiany powprowadzać itd., a to muszę najpierw skonsultować z dyrektorką. Ciekawe czy będzie mieć dla mnie czas
Uciekam, miłego dnia
Galancior94 - 04-12-2012, 17:13
Dzień dobry
Ja tam odśnieżać nie muszę, ale wczoraj profilaktycznie posmarowałem uszczelki i jak widać dobrze, że to zrobiłem Gdy wyjechałem to się przekonałem że będzie ostro, a zza okno ta droga tak łagodnie wyglądała xD Kościuszki i spokojna to się jakoś przeturlałem, ale podjechać ze spokojnej na różaną to masakra. 1,2 a ja nadal stoję. A koło szkoły na Tańskiego bez wjazdu bokiem się nie obyło (ahh te chińskie opoy), na szczęście było pusto
Krystian99 - 04-12-2012, 21:09
Dobry wieczorek
Yoshiko - 04-12-2012, 21:15
| Galancior94 napisał/a: | | 1,2 a ja nadal stoję |
w takich syt rusza się z dwójeczki panie z dwójeczki | Krystian99 napisał/a: | Dobry wieczorek | cześć Krystek
tak sobie myślę oby nie mroziło oby nie mroziło
JacekeR - 04-12-2012, 21:23
| szuwar napisał/a: | | poczekaj Cwaniaczku jak Ci zasypie drzwi tak aż nie odśnieżysz |
Mam ludzi od odśnieżania (właściciel o to dba)
|
|
|