Nasze Miśki - Legnum VR4 Krisa
adaxo - 17-11-2011, 17:12
Widze ze jakoś Ci się to wszystko 'upiekło'
Co to za vipas radyjo tam wcisnąłeś masz jeszcze jakieś kasety ??
P.S mam cały 'Carbon' gdzieś w garażu, mogę się zamienić za drewno z jakąś dopłatą
i jakieś FL zderzaki (z halogenami) tez by się znalazły
jkrzysztof80 - 17-11-2011, 23:06
adaxo napisał/a: | Co to za vipas radyjo tam wcisnąłeś masz jeszcze jakieś kasety ?? |
Znalazłem oryginalne które było w VRce jak ją kupiłem, muszę przecież czymś "dziurę" zakryć, narazie troszkę wydałem na inne części więc radyjko może później jakieś kupię.
Adam podeślij fotki tego co masz to może nad czymś się zastanowię
jkrzysztof80 - 18-11-2011, 20:01
Powróciłem do standardu ale tylko na zewnątrz
pablo diablo - 18-11-2011, 20:09
Kierownica zabójcza a cały wygląda jak nowy:)
Juiceman - 18-11-2011, 21:36
Jeszcze tylko blendę zdejmij i będzie git
Wszyc - 18-11-2011, 21:46
Juice tak jak już doszliśmy do wniosku na pw nie znasz się blenda niech zostanie i ten grill nie słuchaj go ja bym nie ufał komuś kto ma takie listwy na zderzakach
jkrzysztof80 - 18-11-2011, 22:29
Juiceman napisał/a: | Jeszcze tylko blendę zdejmij i będzie git |
Wszyc napisał/a: | blenda niech zostanie i ten grill nie słuchaj go |
Jest przyklejona więc nie będę bawił się w odklejanie grill też zostanie bo oryginał w Polsce leży.
Wszyc napisał/a: | ja bym nie ufał komuś kto ma takie listwy na zderzakach |
dobre :D:D:D:D
Tak przy okazji tak długo mieszałem i bawiłem się z alarmem że aż ako mi zdechło, ale prostownik + 10 min dało radę, alarm już rozpracowałem do końca, nie spodziewałem się tylu funkcji.
Tak przy okazji mam komplet kluczyków i zamków z facelifta, kluczyk ma 2 przyciski wbudowane, dzięki krórym mogę nie tylko zamykać i otwierać drzwi a także szyby, ma ktoś z was u siebie taki dodatek? Dziwię się trochę bo nie miałem tego wcześniej
pepi - 18-11-2011, 23:29
jkrzysztof80 napisał/a: |
Tak przy okazji mam komplet kluczyków i zamków z facelifta, kluczyk ma 2 przyciski wbudowane, dzięki krórym mogę nie tylko zamykać i otwierać drzwi a także szyby, ma ktoś z was u siebie taki dodatek? Dziwię się trochę bo nie miałem tego wcześniej |
mamy fajny bajer na lato
super ze juz poskładane auto i osobiście ten zderzak bardziej mi sie podoba od tego co byl
gdzieś miałem tak czerwona kiere momo jak bys chcial
adaxo - 18-11-2011, 23:31
Ja tak mam
jkrzysztof80 - 19-11-2011, 00:10
pepi napisał/a: | mamy fajny bajer na lato |
co takiego
pepi napisał/a: | gdzieś miałem tak czerwona kiere momo jak bys chcial |
daj znać jak znajdziesz
Cytat: | Ja tak mam |
więc tylko facelifty to mają?
mały pokaz nowego bajeru antykradzieżowego
http://s987.photobucket.c...I_0857_xvid.mp4
adaxo - 19-11-2011, 00:23
Wszystko ładnie pięknie ale mam dwa pytania, jak jest z kierunkami??? musisz do nich sięgać?? czy masz palce ginekologa?? czy odbijają? i następna sprawa to insurance, założę się ze będą wołać więcej za ten (odpinana kiera ALE aftermarketowa BEZ AIRBAGA) mod.
Zolar - 19-11-2011, 00:26
Bajer zarąbisty! A można odczepiać w trakcie jazdy? Można byłoby straszyć tym panienki
jkrzysztof80 - 19-11-2011, 00:33
adaxo, mam długie palce szczerze to nie mogłem znaleźć krótkiej naby a tą miałem już wcześniej więc podczepiłem złączkę i działa, kierunki też odbijają ponieważ zostawiłem cały plastik w środku. Ubezpieczenie już sprawdzałem, wpisałem wszystkie mody i wyszło jakieś 200 funtów ekstra więc da się przeżyć MOT też to akceptuje więc nie jest źle.
Zolar napisał/a: | A można odczepiać w trakcie jazdy? |
Można ale nie radzę
jacek11 - 19-11-2011, 14:20
Dobre,no i po co komu alarm
white90 - 19-11-2011, 14:37
jkrzysztof80, widze ze alarm TOAD jest popularny w UK (tez mam taki )
jak bedziesz w PL to zapraszam na herbatke do ko-wa
|
|
|