Mazowieckie - Spotkanie na drodze ;)
PabloGal - 02-04-2009, 18:52
LEWY napisał/a: | Pozdrawiam
włascicieli
-czarnego L200
-czerwonego galanta
Widzianych gdzies w okolicy godziny 19, chyba na Al. jerozolimskich.
ps. pierwsza jazda po Warszawie to tragedia. pozdro |
O to chyba o mnie
Również pozdrawiam.
Maretzky85 - 03-04-2009, 02:08
Pozdrawiam granatową Cari na tablicach WOT z naklejkami klubowymi widzianą dziś (wczoraj:P) od reala do fieldorfa około godziny 13.30
Zacząłem gonić mniej więcej od wyjazdu z reala, bo jakiś Łoś przede mną, a za Cari, nie mógł się zebrać do skręcenia
mlun - 03-04-2009, 21:40
A pozdrawiam kolege również:P Gdyby nie matka to bym się nie skapnął że obok mnie stoisz:P Ale odrazu skojarzyłem auto po naklejce na masce:P
koszmarek - 03-04-2009, 22:26
mlun napisał/a: | Ale odrazu skojarzyłem auto po naklejce na masce:P |
ja się nie chce chwalić, ale to mój ślad pozostawiony na miśku
Maretzky85 - 03-04-2009, 22:31
mlun napisał/a: | Gdyby nie matka |
Ciekaw jestem co powiedziała
mlun - 03-04-2009, 23:18
" O kolega mitsumaniak a ty nie widzisz" Czy coś w tym stylu
PabloGal - 04-04-2009, 18:49
No to i ja kogoś w końcu spotkałem. pozdrowienia dla srebrnego gala WOS... widzianego dziś na Puławskiej. Kawałek wspólnej jazdy i każdy w swoją stronę. Do następnego
cns80 - 05-04-2009, 19:22
Pozdrowienia dla dwóch Gali z Józefosławia pod piasecznem z którymi spędzołem prawie całą noc na parkingu. Jeden gdzieś z mazur, a drugi czerwony SO chyba miszkina
miszkin - 05-04-2009, 23:20
cns80 napisał/a: | Pozdrowienia dla dwóch Gali z Józefosławia pod piasecznem z którymi spędzołem prawie całą noc na parkingu. Jeden gdzieś z mazur, a drugi czerwony SO chyba miszkina |
Mogłeś chociaż przyjść się przywitać
Sąsiad z Mrągowa chyba niezrzeszony, ale o istnieniu forum wie.
Czasem zagląda do nas jeszcze PabloGal, zresztą to właśnie on pomógł nam mieszkanie wykończyć
A mój galant jest SO już tylko z jednej strony - chyba znowu mi myjka zjadła rejestrację
Student - 06-04-2009, 00:31
Prędzej chłopaki wzięli i na CPN zatankowali na twoich blachach.
W Piasecznie to dzicy ludzie mieszkają,
miszkin - 06-04-2009, 07:09
Student napisał/a: | W Piasecznie to dzicy ludzie mieszkają |
Aha, właśnie znalazłem na forum Józefosławia link do takiego zdjęcia:
link
Przyznać się który to szaleje tak po ulicach Józefosławia, że mieszkańcy ślą petycje do burmistrza i sołtysa o założenie 4 (czterech) prógów na jednej ulicy?
cns80 - 06-04-2009, 07:31
miszkin napisał/a: | Mogłeś chociaż przyjść się przywitać | Nawet się rozglądałem za Tobą, bo chyba szyba była otwarta, ale nigdzie Cię nie widziałem
miszkin napisał/a: | A mój galant jest SO już tylko z jednej strony - chyba znowu mi myjka zjadła rejestrację | Widziałem
miszkin napisał/a: | mieszkańcy ślą petycje do burmistrza i sołtysa o założenie 4 (czterech) prógów na jednej ulicy | Czubki Całe szczęście u mnie jeździ autobus, bo inaczej też by pewnie założyli.
miszkin - 06-04-2009, 09:33
No właśnie szybę odkryłem dopiero rano Jakoś mi się zapomniało Sie przynajmniej wywietrzył
A blaszka już odzyskana, oczywiście na myjce się znalazła :D
Bartek - 06-04-2009, 09:46
Pozdrowienia dla DJ Wiewiórki z którą atakowaliśmy most Świętokrzyski dziś rano
miszkin - 07-04-2009, 20:34
Pozdrowienia dla:
- czerwony Eclipse dziś rano spotkany na al. Jerozolimskich koło dworca
- pomarańczowy Eclipse po południu spotkany na Niepodległości i Puławskiej
- czarne Evo, regularnie parkujące na Łuckiej
- biało-niebieski Galant (Legnum?) spotkany na Puławskiej bliżej Piaseczna
Ten ostatni wyglądał ciekawie
|
|