Nasze Miśki - Galant Sport Edition '98 A/T
londolut - 01-03-2010, 23:04
To już prędzej pasek. Z tego przynajmniej jest pożytek
jkrzysztof80 - 01-03-2010, 23:09
U mnie słychać w środku w samochodzie ale na zewnątrz cisza
Hugo - 01-03-2010, 23:13
jkrzysztof80 napisał/a: | U mnie słychać w środku w samochodzie ale na zewnątrz cisza | U kuzyna słychać na zewnątrz również, ale ciszej niż w środku. londolut napisał/a: | To już prędzej pasek. Z tego przynajmniej jest pożytek | Z piszczyka też mógłby być. Kiedyś jak agresywniej zacząłem cofać, bo zauważyłem coś ciekawego na wystawie pewna ładna Pani wskoczyła mi na bagażnik (nie widziała, że cofam i chciała szybko przebiec na drugą stronę ulicy po tym jak ja przejechałem). Dźwięk jest typowy dla cofającego pojazdu i niejednego by ostrzegł, że ktoś właśnie podjął manewr cofania
Sam nie wiem, coś muszę Miśkowi sprawić w tym miesiącu, bo lakierowanie nadkoli itd. mnie nie zadowala
Andrew - 01-03-2010, 23:19
Hugo napisał/a: | http://moto.allegro.pl/li...=1&category=623
Co o tym myślicie? | miałem takie w starym galu. Po tygodniu wypiąłem, bo mnie ten dźwięk denerwował
pawliku - 01-03-2010, 23:26
hehe niezłe a jak kupować to dwie żaróweczki czy jedna wystarczy?
robertdg - 01-03-2010, 23:37
Hugo napisał/a: | po tym jak ja przejechałem | nie ładnie, gdzie Ty masz oczy kopciuszek nie złamał kozaczka
idas - 02-03-2010, 00:08
Cytat: | Sam nie wiem, coś muszę Miśkowi sprawić w tym miesiącu, bo lakierowanie nadkoli itd. mnie nie zadowala |
Jak ja bym chciał mieć takie dylematy
Nie kupuj tych żarówek, osobówce to jakoś nie wypada tak piszczeć moim zdaniem;P
Cytat: | hehe niezłe a jak kupować to dwie żaróweczki czy jedna wystarczy? |
Jedna to aż za dużo;P
Hugo - 02-03-2010, 08:12
pawliku napisał/a: | a jak kupować to dwie żaróweczki czy jedna wystarczy? | Jak kupisz dwie to oszalejesz podobno, bo piszczy jedna przez drugą.
Jednak zrezygnuję z tego gadżetu na rzecz paska przyciemniającego na szybę. Do tego w tym miesiącu musi zostać zamontowany sterownik centralnego zamka na pilota oraz profesjonalny ściemniacz oświetlenia wnętrza.
robertdg nic jej się nie stało, z tym wskoczeniem na bagażnik to była lekka przesada, po prostu dużo nie brakowało, bo musiała na jednej nóżce odskakiwać do tyłu . Chyba ze względu, że przebiegała przez jezdnię ok. 10 m od przejścia dla pieszych to nawet się po wszystkim nie zatrzymała tylko uciekła, a chciałem ją przeprosić.
Rafal_Szczecin - 02-03-2010, 08:41
a doklajany pasek jest nie zgodny z przepisami
ale mniejmy to gdzies, wklejaj pasek !
Matejko - 02-03-2010, 09:46
Hugo napisał/a: | bo lakierowanie nadkoli itd. mnie nie zadowala |
kup choinke zapachowa
Hugo - 02-03-2010, 11:06
Rafal_Szczecin napisał/a: | a doklajany pasek jest nie zgodny z przepisami | Przepisy są po to aby je łamać Matejko napisał/a: | kup choinke zapachowa | Też prawda, bo chyba za dużo palę w aucie.
rosomak1983 - 02-03-2010, 12:14
Hugo napisał/a: | Też prawda, bo chyba za dużo palę w aucie. |
chyba nie mówisz serio z tym paleniem w aucie..
Lechfan - 02-03-2010, 12:23
kombinujesz Hugo, chociaż ten dźwięk cofania idealnie zgrałby się z napisem na tylnej klapie
rosomak1983 - 02-03-2010, 14:54
Lechfan napisał/a: | kombinujesz Hugo, chociaż ten dźwięk cofania idealnie zgrałby się z napisem na tylnej klapie |
Hugo - 02-03-2010, 15:20
rosomak1983 napisał/a: | chyba nie mówisz serio z tym paleniem w aucie.. | Serio. A wnętrze i tak jest jakby przed chwilą z salonu wyjechał (tylko zapach nie ten), ale wystarczy tapicerkę wyczyścić i jest pachnąco. Żadna z osób kupujących ode mnie auta nawet nie pomyślała, że w aucie mogłoby byc palone.
|
|
|