Łódzkie - Rozmówki łódzkie
vendetta - 20-06-2009, 00:11
Cytat: | (ale ich ochrzaniłem nie???) |
no raczej nie inaczej
iza - 20-06-2009, 02:29
Forest_Taft napisał/a: | misiek-misiek napisał/a: | P.S. Forest flagi przyszły - fajne są, przywiozę na najbliższy spot |
Tylko najbliższy to u"u Kamila" a mnie na nim nie będzie.
Zgadamy się.
[ Dodano: 19-06-2009, 23:52 ]
SHARK1979 napisał/a: | A było "pukać" auto a teraz pada |
EJ !!!!! Kto SZARKOSŁAWA trącił?? Przyznać się? Kto budzi takie stworzenia w środku dnia?
Mama nie mówiła, że jak wracacie do domu i leży coś w rowie to się nie tyka.....?! Teraz macie za swoje.
BTW. Szarki miło cię czytać Tylko coś rzadko tu wpadasz.....
ALE O MNIE TO JUZ NIE PAMIETASZ?
W ogóle to ogół coś nam rzadko do Łódzkiego wpada. Stali bywalcy:
Pamar,
Vendetta
Misiek w duecie
miziana kizia
i jakiś las (czytaj JA)
Czasem małe zoo w postaci rybek
trochę motoryzacji (Chooper)
Diabły i Czarty też sporadycznie.....
A Cichy tom to zapomniał o nas na AMEN.....
Co jest grane ludki?
Na spotach tyle was jest a tak to co?
Integrować się........a nie.....
(ale ich ochrzaniłem nie???) |
Anonymous - 20-06-2009, 11:42
Izuś.....qrcze......niewybaczalny błąd. Przepraszam. Jak mógłbym zapomnieć o Tobie.....
jacek11 - 20-06-2009, 13:06
A ja czytam codziennie
SHARK1979 - 20-06-2009, 13:12
Forest_Taft napisał/a: | Szarki miło cię czytać Tylko coś rzadko tu wpadasz..... |
Dziekuje bardzo za te miłe słowa a mi miło się z Wami spotykać
Staram się być na większości spotów juz nie gadajcie
pamar - 20-06-2009, 15:26
Hej, sory, że przeszkadzam ale nie uwierzycie......wszystko działa samo jakoś wskoczyło
Wyszło na to, że wszystkie kompy jednak się uczą
SHARK1979 - 20-06-2009, 16:02
pamar11, Kiedy my się wreszcie spikniemy
Anonymous - 20-06-2009, 23:10
SHARK1979 napisał/a: | pamar11, Kiedy my się wreszcie spikniemy |
Te.....Rybek.....Czasem to i tobie coś mądrego się powie.......hje hjehje
Więc jak pamarku?
pamar - 21-06-2009, 14:17
Cytat: | wszystko działa samo jakoś wskoczyło
Wyszło na to, że wszystkie kompy jednak się uczą |
A właściwie winny jest filtr InPrivate, był wyłączony, a po ustawienu na auto, wszystko chodzi jak ta lala
Sharku.....tak jak u Ciebie, czas i miejsce jest uzależnione od sytuacji i uwarunkowań atmosferycznych, oraz od ilości pyłków a także siły wzrostu traw bambusowatych, siły trzeciej fazy i smarowania zawiasu bulbuzatora wrzeciona ponadczasowego.
Kiedyś na pewno
Forest, do lasu
misiek-misiek - 21-06-2009, 21:33
No i tak, że się wtrącę między wódkę a piwo...
Od września będziecie mogli do mnie mówić per "ojcze chrzestny" czyli cappo di tutto cappi (czy jakoś tak )
Chrześnica mi się objawi niebawem (niby fajnie, ale zaraz komunia przyjdzie, a słyszałem już o quadach jako prezentach... chyba trzeba będzie myśleć o nowym samochodzie na raty - już nie mówię o weselu )
vendetta - 21-06-2009, 21:51
Cytat: | Chrześnica mi się objawi niebawem (niby fajnie, ale zaraz komunia przyjdzie, a słyszałem już o quadach jako prezentach... chyba trzeba będzie myśleć o nowym samochodzie na raty - już nie mówię o weselu ) |
no chłopie zacznij zbierać
A zmieniając temat, wybieramy się na wakacje za tydzień i taki to ma być wyjazd bez planów. Wsiadamy a auto i w Polskę. Co polecacie odwiedzić? Planujemy po jednym noclegu w jednym miejscu.A i bierzemy naszego małego pieska, więc miejsca przyjazne psiakom by się przydały Jakieś pomysły?
Chooper - 21-06-2009, 22:35
vendetta napisał/a: | Planujemy po jednym noclegu w jednym miejscu.A i bierzemy naszego małego pieska, więc miejsca przyjazne psiakom by się przydały Jakieś pomysły? |
a chociaż w który rejon kraju jedziecie, bo jak po całej PL chcecie tak biegać, to nijak wszystkiego nie da sie zobaczyć
vendetta - 21-06-2009, 22:37
a to zależy gdzie będzie więcej ciekawych miejsc jak nic konkretnego nie zdecydujemy to rzucimy kostką albo co
piotruswie - 22-06-2009, 08:18
powieście mapę na stpdole i żucajcie żutkami
vendetta - 22-06-2009, 08:24
Cytat: | powieście mapę na stodole i RZucajcie RZutkami |
pomysł niezły, tylko gdzie ja w mieście znajdę stodołę hmmm
ps
czy w cytatach można poprawiać błędy
|
|
|