Off Topic - Chcę powiedzieć, że...
JCH - 26-03-2009, 20:31
Kibloo napisał/a: | i jeszcze dowalą mandat skabrowy za nieuaktualnienie NIP-3 (żartowałem) | A żebyś wiedział! Pani mnie uprzedziła, że to ostatni raz, że nie zgłaszam nowego rachunku bankowego. I ponoć miała to gdzieś tam w systemie zanotować.
A miała takie "duże niebieskie oczy ";) i ja nie mogłem się w te oczęta patrzeć .....
O tak mi się robiło
PiotrBe - 27-03-2009, 06:18
i znów klania nam sie jakże pozyteczna Instytucja Czynnego Żalu.
Wybaczcie, ale nazwa ta brzmi dla mnie tak idiotycznie, ze nie potrafię przejsc nad tym do porządku dziennego.
Anonymous - 27-03-2009, 07:39
PiotrBe napisał/a: | i znów klania nam sie jakże pozyteczna Instytucja Czynnego Żalu.
Wybaczcie, ale nazwa ta brzmi dla mnie tak idiotycznie, ze nie potrafię przejsc nad tym do porządku dziennego. | Nazwa jak nazwa lepiej napisac niż mialiby Cie potem chłopaki z uksu ścigać
cns80 - 27-03-2009, 09:37
JCH napisał/a: | cns80 napisał/a: | Bardzo mnie rozczuliło to pismo ponieważ od 5 lat nie posiadam konta w tym banku | Nie martw się znajdą Cię w pracy i przyjdzie zajęcie wynagrodzenia | Trzeci rok szukają Liczę na to że sobie komornik wpisze niemożność ściągnięcia
Na razie czas gra na moją korzyść
Bartek - 27-03-2009, 10:40
Polska to piękny kraj.... wersja megaoptymistyczna rejestracji Legnuma poszła jeszcze bardziej gładko i to bez znajomości, czy smarowania.... po prostu, jak się komuś chce pomóc maniakowi (każdy, kto oglądał papiery i auto dziwił się, że mi się chciało importować aż z Japonii auto), to nie ma spraw nie do przeskoczenia......
JCH - 27-03-2009, 10:42
cns80 napisał/a: | Trzeci rok szukają | To może się przedawni...??
Bartek - 27-03-2009, 10:42
Cytat: | Na razie czas gra na moją korzyść |
Mylisz się. Przedawnienie w takich sytuacjach nie działa - jedynie komornik może stwierdzić, że mu się nie chce i wpisać nieściągalność.....
rosomak1983 - 27-03-2009, 10:44
A ja miałem z czasów studenckich 4 zaległe bilety kredytowe z MPK... No cóż jak to student kasy nie ma za duzo, a w pewnym okresie sie troche bujałem po Lublinie
No i nieoczekiwana niespodzianka kiedys słucham radia a tam mówia ze cos w Lubelskim MPK jest jest niezgodne ze nie ta osoba co powinna wydała decyzje o czyms tam i wszystkie te kary sa niewazne
szpala85 - 27-03-2009, 12:04
.... wpadłem dzisiaj w Mega Dużą Jeleniogórską Dziurę na drodze efekt tego spotkania .... przedni wahacz tylni prawy stuka .....
.... Galuś tak warczy że boję się do niego podchodzić ( urwany wydech ) .... co mnie jeszcze dzisiaj spotka ?
JCH - 27-03-2009, 12:14
szpala85 napisał/a: | .... wpadłem dzisiaj w Mega Dużą Jeleniogórską Dziurę na drodze | Powinieneś tam zostać, wezwać Policję, sporządzić protokół, do serwisu na diagnozę, że stuka, co i jak stuka a następnie z całą dokumentacją wezwać właściciela drogi do zapłaty za uszkodzenia.
pamar - 27-03-2009, 12:17
A wezwałeś władze do oceniania głębokości dziur?
[ Dodano: 27-03-2009, 12:21 ]
się zdublowało, Jacku szybszy byłeś
Blondi - 27-03-2009, 12:41
Siedze sama w pracy, kompletnie nie ma co robic i zaraz tu oszaleje bo musze do 14 kiblować
Pexu - 27-03-2009, 13:03
Blondi napisał/a: | (...)kompletnie nie ma co robic i zaraz tu oszaleje bo musze do 14 kiblować |
Rozumiem Ciebie... siedzę do 14:30 i w zasadzie też nie mam co robić. Z drugiej strony dzisiaj piąteczek, więc damy radę
szpala85 - 27-03-2009, 17:10
pamar11 napisał/a: | A wezwałeś władze do oceniania głębokości dziur? |
trochę mi się śpieszyło i o tym nie pomyślałem ..... teraz to już nawet mi się nie chce tam wracać ....ahhh....
układ wydechowy już naprawiony ... pozostał wahacz
siwek - 27-03-2009, 17:46
że w pracy szykują mi się przyjemniejsze chwile
|
|
|