Zachodniopomorskie - Zachodniopomorskie OT II
Yoshiko - 06-12-2012, 21:50
| Krystian99 napisał/a: | Cytat:
Yoshiko napisał/a:
dziś się rano pogimnastykowałam i wsiadałam tyłem
Chciałbym to zobaczyć hehehehee
JacekeR od razu o tym samym pomyślałem a potem przeczytałem twojego posta i |
bardzo śmieszne
zamiast współczuć to się nabijają i zbyt wiele myślą
| Galancior94 napisał/a: |
Najlepiej to gdzieś do garażu postawić na 30min odpalonego z nagrzanym środkiem i powinny puścić | odmrażacz dał radę o 15-tej drzwi otworzyły się elegancko - teraz zabezpieczone uszczelki są silikonem i aby do wiosny - a co nie dam się bagażnikiem nie wejdę bo kratka zamontowana
a w ogóle to dobry z wieczora
JacekeR - 06-12-2012, 21:52
| jAZZMAN napisał/a: | | Miskiem, latam na letnich, więc można nazwać to płynięciem |
"Hardcore"
Krystian99 - 06-12-2012, 21:57
Sylwka ale musisz sama przyznać że musiało to zabawnie wyglądać a tam wiele myślimy ja sam kiedyś wchodziłem do Colta(którego miałem przed Galem) przez bagażnik bo kluczyki zostały w stacyjce a drzwi za trzasłem i to przy ruchliwej ulicy a nie gdzieś w krzakach
Dobranoc
Yoshiko - 06-12-2012, 22:07
| Krystian99 napisał/a: | ja sam kiedyś wchodziłem do Colta(którego miałem przed Galem) przez bagażnik bo kluczyki zostały w stacyjce a drzwi za trzasłem i to przy ruchliwej ulicy a nie gdzieś w krzakach | heheheh no to jeszcze większa gimnastyka wręcz akrobacja
| Krystian99 napisał/a: | | Sylwka ale musisz sama przyznać że musiało to zabawnie wyglądać | rano ciemno jest więc mam nadzieję że nie wyglądało
robert78 - 07-12-2012, 05:38
Hejka wszystkim
volve - 07-12-2012, 06:20
Witam
JacekeR - 07-12-2012, 07:49
Dzień dobry wszystkim.
Yoshiko - 07-12-2012, 08:02
no dzień dobry
no Jacuś to rośnij nam duży zdrowy i okrąglutki
najlepszegooooooo
mlodam - 07-12-2012, 08:53
Dzien dobry:-)
mialam nadzieje ,ze jak wczoraj Mikolaj nic mi nie przyniosl to moze dzis..
Oj naiwna ja!:-P
Ide micha odkopywac bo go nie widze ,tylko taka gorka sniezna stoi
banderas40 - 07-12-2012, 08:53
Wszystkiego dobrego drogi Lujlanie o Królu wsztskich lujów obyś zył długo i szczęśliwi nam panował a pod twymi rządami luje żyli dostatnio.
mlodam - 07-12-2012, 08:54
| Yoshiko napisał/a: | no dzień dobry
no Jacuś to rośnij nam duży zdrowy i okrąglutki
najlepszegooooooo |
I tez sie dolaczam do zyczonek
Sto latek Jacku:-)
Yoshiko - 07-12-2012, 09:10
offieczko coś dla Ciebie
jAZZMAN - 07-12-2012, 09:46
| JacekeR napisał/a: | | jAZZMAN napisał/a: | | Miskiem, latam na letnich, więc można nazwać to płynięciem |
"Hardcore" |
To niestety kryzys końcowo-roczny. Zimówki, które miałem w piwnicy okazały się gorsze od letnich, które mam założone
Jak miałem Colta to bardzo ładnie radził sobie na letnich. Przez dwie zimy nie miałem żadnej niebezpiecznej sytuacji. A z zabawnych tylko raz nie podjechałem - górka na osiedlowej drodze była bardzo stroma i tak wyślizgana, że nikt już nie podjechał, nawet mój Colt. Na szczęście było tajemne przejście (jak w MarioBross) i dostałem się od "zaplecza"
W Galancie jest nieco inaczej... Myślę, że to przez jego masę i fakt, że środek ciężkości jest wyżej niż w Colcie. Na przyszłą zimę zimówki bezwzględnie. A jak się uda to może jeszcze tej zimy Do końca roku jestem w . (kropce)
P.S.
Jak ktoś zobaczy Galanta jadącego bokiem przez miasto to będzie duża szansa, ze to ja
Yoshiko - 07-12-2012, 09:56
| jAZZMAN napisał/a: | | raz nie podjechałem - górka na osiedlowej drodze była bardzo stroma i tak wyślizgana, że nikt już nie podjechał, | ale urwał
jAZZMAN - 07-12-2012, 10:07
hihi... nie.... mniejsza
|
|
|