Nasze Miśki - Galicjusz V6 i 163 kucyki
Mare - 07-03-2012, 08:23
ale wytarty, czy przedarty?
sveno - 07-03-2012, 09:15
wytarty. Zreszta co za różnica?
Mare - 07-03-2012, 21:03
Jak tylko wytarty, to możesz spokojnie go odnowić bez użycia skrawków skóry.
Zestaw do renowacji i jazda. Będzie jak nowy
Kolor naszej tapicerki to Kość słoniowa. Renoskór można spokojnie na allegro nawet kupić Nowy skrawek wszywasz tylko jak są rozdarcia
http://lederzentrum.pl/gl...mochodowej.html
Ale to jak uważasz. W piątek zrobie fotki i wstawię
Tomek - 07-03-2012, 21:05
Cytat: |
Jak tylko wytarty, to możesz spokojnie go odnowić bez użycia skrawków skóry. |
nie może
skóra jest zniszczona za bardzo
żeby naprawić trwale, a nie zakryć na chwile, to tylko wymiana
Mare - 07-03-2012, 21:17
Hmm...no chyba, że tak.
Krzyzak - 07-03-2012, 21:27
tomek84 napisał/a: | żeby naprawić trwale, a nie zakryć na chwile | niestety smutna prawda - ja też mam jakieś specyfiki (4 buteleczki) do renowacji - a po zastosowaniu kierownica posypała się bardziej niż wcześniej...
Mare - 09-03-2012, 21:57
Obiecane fotki dla Sveno
tak to wygląda.
sveno - 09-03-2012, 23:15
a oparcie? Ile chcesz za to?
fj_mike - 09-03-2012, 23:18
sveno napisał/a: | a oparcie? Ile chcesz za to? |
Chyba leży u mnie w graciarni
Mare - 10-03-2012, 08:23
Michał, U ciebie w graciarni leży tylko stelaż. To co widać to jest i oparcie i siedzisko, tylko że zdjęte z fotela. W siedzisku jest jeszcze wypełnienie i mata grzewcza. mam też mate do oparcia i silniczki z fotela wszystko sprawne
Sveno, nie mam pojęcia. Daj propozycję na PW.
Mare - 16-03-2012, 15:41
Letni setup założony... przy okazji na starych felgach złamane dwa klucze podczas próby odkręcenia nakrętki... ach te nasze drogi i sól w zimę.... wszystko mamy nowe w polsce ale pod tym względem jesteśmy 100lat za murzynami ....
oraz próba wyczyszczenia wykładziny... szczerze, niezbyt to wyszło hehe
Przy okazji wykryta spękana guma ochronna na sworzniu wahacza prostego z prawej strony, nowy/stary leży i czeka w bagażniku. Tak samo jak popychacze do silnika, niestety mój mechanik zadzwonił wczoraj informując mnie, że ręka mu odpadła i raczej nic nie da rady zrobić.
sveno - 16-03-2012, 18:14
zacne są te felgi pryśnij progi w kolor i będzie wypas
Mare napisał/a: | oraz próba wyczyszczenia wykładziny... szczerze, niezbyt to wyszło hehe | czemu nie oddałeś do prania przed zakłądaniem?
Mare - 16-03-2012, 18:40
sveno napisał/a: | zacne są te felgi pryśnij progi w kolor i będzie wypas |
Patience, friend, patience ;]
sveno napisał/a: | czemu nie oddałeś do prania przed zakłądaniem? |
Bo zaraz jak wróciłem z łodzi po odbiorze miałem dostępny warsztat za darmo i możliwość zrobienia przekładki, więc skorzystałem na szybciocha.
sveno - 16-03-2012, 18:53
Widzę, że decha już zamontowana
Mare napisał/a: | Patience, friend, patience ;]
|
będą SE albo Avance?
Co do wykładziny to teraz jak już wiem jak to wszystko jest montowane i mam małe doświadczenie to w życiu nie będę się bawił z czyszczeniem tej wykładziny w aucie-wole ją zdemontować i oddać do prania, koszt 30zł a podejrzewam, że narobię się mniej wyjmując fotele (4 śruby i 3 kostki każdy) tunel środkowy (5 wkrętów) siedzisko kanapy (2 zatrzaski) dolne mocowanie pasów (1 śruba na stronę) plastiki z progów (2 wkręty i zatrzaski) i dolne plastiki ze słupka B (zatrzaski) niż szorując wykładzinę w aucie, a i do tego trzeba by wyjąć fotele. Zresztą sam wiesz, więc radzę w jakiś ciepły dzień jak dzisiaj zrób to Efekt przerośnie Twoje oczekiwania.
fj_mike - 16-03-2012, 19:01
sveno napisał/a: | Widzę, że decha już zamontowana |
Wydaje ci się
|
|
|