To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - Zachodniopomorskie OT II

Yoshiko - 06-12-2012, 21:50

Krystian99 napisał/a:
Cytat:
Yoshiko napisał/a:
dziś się rano pogimnastykowałam i wsiadałam tyłem

Chciałbym to zobaczyć hehehehee

JacekeR od razu o tym samym pomyślałem a potem przeczytałem twojego posta i :toothy10: :toothy10: :toothy10:

bardzo śmieszne :evil:

:mrgreen: zamiast współczuć to się nabijają i zbyt wiele myślą :twisted:

Galancior94 napisał/a:

Najlepiej to gdzieś do garażu postawić na 30min odpalonego z nagrzanym środkiem i powinny puścić ;)
odmrażacz dał radę o 15-tej drzwi otworzyły się elegancko - teraz zabezpieczone uszczelki są silikonem i aby do wiosny - a co nie dam się :) bagażnikiem nie wejdę bo kratka zamontowana :mrgreen:

a w ogóle to dobry z wieczora :)

JacekeR - 06-12-2012, 21:52

jAZZMAN napisał/a:
Miskiem, latam na letnich, więc można nazwać to płynięciem

"Hardcore"

Krystian99 - 06-12-2012, 21:57

Sylwka ale musisz sama przyznać że musiało to zabawnie wyglądać :D a tam wiele myślimy 8) ja sam kiedyś wchodziłem do Colta(którego miałem przed Galem) przez bagażnik bo kluczyki zostały w stacyjce a drzwi za trzasłem i to przy ruchliwej ulicy a nie gdzieś w krzakach :P
Dobranoc :wink:

Yoshiko - 06-12-2012, 22:07

Krystian99 napisał/a:
ja sam kiedyś wchodziłem do Colta(którego miałem przed Galem) przez bagażnik bo kluczyki zostały w stacyjce a drzwi za trzasłem i to przy ruchliwej ulicy a nie gdzieś w krzakach :P
heheheh no to jeszcze większa gimnastyka wręcz akrobacja :mrgreen:
Krystian99 napisał/a:
Sylwka ale musisz sama przyznać że musiało to zabawnie wyglądać
rano ciemno jest więc mam nadzieję że nie wyglądało :mrgreen:
robert78 - 07-12-2012, 05:38

Hejka wszystkim
volve - 07-12-2012, 06:20

Witam ;)
JacekeR - 07-12-2012, 07:49

Dzień dobry wszystkim.
Yoshiko - 07-12-2012, 08:02

no dzień dobry :)

:wav: :occasion4: :occasion4: :occasion4: :partyman: :partyman: :partyman: :occasion4: :occasion4: :occasion4: :wav:
no Jacuś to rośnij nam duży zdrowy i okrąglutki :mrgreen:

najlepszegooooooo :!: :!: :!: :!: :!:

mlodam - 07-12-2012, 08:53

Dzien dobry:-)

mialam nadzieje ,ze jak wczoraj Mikolaj nic mi nie przyniosl to moze dzis..
Oj naiwna ja!:-P
Ide micha odkopywac bo go nie widze ,tylko taka gorka sniezna stoi

banderas40 - 07-12-2012, 08:53

Wszystkiego dobrego drogi Lujlanie :-) o Królu wsztskich lujów :-) obyś zył długo i szczęśliwi nam panował a pod twymi rządami luje żyli dostatnio.
mlodam - 07-12-2012, 08:54

Yoshiko napisał/a:
no dzień dobry :)

:wav: :occasion4: :occasion4: :occasion4: :partyman: :partyman: :partyman: :occasion4: :occasion4: :occasion4: :wav:
no Jacuś to rośnij nam duży zdrowy i okrąglutki :mrgreen:

najlepszegooooooo :!: :!: :!: :!: :!:

I tez sie dolaczam do zyczonek
Sto latek Jacku:-)

Yoshiko - 07-12-2012, 09:10

offieczko coś dla Ciebie

jAZZMAN - 07-12-2012, 09:46

JacekeR napisał/a:
jAZZMAN napisał/a:
Miskiem, latam na letnich, więc można nazwać to płynięciem

"Hardcore"

To niestety kryzys końcowo-roczny. Zimówki, które miałem w piwnicy okazały się gorsze od letnich, które mam założone :(

Jak miałem Colta to bardzo ładnie radził sobie na letnich. Przez dwie zimy nie miałem żadnej niebezpiecznej sytuacji. A z zabawnych tylko raz nie podjechałem - górka na osiedlowej drodze była bardzo stroma i tak wyślizgana, że nikt już nie podjechał, nawet mój Colt. Na szczęście było tajemne przejście (jak w MarioBross) i dostałem się od "zaplecza" :D

W Galancie jest nieco inaczej... Myślę, że to przez jego masę i fakt, że środek ciężkości jest wyżej niż w Colcie. Na przyszłą zimę zimówki bezwzględnie. A jak się uda to może jeszcze tej zimy :) Do końca roku jestem w . (kropce)

P.S.
Jak ktoś zobaczy Galanta jadącego bokiem przez miasto to będzie duża szansa, ze to ja :P

Yoshiko - 07-12-2012, 09:56

jAZZMAN napisał/a:
raz nie podjechałem - górka na osiedlowej drodze była bardzo stroma i tak wyślizgana, że nikt już nie podjechał,
ale urwał :twisted: :?: :?: :?:
jAZZMAN - 07-12-2012, 10:07

hihi... nie.... mniejsza :)