Sport - Inne - Extra skopana i dawna druga
Anonymous - 26-05-2007, 20:07
harpagan - 26-05-2007, 20:11
Na powaznie to dobrze wyrezyserowany spektakl
Najwiekszy usmiech wieczoru - Wisla 8
Anonymous - 26-05-2007, 20:35
ciekawe ile dalo zaglebie????
Marcin-Krak - 26-05-2007, 22:57
harpagan napisał/a: | Najwiekszy usmiech wieczoru - Wisla 8 |
Ale jak dobrze pójdzie to moi faworyci awansują do V ligi
Anonymous - 26-05-2007, 23:02
GRATULACJE DLA ZAGŁĘBIA
akbi - 27-05-2007, 08:24
Sruba napisał/a: | Miedz Legnica 4-0 (0-0) Polonia Warszawa
|
miejmy nadzieje, ze Lechia to dzisiaj wykorzysta
arek 69 napisał/a: | ciekawe ile dalo zaglebie???? |
wiecej od Belchatowa
Anonymous - 27-05-2007, 10:51
dm17 napisał/a: | GRATULACJE DLA ZAGŁĘBIA |
za co?
widziałeś konsternacje kopaczy po strzale na 2:2
no i w przerwie meczu pewna rozmowa została usłyszana-ten mecz mogli wygrać tylko kupcy z Lubina
ot taka prawda o polskiej skopanej
Anonymous - 27-05-2007, 12:43
Cytat: | i w przerwie meczu pewna rozmowa została usłyszana-ten mecz mogli wygrać tylko kupcy z Lubina |
Chociażby za to ze mieli najwiecej kasy zeby wszystko kupić
A ze wygrali OE ( mimio ze nie jestem ich kibicem wypada pogratulować )
Gumas i nie mów mi ze Legia nigdy nie korzystała z wałków w naszej lidze.............i tez nie jeden mecz dzieki tym metodom wygrali Wiec wiesz jakby tak dokładnie wszystko sprawdzac to niewiadomo ile wojskowi mieli by tytułów mistrza......... ( zarówno jak i inne kluby )
[ Dodano: 27-05-2007, 21:05 ]
Lechia wygrała 2:3 - ufffffffffffffff
Ciekawe co zrobia z Polonią Bytom - runda sie kończy a nikt nadal nie wie ile oni mają punktów......................polskie cuda
sruba - 03-06-2007, 22:49
gazeta.pl napisał/a: |
Burdy na stadionie
- Redaktor w radiu zapytał się mnie, czy nie boję się iść na Lechię. Odpowiedziałam, że nie, bo to bezpieczne, fajne i radosne miejsce - powiedziała prezes Energi SA, nowego sponsora Lechii, Alicja Barbara Klimiuk. Kiedy tylko skończyła to mówić, na stadionie wybuchły zamieszki. Chuligani Lechii próbując dostać się do wchodzących na stadion fanów Ruchu (w sumie przyjechało blisko półtora tysiąca osób z Chorzowa, Łodzi i Torunia) zaatakowali ochronę i policjantów. Służy porządkowe użyły broni gładkolufowej i gazu łzawiącego. Nie uspokoiło to jednak chuliganów, potem do zadymy przyłączyli się pseudokibice Ruchu, którzy zaatakowali ochroniarzy i policjantów kamieniami i betonowymi płytami. Regularna bitwa trwała długo po zakończeniu meczu. Policja użyła armatek wodnych, chuligani używali wszystkiego co mieli pod ręką, rac świetlnych, a nawet toy-toya. Lechię czekają zapewne za te wybryki surowe kary finansowe i zamknięcie stadionu już w przyszłym sezonie.
|
oczywiscie to wszystko wina policji.
Anonymous - 03-06-2007, 23:18
Śruba dobrze ze cię nie zgrzytneli
sruba - 04-06-2007, 09:41
arek 69 napisał/a: | Śruba dobrze ze cię nie zgrzytneli |
ja jestem spokojny czlowiek
ale psiarnia z gazowaniem i strzelaniem z gladkolufowej troche przesadzila, bo na sektorze, ktory zostal spacyfikowany byly i dzieciaki i kobiety (a jedna nawet w widocznej ciazy).
mimo wszystko szkoda, bo zamkna nam stadion i doloza niezle po finansach...
Anonymous - 04-06-2007, 14:42
Dla chętnych tutaj można ładnie zobaczyc jak padła bramka i OE dla Lechii prawdopodobnie ta bramka to KPINA I ŚMIECH NA SALI
Lechia- Ruch 1-1
Anonymous - 04-06-2007, 15:40
Sruba napisał/a: | arek 69 napisał/a: | Śruba dobrze ze cię nie zgrzytneli |
ja jestem spokojny czlowiek
ale psiarnia z gazowaniem i strzelaniem z gladkolufowej troche przesadzila, bo na sektorze, ktory zostal spacyfikowany byly i dzieciaki i kobiety (a jedna nawet w widocznej ciazy).
mimo wszystko szkoda, bo zamkna nam stadion i doloza niezle po finansach... |
ale jakie atrakcje poza meczowe byly dawno tak na t29 ciekawie nie bylo. ostatnio jakies 1,5 roku temu jak Jaga u nas byla
sruba - 05-06-2007, 14:35
dm17 napisał/a: | jak padła bramka i OE dla Lechii prawdopodobnie |
OE przegralismy 7-mioma meczami z rzedu bez wygranej
Ice napisał/a: | ale jakie atrakcje poza meczowe byly |
atrakcje ?
gdzie ty tam atrakcje widziales ?
atrakcje to nam teraz dopiero umkna...
1. mielismy zawieszona kare do konca sezonu za banany z Pogonia - teraz nam pewnie ja odwiesza, dodatkowo dowala kare pieniezna, a na stadion to pewnie przez ladnych kilka meczykow nie wejdziesz. znowu trzeba bedzie z trybuny lesnej mecze ogladac...
2. chcemy OE ? potrzebujemy sponsorow. moznych sponsorow. wiesz jak mozni sponsorzy patrza na burdy na stadionie ?
3. derbow to raczej sobie tez nie obejrzysz, bo glowe sobie daje urznac, ze terminarz tak ustawia, ze mecz bedzie rozgrywany "w trakcie" kary...
Ice - atrakcje tak, ale... poza stadionem, a nie na !
[ Dodano: 05-06-2007, 14:43 ]
o prosze...
Cytat: |
[...]Nie brak głosów, że terminarz specjalnie zostanie tak ułożony, aby II-ligowe derby Trójmiasta odbyły się wówczas, gdy stadion w Gdańsku w związku z niedzielnymi burdami na trybunach, będzie zamknięty dla publiczności.
|
akbi - 05-06-2007, 14:52
Sruba napisał/a: | o prosze...
Cytat:
[...]Nie brak głosów, że terminarz specjalnie zostanie tak ułożony, aby II-ligowe derby Trójmiasta odbyły się wówczas, gdy stadion w Gdańsku w związku z niedzielnymi burdami na trybunach, będzie zamknięty dla publiczności. |
i dobrze
Debili niestety w Gdańsku też nie brakuje.
Niemniej jednak poza kibicami, pozamykałbym również ochroniarze, którzy wpuszczają nachlanych gówniarzy, a tych na meczu jest baaaardzo wielu
|
|
|