To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - ZLOT 2011 - ORGANIZATOR i MIEJSCE - POSZUKIWANIA!!!

Aga - 15-09-2010, 00:13

ech...
te drobne zazdrości..
te gierki...
niby dorośli a jednak jak dzieci!

to takie podsumowanie

i zakończcie to głupie gadanie

jest organizator
jest zarąbiste miejsce
jest błogosławieństwo "góry" :mrgreen:
do roboty!!!!

Bartek - 15-09-2010, 08:37

Cytat:
błogosławieństwo "góry"

Jeżeli myślicie o mojej skromnej osobie, też jestem ZA

Aga - 15-09-2010, 08:53

AMEN

:biggrin:

skoro już wszystko wybrane i zatwierdzone to trzeba by zamknąć temat
bo biadolenie nikomu nie jest potrzebne
takie jest moje zdanie

akbi - 15-09-2010, 09:47

Aga napisał/a:
skoro już wszystko wybrane i zatwierdzone

czekamy jeszcze na akceptacje Jacka

Hubeeert - 15-09-2010, 10:57

akbi napisał/a:
Aga napisał/a:
skoro już wszystko wybrane i zatwierdzone

czekamy jeszcze na akceptacje Jacka

Wyjaśni mi ktoś dlaczego realizujemy ten posrany pomysł polegający na tzw akceptacji "góry" zamiast zrobic zwykłą szybką ankietę? Wydawało mi się i wciąż żyję tym złudzeniem, że takie sprawy jak miejsce Zlotu i jego wybór na TYM FORUM załatwia się za pomocą ankiet. I wciąż uważam, że tak być powinno w odróżnieniu od spraw związanych bezpośrednio z działaniem Forum które załatwiają Administratorzy.

gulgulq - 15-09-2010, 11:47

Hubeeert napisał/a:
Jeżeli to mnie uważacie za "górę" to ja nie widze przeszkód. UWAGA :!: na 99% nie będę na Zlocie więc pretensji nie przyjmuję.

dziwna amnezja

Hubeeert - 15-09-2010, 12:26

gulgulq napisał/a:
dziwna amnezja
A tak po polsku to co chcesz powiedzieć?
Morfi - 15-09-2010, 12:29

Ja nie pamietam zadnych ankiet.
Da ktos wkońcu Forestowi i ekipie zielone światło.
Dlaczego nikt nie chce podjac tej decyzji ????

Hubeeert - 15-09-2010, 12:30

Morfi napisał/a:
Da ktos wkońcu Forestowi i ekipie zielone światło.
Dlaczego nikt nie chce podjac tej decyzji ????

Jak widze masz kłopoty z czytaniem. Sugeruję okulistę lub powtórne przeczytanie ostatnich kilku stron.

Morfi - 15-09-2010, 12:32

Hubeeert napisał/a:
Wyjaśni mi ktoś dlaczego realizujemy ten posrany pomysł polegający na tzw akceptacji "góry" zamiast zrobic zwykłą szybką ankietę? Wydawało mi się i wciąż żyję tym złudzeniem, że takie sprawy jak miejsce Zlotu i jego wybór na TYM FORUM załatwia się za pomocą ankiet. I wciąż uważam, że tak być powinno w odróżnieniu od spraw związanych bezpośrednio z działaniem Forum które załatwiają Administratorzy.

Myli mnie to.

Wczesniej myślałem, że wystarczy iz Jacek napisze ok i rusza organizacja, ale teraz juz nie wiem czego potrzeba.

Hubeeert - 15-09-2010, 12:35

Wyraziłem swoją opinię. Mam nadzieję, że mi jeszcze wolno?
Takie rzeczy powinny byc załatwiane głosowaniem i do tej pory o ile mnie pamięć nie myli były. Post miał zwrócić uwagę na fakt, że ankieta miała byc sposobem na załatwianie takich spraw na TYM Forum. Nie czuję się uprawniony do podejmowania takich decyzji tylko dlatego, że kiedys współuczestniczyłem w zakładaniu Klubu. A może nie tylko pierwszych 4 a np pierwszych 100?

geneRALNIE O TO CHODZIŁO.

Bartek - 15-09-2010, 12:52

Za ankietą też jestem - niech lud przemówi, ja również wyraziłem swoją własną opinię
Morfi - 15-09-2010, 12:55

Wg mnie wynik ankiety bedzie jasny.
Nie ma innych propozycji, wiec dla mnie sprawa jest oczywista i pewnie dla wielu.

P.S az boję sie co tu AGA napisze.

Juiceman - 15-09-2010, 12:55

OMG - panowie z igły robicie widły. Tradycja jest tradycja ost. weekend sierpnia + argumenty podane wcześniej. Ruszać się z tym zielonym światłem i niech chłopaki działają. Kurde gorzej niż sójki za morze.
koszmarek - 15-09-2010, 12:57

Wiecie co? Jak tak sobie czytam Wasze wypowiedzi to zajrzałam na temat zeszłoroczny i... też był dramat :D
Hubert, u mnie też nie było ankiety, bo nie bardzo sobie wyobrażam jak ją można zrobić? Mamy jedną(góra dwie) ekipy, z drugiej MKarpiu i Raddex nic nie brną, bo ma być na środku Polski. Mamy i miejsce (wawrzy...) i ludków więc.. jak skonstruować ankietę ?

Taki bojkot trochę boli(patrz dyskusja z Patrykiem w zeszłym roku), ale się udało, więc myślę, że trzeba dać szanse. Chyba, że nie wiem o jakichś uprzedzeniach czy CZYMŚ...

No nie mniej nie wiem jak zrobić ankietę :P

EDIT:
już wiem. Może 1ekipa Foresta i Łódź
2. szukamy dalej?