To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. III czyli REWOLUCJA

mabda - 20-02-2011, 18:17

ojej! ale slicznie! :wav:
dziekuje :*:*:*:*:*:*:* :notworthy:

Kaucz - 20-02-2011, 18:30

Ogarniam rzeczy, pakuje się i ruszam do Kołobrzegu na 4 tyg ;d... ah... domowe obiadki :D
Uwex - 20-02-2011, 19:01

mabda - nie żebym zazdrościł, ale Mitsumaniakowa księżniczka w ... Peugeocie? :shock:

I wiem skąd te ... że tak powiem ... warstwy izolacyjne! to przez to, jak sama piszesz - zasiedzenie ! :wink:

mabda - 20-02-2011, 19:10

Cytat:
mabda - nie żebym zazdrościł, ale Mitsumaniakowa księżniczka w ... Peugeocie? :shock:

dlatego jestem prawdziwa ksiezniczka, a nie mitsumaniakowa :P
a peugeot dlatego, ze tatus nie mial misia jak coreczce oddawal :P a poki co nie stac mnie na kupno innego autka. ale pracuje nad tym :D

Cytat:
I wiem skąd te ... że tak powiem ... warstwy izolacyjne! to przez to, jak sama piszesz - zasiedzenie ! :wink:

o nie nie! zasiedzenie dotyczy mojego mitsumaniakowania a nie posladkow :P

Efa! - 20-02-2011, 21:16

a co z tym słynnym ziarnkiem grochu? ;-P
mabda - 20-02-2011, 21:20

a ksiezniczka musi byc koniecznie od ziarnka grochu?
Efa! - 20-02-2011, 21:31

no wiesz, o pupie było, to mi się skojarzyło z leżeniem pupencji na ziarnku grochu ;P
mabda - 20-02-2011, 21:32

tak, skojarzenie ma racje bytu :D
ale mnie blizej do Fiony jednak :D

jacek11 - 20-02-2011, 21:57

Efa! napisał/a:
no wiesz, o pupie było, to mi się skojarzyło z leżeniem pupencji na ziarnku grochu ;P

jaki pozytywny akcent na wieczór :mrgreen:

koszmarek - 21-02-2011, 00:04

że wrócilim z wyprawy do Łodziaków i było sympatycznie bardzo :) Tylko długo się do Was jedzie :P

Noo i lodówek dał radę :D

mkm - 21-02-2011, 08:48

że przez własne niedopatrzenie uruchomiłem proceduralno-urzędniczą machinę. :doubt:
Delikatnie ją tylko pchnąłem, a ona nabrała takiego rozmachu, że... szkoda gadać.
Trzymajcie kciuki, bo albo dziś włożę kij w tryby i ją zatrzymam, albo mnie przemieli... A pomyśleć, że zaczęło się od literówki... :evil:

Yoshiko - 21-02-2011, 09:08

... że za półtorej godziny odbieram mojego połamańca z PKP \:D/ a na 18-stą wizyta u lekarza rodzinnego, bo nie dość, że niedysponowany to jeszcze chory :( ... wprost wymarzone ferie :evil:
Uwex - 21-02-2011, 09:21

Yoshiko - jak pech , to pech ; ale najważniejsze, że jest już pod troskliwymi skrzydłami :)
sieegurd - 21-02-2011, 09:22

Yoshi będzie dobrze :) Ale rzeczywiście ferie niecikawe :(

mkm napisał/a:
że przez własne niedopatrzenie uruchomiłem proceduralno-urzędniczą machinę. :doubt:
Delikatnie ją tylko pchnąłem, a ona nabrała takiego rozmachu, że... szkoda gadać.
Trzymajcie kciuki, bo albo dziś włożę kij w tryby i ją zatrzymam, albo mnie przemieli... A pomyśleć, że zaczęło się od literówki... :evil:

Powiem Ci cns, że niedawno podobną akcję odkręcałem :? Drobna pomyłka i mogłem być nieźle ustrzelony. Na szczęście skończyło się na zszarpanych nerwach :)

stary alfer - 21-02-2011, 09:27

sieegurd napisał/a:
Powiem Ci cns, że niedawno podobną akcję odkręcałem :? Drobna pomyłka i mogłem być nieźle ustrzelony. Na szczęście skończyło się na zszarpanych nerwach :)

To ja mówiłem - Wojciech Mann :D :mrgreen:

sieegurd, wstajemy, budzimy się :P

wakey wakey ;)