Galant VR4 E88A 92-96 - poszukuję gala 4x4
jacek11 - 14-01-2012, 13:13
Zielone są najładniejsze
Wszyc - 14-01-2012, 13:26
Jacek sam dobrze wiesz że najładniejsze są niebieskie nie oszukuj się no ale może temat koloru przenieśmy na luźne rozmowy w dziale 7g
szpala85 - 14-01-2012, 16:37
czarne są najładniejsze
rosomak1983 - 14-01-2012, 21:51
białe i czarne
robertdg - 15-02-2012, 07:44
Na allegro pojawił się częściowo zdekompletowany w całości lub na części E88A http://motoallegro.pl/mit...2122581429.html
dahu - 15-02-2012, 20:09
Przedzwonione , to tak brak silnika ( sprzedał go ) ale ma jakąś tam skrzynie od Vr4 którą da , buda zgnita łatana żywicą epoksydową (zakola , przód podłużnice przód) zgnite podłużnice , 4ws nie działa bo jak wymieniał płyn jakoś źle zalał układ i pompa od wspomagania przytarta.
i za wszystko woła 3,5 k pln.
Może oszczędzi to kilku następnym osobom telefonów do niego.
ps. Prośba do posiadaczy E88A sedan jak by mogli mi napisać na pw ile mniej więcej takie samochody kosztują bo nie mam zielonego pojęcia a przez najbliższy rok chciał bym nabyć takowego .
mitsu_pl - 16-02-2012, 01:20
Za to co mu zostało, to max 1,5 bym mu dał, bo nie jest to nic warte bez silnikai i jeszcze tak zżarte! Za takiego gala musisz dać co najmniej 5 tys. Ktoś z forum mówił, że chce się pozbyć swojego, tylko nie pamiętam , gdzie to czytałem...
Frost - 07-03-2012, 19:24
dahu, dobrze poszukaj, a pewnie ktorys "od nas" bedzie sprzedawał gala swojego bo juz takie sytuacje były tzw. z rączki do rączki
Gala E88A moze kupic sprawnego juz od 4-5tys, nie jest to popularny model i trzeba sie znac troche na mechanice by sie nim w pełni cieszyc i jego posiadaniem, także dobrze przemysl nim kupisz ;P
Jak jest Gal w dobrym stanie technicznym i wizualnym to jak dla mnie wart jest i 10tys
dahu - 07-03-2012, 21:33
Mechanika nie jest mi obca . na chwile obecną nie mam jakiegoś ciśnienia żeby szukać E88A bo do 18'stki mam jeszcze 3/4 roku ale biorąc pod uwagę to jak ciężko jest owy model znaleźć moje poszukiwania rozpoczynam już teraz. Mam (Ojciec) E54A 2.0 V6 24v 95 ( od 10 lat z pełną dokumentacją jestem 3 właścicielem gdzie 1 był przedstawicielstwo Mitsubishi a 2 miał go znajomy jako samochód służbowy też firmy mitsubishi która produkowała maszyny przemysłowe ? ) ale na chwile obecną nie można się nim poruszać bo przez ostatnie lata stał i był by teraz problem z jego rejestracją do tego stopnia że może skończyć jako dawca części ...( stoi jeszcze na firmowych EDM'owskich tablicach ) i dlatego szukam E88A ponieważ wiem do czego Galanty są zdolne a jeszcze napęd na 4 koła to już wg. cudo .
kaczka81s - 13-03-2012, 23:18
Znalazłem na aledrogo cos takiego http://moto.allegro.pl/mi...2201543475.html
Może ktoś się nim zainteresuje, trochę szkoda by go było, z drugiej strony jeżeli gość zgubił dowód rejestracyjny, to wystarczy iść do wydziału komunikacji i wyrobić następny. Albo o tym nie wie, albo to jakiś przekręt. Ciekawe czy ubezpieczenie płacił.
robertdg - 14-03-2012, 08:21
Na początku niby było o zagibionym dowodzie, teraz o komplecie dokumentów, oby nie było, że kupisz, sprzedasz na fanty a policja przyjedzie Ci do domu, że go ukradłeś
davyjohn - 14-03-2012, 09:11
Nie ma dla zarejestrowanego pojazdu określenia "sprzedaż na części".
Ten pojazd nie ma w tej chwili zawartej umowy OC.
Kupujący powinien go ubezpieczyć w dniu zakupu, a potem bawić się w całą procedurę wyrabiania dokumentów - chociaż nie wiem czy bez karty pojazdu cokolwiek załatwi. Ogólnie temat śmierdzi.
kaczka81s - 14-03-2012, 10:57
Gość pisze w ogłoszeniu że ma książkę pojazdu może chodzi o kartę?? Więc jeśli zgubił to mu nowy dowód wyrobią w wydziale komunikacji. Jeśli nie ma OC to sprzedający powinien o to zadbać a nie kupujący. Teraz kupuje się samochód razem z ubezpieczeniem. Jeśli będzie jakaś przerwa w OC to później fundusz gwarancyjny będzie cie ganiał za nie zapłacone OC. Druga sprawa na jednym zdjęciu są widoczne tablice więc można by to chyba sprawdzić. Chociaż gość z Wieliczki a rejestracje z powiatu krakowskiego KRA Wieliczka ma KWI
Następna ciekawostka trochę mu kobyłek przybyło, ja myślę że to po pomalowaniu kolektora i pokrywy no i założeniu podtlenku LPG
szpala85 - 14-03-2012, 11:11
zwrócicie uwagę na prawy kielich pasażer , pod przewodem klimy ruda i to dużo , coś mi się wydaję że to się oderwie .... jestem ostatnio wyczulony na tym punkcie
Saqu - 14-03-2012, 20:35
nie ma to tam to gość przednią rejestrację zakleił kartkami a o tylnej to już zapomniał
|
|
|