Off Topic - Chcę powiedzieć, że...
Kibloo - 30-03-2009, 09:25
gulgulq napisał/a: | po tej zimie moja droga do chaty przypomina ser szwajcarski | zrzędzisz, mnie tam nie przeszkadza...
Marcin-Krak - 30-03-2009, 10:51
W Turbo Kamera dziś o 21.15 ma być o rozbitym EVO przez mechaników - co prawda nie wiem czy to w ASO czy nie.
Poza tym w dzisiejszym numerze Motoru jest rozmowa Danielem Nacassem - rzecznikiem europejskiej filii Mitsu. Całe 3 pytania o zmiany w czasie kryzysu i napęd hybrydowy oraz o i-MieV
Jest też użytkownik Lancera Filip H., który narzeka (też na łamach Motoru) na problemy ze znalezieniem mechanika
Hubeeert - 30-03-2009, 15:56
Marcin-Krak napisał/a: | Turbo Kamera dziś o 21.15 ma być o rozbitym EVO przez mechaników - co prawda nie wiem czy to w ASO czy nie. |
Jeżeli w Krakowie - wysadzono silnik w samochodzie wstawionym do komisu przy dilerze.
Bartek - 30-03-2009, 16:34
Marcin-Krak napisał/a: | o rozbitym EVO przez mechaników |
Powiem Ci, że wcale mnie to nie dziwi......
Zostawiłem Legnum w zaprzyjaźnionym warsztacie, w rękach zaprzyjaźnionego mechanika z przykazaniem, żeby na pewno nie jeździli autem - zapowietrzona skrzynia, AYC i hamulce...... Sam nim przejechałem 300 m przed odstawieniem.... w baku było 5l paliwa, bo zabrakło jak wdrapywał się na lawetę......Jakaż była moja wściekłość, jak dostałem tel. z pytaniem "Na jakim paliwie jeździ twój samochód?"....
Hubeeert - 30-03-2009, 16:46
Bartek napisał/a: | Marcin-Krak napisał/a: | o rozbitym EVO przez mechaników |
Powiem Ci, że wcale mnie to nie dziwi......
Zostawiłem Legnum w zaprzyjaźnionym warsztacie, w rękach zaprzyjaźnionego mechanika z przykazaniem, żeby na pewno nie jeździli autem - zapowietrzona skrzynia, AYC i hamulce...... Sam nim przejechałem 300 m przed odstawieniem.... w baku było 5l paliwa, bo zabrakło jak wdrapywał się na lawetę......Jakaż była moja wściekłość, jak dostałem tel. z pytaniem "Na jakim paliwie jeździ twój samochód?".... |
Spali im się ta buda Bartek. Zobaczysz.
ich samych tez coś złego spotka - karzące ramie sprawiedliwości ich dosięgnie jak tylko z Irlandii wróci
pawliku - 30-03-2009, 17:35
Krzyzak napisał/a: | do tego kupy masz po nim zbierac... | taa widziałem już specjalne smietniki na psie odchody ale zamiast odhcodów to tam pewnie smieci były
Krzyzak napisał/a: | pies ma byc w kagancu lub na smyczy | nie lub tylko ma mieć kaganiec i ma być na smyczy przypięty bo jak nie to 100złoty z kieszeni ubywa
siwek - 30-03-2009, 17:35
właśnie dziś podpisałem umowę na czas nieokreślony wraz z podwyżką
nawet nie wiecie jaki jestem szczęśliwy dzięki temu
Uwex - 30-03-2009, 18:22
siwek - gratulacje ! w dzisiejszych czasach to b. ważne .
Morfi - 30-03-2009, 20:14
siwek, gratuluje
siwek - 30-03-2009, 20:31
dziękuje, dziękuje
ale trzebabyło ciężkko zapracować by mnie docenili
pozdrawiam
Krzyzak - 30-03-2009, 20:44
pawliku napisał/a: | Krzyzak napisał/a: | pies ma byc w kagancu lub na smyczy | nie lub tylko ma mieć kaganiec i ma być na smyczy przypięty bo jak nie to 100złoty z kieszeni ubywa |
jestem informatykiem - suma logiczna, czyli "lub" spelnia rowniez to, co napisales
gdybym napisal "albo" - czyli alternatywe wykluczajaca, to mialbys sie do czego przyczepic
Marcin-Krak - 30-03-2009, 20:54
Hubeeert napisał/a: | Spali im się ta buda Bartek. Zobaczysz. |
Tak przy okazji ASO w Krakowie już pożar miało tzn bardziej saloon
Jest o tym w innym wątku
PiotrBe - 30-03-2009, 21:11
że wreszcie doczekałem sie i dostalem przesyłke z silnikiem do mojego pajero, jutro z samego rana pędze z nim do warsztatu;D
ale żeby nie bylo do końca kolorowo, galant nie zjechał dzisiaj z warsztatu, bo druga pompa na wymiane, okazala sie byc w gorszym stanie niż moja;/
pawliku - 30-03-2009, 21:21
Krzyzak napisał/a: | jestem informatykiem - suma logiczna, czyli "lub" spelnia rowniez to, co napisales
gdybym napisal "albo" - czyli alternatywe wykluczajaca, to mialbys sie do czego przyczepic | a no to chyba że tak
rosomak1983 - 30-03-2009, 21:52
Miałem dziś dzień pełen przygód... Ehhh
|
|
|