To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. V czyli REKREACJA

mkm - 05-08-2013, 21:28

Od momentu gdy zaczęły się komunikaty o ciasteczkach faktycznie coś się co chwila krzaczy i to portale, które nigdy nie padały... :doubt:
Bizi78 - 05-08-2013, 21:45

przymiarki do organizacji Zlotu 2014 ruszyły pełną parą :D , w lubelskim =D> .
Seichan - 05-08-2013, 23:27

Na razie przymierzamy się do tematu. W niedzielę na spocie będziemy uzgadniać szczegóły i jeśli uda się nam dojść do porozumienia (w co nie wątpię!), przedstawimy kandydaturę lubelszczyzny jako organizatora kolejnego zlotu ;)

Niemniej już na tym etapie bardzo proszę o zapoznanie się z tym wątkiem: http://forum.mitsumaniaki...der=asc&start=0 i konstruktywną krytykę ;)

koszmarek - 07-08-2013, 09:21

że działania pracodawców utwierdzają mnie w przekonaniu że w tym kraju nie warto zostawać... jeszcze rok-dwa lata temu było inaczej... a może nie... nie mniej przy środzie mam ochotę rzucać wszystkim czym mogę.
JCH - 07-08-2013, 12:30

koszmarek napisał/a:
nie mniej przy środzie mam ochotę rzucać wszystkim czym mogę.
Rzucam już od poniedziałku..... mięsem :? :evil:
Krzyzak - 07-08-2013, 13:20

wczoraj zdechła mi klima... przy +33 na zewnątrz
nagle przestała działać a już dziś rano się włączyła - podejrzewam że czynnik się zagotował, bo jest go za mało
a dziś rano trafiłem gołębia - wpadł mi wprost przed zderzak - zdążyłem tylko zobaczyć chmurę piór w lusterku

Marcino - 07-08-2013, 14:16

Krzyzak napisał/a:
wczoraj zdechła mi klima... przy +33 na zewnątrz
nagle przestała działać a już dziś rano się włączyła - podejrzewam że czynnik się zagotował, bo jest go za mało

Mam podobnie.... jak nie jest aż tak gorąco to pieknie działa, jednak schłodznie samochodu po 8h postoju wydaję się niemożliwe, a wieczorkiem pieknie działa. Zastanawiam sie czy to tez nie winą nadgryzionej zębem czasu chłodnicy - brakuje jej lamelek z przodu... która przy ruchu miejsim nie ma pełnej wydajności.

Marcin-Krak - 07-08-2013, 14:25

A może robicie jak ja ostatnio - zapomniałem nacisnąć guziczek z magicznymi literkami A/C ;) i się zastanawiałem czemu grzeje w sumie, a nie chłodzi :P
koszmarek - 07-08-2013, 14:53

http://warszawa.gazeta.pl...ml#TRLokWarsTxt tłukłabym tylko żeby równo puchło !!!!! Co za bestialstwo !! :evil: :evil: :evil:
Tomek - 07-08-2013, 15:05

koszmarek napisał/a:
http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,14401025,Zamkneli_psa_w_rozgrzanym_samochodzie_i_poszli_na.html#TRLokWarsTxt tłukłabym tylko żeby równo puchło !!!!! Co za bestialstwo !! :evil: :evil: :evil:

jakbym widział coś takiego to od razu cegła w szybę

Efa! - 07-08-2013, 20:37

Dobrze, że ktoś miał tyle rozsądku i wiedział, co robić.
Hubeeert - 07-08-2013, 21:56

No.
Dzis miałem akcję na FB, powtórze ją tu.
Pewnie jesteście za tym, żeby zabrac im psa?

Gdzie trafi?

Do schroniska.
Pewnie będzie mu lepiej niż u tych ludzi. Tam jest klimatyzacja i Właściciele, których kocha...

koszmarek - 07-08-2013, 23:09

Nie mówię że zabrać psa.. ale może jakiś kawałek mandatu by pomógł? Taki z 3 zerami np ? Tylko tu, w polsce to chyba nie realne bo "to tylko pies" ...
Krzyzak - 08-08-2013, 08:20

koszmarek napisał/a:
Taki z 3 zerami np ?
jestem za
a za gówna na chodnikach i trawnikach z 4 zerami

robertdg - 08-08-2013, 08:31

Skoro właściciel twierdzi, że psu chłodno, a Oni sami tylko na 5 minut, to mozna zaproponować, wezme pieska na spacerek na 5 minut, a Państwa zamkne w aucie na 5 minut - bez możliwości uchylenia szyby, otwarcia drzwi, właczenia nadmuchu, etc, Kiedy poczują jak ciemne auto nabiera temperatury słonecznej, a Oni sami juz po pierwszych 2 minutach nie będą w stanie ogarnąc się z ociekającego ich potu, może wtedy zmienią podejście.
Po co karać pieniężnie skoro niekoniecznie trafi to do ośrodka myślenia jakim jest móżg, rzecz rozbija się o świadomość.
A co do sprzątania po własnych pupilach https://www.youtube.com/watch?v=wCyhy4JUGMg