To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - custom COLT by pawela

londolut - 03-02-2009, 17:12

No i w końcu jakiś postęp przy autku. Felgi wyglądają teraz o niebo lepiej niż w kolorze srebrnym, także zmiana na plus :) Teraz tylko spasować do końca mordę Colta i będzie grało i buczało ;)
Anonymous - 03-02-2009, 17:29

pawela, teraz te czarne fele wygladaja super.
Ciekawe jak moje fele by wygladaly prysniete na czarno....Mysle ze to jest pomysl :biggrin:
Dzieki pawela,

pawela - 03-02-2009, 18:12

Giant, w Twoim temacie pisałem Ci kiedyś, że Twoje MSW świetnie by wyglądało na grafitowej lub czarnej feldze z rantem :) Zmotywowany? :D
Anonymous - 03-02-2009, 19:01

pawela, pewnie ze zmotywowany :) ale o czarnej lub grafitowej feldze nic nie pisales :wink: moze chciales napisac
Jak tylko bede w Polsce to napewno cos z nimi wykombinuje bo pomysl mam od Ciebie :biggrin:

pawela - 03-02-2009, 19:07

Giant napisał/a:
pawela, pewnie ze zmotywowany :) ale o czarnej lub grafitowej feldze nic nie pisales :wink: moze chciales napisac
Jak tylko bede w Polsce to napewno cos z nimi wykombinuje bo pomysl mam od Ciebie :biggrin:

no fakt, ale i tak pisałem, że felgi masz cudowne :D

Morfi - 03-02-2009, 19:24

Pięknie to wyglada ... :D
pawela - 03-02-2009, 19:33

dziękuję :D

Nie mogę się zdecydować czy malować też dach, lotkę i tylną klapę na czarno, czy zostać tylko z maską. Co myślicie?

Morfi - 03-02-2009, 19:44

Tylko maska .. :)
pawela - 03-02-2009, 19:53

coś takiego:

czy takiego:

rosomak1983 - 03-02-2009, 19:56

Paweł napisze Ci szczerze!!!
1.zderzak musze zobaczyc efekt końcowy
2.maska mi sie nie podoba obecnie... Jak cos malowac dach i lotke i klape albo.... maske na srebrno :axe: :axe: Mi sama maska pomalowana kojarzy sie z autem powypadkowym z dokupiona maska w innym kolorze... :P
3 FELE ZAJEFAJNE!!! Ciekawe jak bedzie sie trzymac ale u mnie wszystko OK
PS dawałes podkład???
SUPER ze udało sie znalesc Borbetke.. miełes farta 8)

Anonymous - 03-02-2009, 19:57

jaki zadowolony z siebie na tych fotach :D

a ma z czego bo robota naprawdę służy colcikowi :) podoba się i to bardzo!

jak już to pryskał bym tylko dach i lotkę, widziałem ostatnio tak zrobioną skode właśnie w srebnym kolorze, z czarnym dachem i maską, i zajebiście mi sie pomysł podobał :)

czekamy na foto w letnich bucikach tylko widzę że u Ciebie pogoda za bardzo na to nie pozwala...

Marino - 03-02-2009, 21:11

Derpin napisał/a:
jaki zadowolony z siebie na tych fotach

zwłaszcza na tej z dokładką, popróbowali zawartości zielonej butelki i robota sama szła :)

rosomak1983 - 03-02-2009, 22:44

Pawela !!!! Jedna sugestia !!!! DOKŁADKA NA ZDERZAK NA CZARNO TAK JAK NA ZDJĘCIACH CO WRZUCIŁES!!!!!!! koniecznie :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe:
rafq - 04-02-2009, 01:33

Derpin napisał/a:

czekamy na foto w letnich bucikach tylko widzę że u Ciebie pogoda za bardzo na to nie pozwala...

Zobaczysz je na furze szybciej niż myślisz :D

rosomak1983 - 04-02-2009, 02:58

rafq napisał/a:

Zobaczysz je na furze szybciej niż myślisz :D

rafq, sugerujesz ze Paweł długo nie wytrzyma zeby nie nałożyć swego misternego działa???