Nasze Miśki - Mitsubishi Colt Mirage Cyborg-R
Kleju - 04-07-2010, 21:16
rosomak1983 napisał/a: | Kleju, cholernie mi sie podoba |
hehe to fajnie A coś konkretnie?
Tak myślałem jeszcze żeby skrzynie psiknąć w bezbarwny (teraz są tylko łapy pomalowane), ale nie wiem do jakiej temp skrzynia może się nagrzewać... Bo wiadomo że bezbarwny wytrzyma tylko do jakiejś temp (strzelam np do 60-70stC), a jak ma mi spłynąć to niech zostanie tak jak jest.
robertdg - 04-07-2010, 21:36
Kleju napisał/a: | Bo wiadomo że bezbarwny wytrzyma tylko do jakiejś temp (strzelam np do 60-70stC), a jak ma mi spłynąć to niech zostanie tak jak jest. | Nic takiego się nie stanie, jak masz w okolicy czarny samochód, najlepiej w lakierze metalic lub perła, wystaw go na słońce i dotykowym termometrem zobacz jaka ma temperature, jezeli po latach eksploatacji nie odlatuje to ze skrzyni tymbardziej nie powinien odleciec
harpagan - 04-07-2010, 21:55
Patrząc na te fotki wymalowanej skrzyni już wiem dlaczego u siebie nie bawiłem się w odpicowywanie colciszona pod maską.
Częściej bym tam siedział ze szmatką niż za kierownicą
Kiedy buda będzie 100% gotowa na przyjęcie organów ?
Kleju - 04-07-2010, 22:11
robertdg napisał/a: | jak masz w okolicy czarny samochód |
No mam colta czarnego To fakt w sobotę się o niego oparzyłem Następnym razem jak będę rzucę jajko na dach zobaczymy czy białko się zetnie
harpagan napisał/a: | Częściej bym tam siedział ze szmatką niż za kierownicą |
No ja mam plan nie wyjeżdzać nawet w deszcz Więc jak coś to tylko się zakurzy troszkę
Cytat: | Kiedy buda będzie 100% gotowa na przyjęcie organów ? |
Planuję max 2 tygodnie, później wkładanie wiązki, silnika a na deser climatronic albo jego brak
karolgt - 04-07-2010, 23:46
efekto malowania plastików piękny, wg mnie samochód powinien być właśnie czarny w środku i ten kierunek który robisz mi się podoba
p.s może jakaś skóra w środku? oczywiście czarna
mkm - 05-07-2010, 00:03
Pieknie.
Co z polosiami? Kolor?
Psikus - 05-07-2010, 00:07
ten lakier dobrze wsiąka w tapicerkę? nie będzie podatny na zadrapania albo coś?
Kleju - 05-07-2010, 00:16
Cytat: | p.s może jakaś skóra w środku? |
Nie, żadnej skóry nie przewiduję. Nawet nie było by do czego...
mkm napisał/a: | Co z polosiami? Kolor? |
hehe, aż tak po bandzie nie pójdę Zwykły czarny kolor.
Cytat: | ten lakier dobrze wsiąka w tapicerkę? nie będzie podatny na zadrapania albo coś? |
Z tego co wyczytałem po kilku dniach uzyskuję pełną "twardość". I wtedy już można normalnie "plakować" itp i nic się nie dzieje. Jak ten lakier wsiąkał (nic absolutnie nie sklejając) to miałem wrażenie jakbym to farbował a nie malował Nawet jak się naciska mocno palcem, to nic nie widać że malowane. Następnym razem zrobię test. Pomaluję coś niepotrzebnego i pobawię się gwoździem
kartomaniak gti - 05-07-2010, 10:03
a szybe wyciąłes ?
Anonymous - 05-07-2010, 10:05
kartomaniak gti napisał/a: | a szybe wyciąłes ? |
po co mial wycinac szybe?
kartomaniak gti - 05-07-2010, 11:09
dla mnie
Anonymous - 05-07-2010, 11:10
haha no tak zapomnialem ;p
Kleju - 05-07-2010, 13:29
kartomaniak gti napisał/a: | a szybe wyciąłes ? |
Na 100% będzie na weekend (o ile nie pęknie przy wycinaniu...)
Anonymous - 05-07-2010, 14:13
no to kart bedziesz mial szybe z Cyborga - to nie byle szyba ;p
Kleju - 05-07-2010, 14:21
Browar napisał/a: | no to kart bedziesz mial szybe z Cyborga - to nie byle szyba ;p |
taaa i to oryginalna a nie jakiś kiepski zamiennik
|
|
|