To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Tu się witamy i witamy nowych użytkowników naszego Forum

mjsystem - 05-06-2013, 21:13

Witajcie "nowoprzybyli" jakby rzekł król Julian :wink:
Czujcie się jak w domu. Dużo piszcie i przybywajcie na spotkania :)

MmzTattoo - 05-06-2013, 23:14

Witam wszystkich.
Dołączyłem właśnie do forum i niedawno do posiadaczy Carismy

Kaskader_Mike - 06-06-2013, 16:54

Witam serdecznie,

Z reguly tlyko czytalem forum ale teraz aby sprzedac auto musze dozbierac 30 postow dlatego najpierw sie z Wami przywitam zanim zaspamuje kilka tematow ;)

Witam Szanownych Forumowiczow :)

Morfi - 06-06-2013, 18:24

Są inne portale do sprzedaży.
arturek - 06-06-2013, 20:09

Witam wszystkich !! :D
sveno - 06-06-2013, 20:12

Kaskader_Mike napisał/a:
ale teraz aby sprzedac auto musze dozbierac 30 postow dlatego najpierw sie z Wami przywitam zanim zaspamuje kilka tematow ;)
jeżeli tylko po to się witasz to daruj sobie, auto nie opisane w dziale "nasze Miśki", więc ogłoszenie nie przejdzie.
londolut - 06-06-2013, 20:51

Morfi napisał/a:
Są inne portale do sprzedaży.
I do spamowania.
promatti - 06-06-2013, 23:29

aż wstyd że dopiero teraz to robie ale faktycznie nie witałem się z Wami :P przepraszam

Cześć Wszystkim

Nazywam się Mateusz i pochodzę z Tomaszowa Mazowieckiego tam się urodziłem i wychowałem, studiowałem sobie IT w Łodzi a obecnie mieszkam i pracuje we Wrocławiu. Forum przeglądam już kope lat ale zarejestrować postanowiłem się 3 lata temu. Głównie czytam sobie i podziwiam Wasze niesamowite Miśki, ale czasem też skrabne posta. Ponieważ zakup wymarzonego Mitsubishi ciągle mi się przeciąga :/ zostaje mi je tylko podziwiać, na zlocie w 2010 nie mogłem sie napatrzeć na te wszystkie Japońskie autka xD nawet pokusiło mnie o jazdę próbną Pajero xD teraz nie moge się doczekać wyjazdu do Krakowa. Moja przygoda z Miśkami zaczęła sie z Filmami Jacki Chana, którego uwielbiam a on w swoich starych filmach tylko takimi się poruszał. Lancer to pierwszy model którym me oczy się delektowały. Obecnie chciałbym mieć je wszystkie :) . Mam nadzieje że nie przynudziłem ale poprostu Kocham Mitsubishi!

bart210 - 07-06-2013, 03:16

Witam!
Dziwne, że przez 2 lata nie mogłem na Was trafić w sieci. No ale lepiej późno niż wcale :)
Zadziwiła mnie ogromna ilość bardzo cennych informacji nt. "Miśków". A myślałem, że te auta są mało popularne w Polsce.

witoo - 10-06-2013, 22:07

Witam Szanownych Mitsumaniaków :)
Pojawiam się tu bez swojego miśka aczkolwiek z zamiarem zakupu. Poprzednio miałem colta i w związku z tym byłem też klubowiczem coltmanii.
Póki co mam nadzieję na porady dotyczące kupna jedneg z dwóch wybranych przeze mnie modeli, a później postaram się aktywnie uczestniczyć w życiu forum ;)

honor - 11-06-2013, 17:31

Witam wszystkich. Od miesiąca jestem posiadaczem MSS 1.6, ale już nie raz skorzystałem z cennych informacji zawartych na forum.
Yaga - 12-06-2013, 08:10

Witam wszystkich :)

Miśka na razie nie mam, ale w planach jest Pajero IV, więc na razie będę czytać i pochłaniać wiedzę ;)

marcelo8 - 14-06-2013, 10:09

Witam serdecznie wszystkich. Od niedawna jestem posiadaczem mitsu. Wiele już się dowiedziałem przeglądając forum. Mam nadzieję że dowiem się więcej czym jeżdżę:)
pamar - 14-06-2013, 13:33

W naszych skromnych progach :)

r.janusz - 14-06-2013, 19:41

Witam wszystkich, jestem nowym użytkownikiem Pajero III. Myślę, że znajdę Tu wiele ciekawych tematów i pomoc.
Pozdrawiam.