To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że...

JCH - 26-03-2009, 20:31

Kibloo napisał/a:
i jeszcze dowalą mandat skabrowy za nieuaktualnienie NIP-3 (żartowałem)
A żebyś wiedział! Pani mnie uprzedziła, że to ostatni raz, że nie zgłaszam nowego rachunku bankowego. I ponoć miała to gdzieś tam w systemie zanotować.
A miała takie "duże niebieskie oczy ";) i ja nie mogłem się w te oczęta patrzeć ..... :cry: :oops: 8)
O tak mi się robiło :roll:

PiotrBe - 27-03-2009, 06:18

i znów klania nam sie jakże pozyteczna Instytucja Czynnego Żalu.
Wybaczcie, ale nazwa ta brzmi dla mnie tak idiotycznie, ze nie potrafię przejsc nad tym do porządku dziennego.

Anonymous - 27-03-2009, 07:39

PiotrBe napisał/a:
i znów klania nam sie jakże pozyteczna Instytucja Czynnego Żalu.
Wybaczcie, ale nazwa ta brzmi dla mnie tak idiotycznie, ze nie potrafię przejsc nad tym do porządku dziennego.
Nazwa jak nazwa lepiej napisac niż mialiby Cie potem chłopaki z uksu ścigać ;)
cns80 - 27-03-2009, 09:37

JCH napisał/a:
cns80 napisał/a:
Bardzo mnie rozczuliło to pismo ponieważ od 5 lat nie posiadam konta w tym banku :mrgreen:
Nie martw się ;) znajdą Cię w pracy i przyjdzie zajęcie wynagrodzenia :D
Trzeci rok szukają ;) Liczę na to że sobie komornik wpisze niemożność ściągnięcia :)
Na razie czas gra na moją korzyść :D

Bartek - 27-03-2009, 10:40

Polska to piękny kraj.... wersja megaoptymistyczna rejestracji Legnuma poszła jeszcze bardziej gładko :) i to bez znajomości, czy smarowania.... po prostu, jak się komuś chce pomóc maniakowi (każdy, kto oglądał papiery i auto dziwił się, że mi się chciało importować aż z Japonii auto), to nie ma spraw nie do przeskoczenia......
JCH - 27-03-2009, 10:42

cns80 napisał/a:
Trzeci rok szukają
To może się przedawni...??
Bartek - 27-03-2009, 10:42

Cytat:
Na razie czas gra na moją korzyść

Mylisz się. Przedawnienie w takich sytuacjach nie działa - jedynie komornik może stwierdzić, że mu się nie chce i wpisać nieściągalność.....

rosomak1983 - 27-03-2009, 10:44

A ja miałem z czasów studenckich 4 zaległe bilety kredytowe z MPK... No cóż jak to student kasy nie ma za duzo, a w pewnym okresie sie troche bujałem po Lublinie :wink:
No i nieoczekiwana niespodzianka kiedys słucham radia a tam mówia ze cos w Lubelskim MPK jest jest niezgodne ze nie ta osoba co powinna wydała decyzje o czyms tam i wszystkie te kary sa niewazne :)

szpala85 - 27-03-2009, 12:04

.... wpadłem dzisiaj w Mega Dużą Jeleniogórską Dziurę na drodze :evil: efekt tego spotkania .... przedni wahacz tylni prawy stuka :evil: .....
.... Galuś tak warczy że boję się do niego podchodzić ( urwany wydech :evil: ) .... co mnie jeszcze dzisiaj spotka :| ?

JCH - 27-03-2009, 12:14

szpala85 napisał/a:
.... wpadłem dzisiaj w Mega Dużą Jeleniogórską Dziurę na drodze
Powinieneś tam zostać, wezwać Policję, sporządzić protokół, do serwisu na diagnozę, że stuka, co i jak stuka a następnie z całą dokumentacją wezwać właściciela drogi do zapłaty za uszkodzenia.
pamar - 27-03-2009, 12:17

A wezwałeś władze do oceniania głębokości dziur?

[ Dodano: 27-03-2009, 12:21 ]
się zdublowało, Jacku szybszy byłeś :wink:

Blondi - 27-03-2009, 12:41

Siedze sama w pracy, kompletnie nie ma co robic i zaraz tu oszaleje bo musze do 14 kiblować :help:
Pexu - 27-03-2009, 13:03

Blondi napisał/a:
(...)kompletnie nie ma co robic i zaraz tu oszaleje bo musze do 14 kiblować :help:

Rozumiem Ciebie... siedzę do 14:30 i w zasadzie też nie mam co robić. Z drugiej strony dzisiaj piąteczek, więc damy radę ;)

szpala85 - 27-03-2009, 17:10

pamar11 napisał/a:
A wezwałeś władze do oceniania głębokości dziur?

trochę mi się śpieszyło i o tym nie pomyślałem :oops: ..... teraz to już nawet mi się nie chce tam wracać ....ahhh....
układ wydechowy już naprawiony ... pozostał wahacz :|

siwek - 27-03-2009, 17:46

że w pracy szykują mi się przyjemniejsze chwile :D