Nasze Miśki - moje CA0...
pawela - 01-03-2009, 12:00
w Lublinie znajomy piaskuje 30zł za felgę. Ale nie wiem czy warto się w to bawić, to tylko bęben...
Anonymous - 01-03-2009, 12:35
no to tanio. zwykle też zależy jaka duża felga, jak bardzo skomplikowana i jak bardzo zgnita
niektórzy dążą do perfekcji dobre wrażenie sprawia ładny nie zgnity bęben za błyszczącymi alu
pzdr
jacek11 - 01-03-2009, 12:52
Kiedyś miałem zamiar zawieść bębny do tokarza.
Wydaje mi się,że jak by stoczył delikatnie,to by się nic nie stało.
Ruda zostałaby usunięta w całości.
Potem dobry podkład,i parę lat spokoju
londolut - 13-03-2009, 16:08
Po pół roku i paru dniach spaliła się prawa żarówka. Nie wiem czy kupować BlueVision czy jakieś Osramy. Na dodatek przepaliła się postojówka Co jest z tymi żarówkami?
Anonymous - 13-03-2009, 16:23
Tomek. tak jak ci mówiłem Tungsram Megalight +60% wytrzymały mi około roku. 17tys klocków jazdy w mieście, czyli troche poświeciły dodatkowo wyraźnie lepiej świecą od standardowych i porównywalnie do philipsów i osramów +50%. komplet 25zeta (H4)
nie polecam żadnych Blue... męczą sie oczy w dłuższej trasie a w deszczu jest porażka... jakby sie jechało bez świateł (oko ludzkie woli białe)
pzdr
rosomak1983 - 13-03-2009, 16:28
londolut napisał/a: | Na dodatek przepaliła się postojówka Co jest z tymi żarówkami? |
Ja mam obie postojowe spalone...
Ja kupiłem zwykłe osramy takie za 12zł chyba i swieca juz 6 miesięcy.
londolut - 13-03-2009, 16:42
Dedis napisał/a: | nie polecam żadnych Blue |
www.lighting.philips.com napisał/a: | "Jaskrawo białe światło" wytwarzane przez żarówki BlueVision poprawia widoczność znaków i oznaczeń drogowych. Prowadzenie samochodu nocą staje się mniej męczące a kierowca ma możliwość szybszej reakcji w nieprzewidzianych sytuacjach. |
Poza tym miałem już Blue Vision i spisywały się nadzwyczaj dobrze. Jedynie co to poświeciły też jakoś pół roku. Poza tym u mnie jest taka kiła w sklepach motoryzacyjnych, że kupienie dobrej żarówki graniczy z cudem Nie założę jakiejś marketowej chały.
Z tego co wiem to ktoś już polecał Tungsramy może spróbuję
Anonymous - 14-03-2009, 11:28
omnibus na floriańskiej w Chorzowie sie sprawdza na razie
wiesz. producent to se może pisać nawet, że światło z ich żarówek przenika ściany... ale porównanie żarówki +50% białej i +50% niebieskiej wychodzi lepiej na korzyść białej (bynajmniej ja, jako jeden z wielu mam takie odczucia. poza tym nauczyłem sie tego w szkole - na polibudzie co ciekawe )
pzdr
londolut - 14-03-2009, 16:39
Za późno W reflektorach wylądowały dziś Philips BlueVision
londolut - 31-03-2009, 14:03
Od wczoraj się dzieje
pawela - 31-03-2009, 14:13
czyli kolor wybrałeś
mkm - 31-03-2009, 14:35
Zazdroszcze... Duzo poprawek blacharskich? Ruda sie rozpanoszyla czy tylko kosmetyka i nowy lakierek?
pawela - 31-03-2009, 14:55
Cytat: | kosmetyka i nowy lakierek |
kilka bajerków
Działaj Tomek!
londolut - 31-03-2009, 17:27
mkm napisał/a: | Duzo poprawek blacharskich? Ruda sie rozpanoszyla czy tylko kosmetyka i nowy lakierek? | No nie powiem jest trochę jazzu ale to 14 letni samochód, który swoje też przeżył. Autko było klepane z kilku stron - nie mocno ale było i zostało 'naprawione' przez jakiegoś patałacha z dwoma lewymi rencami Teraz wszystko będzie zrobione na tip top bo w aucie karoseria zostanie rozebrana praktycznie od zera, będą wycięte szyby (przy okazji pociemnieją), zrobi się mały lifting przodu i tyłu a zwieńczeniem tej akcji będzie perełka na blaszce Fabryczny kolor odpadł w przedbiegach także szykuje się kolejne wydanie fabrycznie poprawione
cdn.
mkm - 31-03-2009, 23:33
londolut napisał/a: | 'naprawione' przez jakiegoś patałacha z dwoma lewymi rencami |
norma...niestety.
Zapowiada sie niezle. Co z przodem wymysliles?
|
|
|