To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że...

Kibloo - 30-03-2009, 09:25

gulgulq napisał/a:
po tej zimie moja droga do chaty przypomina ser szwajcarski
zrzędzisz, mnie tam nie przeszkadza... :mrgreen:
Marcin-Krak - 30-03-2009, 10:51

W Turbo Kamera dziś o 21.15 ma być o rozbitym EVO przez mechaników - co prawda nie wiem czy to w ASO czy nie.

Poza tym w dzisiejszym numerze Motoru jest rozmowa Danielem Nacassem - rzecznikiem europejskiej filii Mitsu. Całe 3 pytania o zmiany w czasie kryzysu i napęd hybrydowy oraz o i-MieV ;)

Jest też użytkownik Lancera Filip H., który narzeka (też na łamach Motoru) na problemy ze znalezieniem mechanika :P

Hubeeert - 30-03-2009, 15:56

Marcin-Krak napisał/a:
Turbo Kamera dziś o 21.15 ma być o rozbitym EVO przez mechaników - co prawda nie wiem czy to w ASO czy nie.

Jeżeli w Krakowie - wysadzono silnik w samochodzie wstawionym do komisu przy dilerze.

Bartek - 30-03-2009, 16:34

Marcin-Krak napisał/a:
o rozbitym EVO przez mechaników

Powiem Ci, że wcale mnie to nie dziwi......

Zostawiłem Legnum w zaprzyjaźnionym warsztacie, w rękach zaprzyjaźnionego mechanika z przykazaniem, żeby na pewno nie jeździli autem - zapowietrzona skrzynia, AYC i hamulce...... Sam nim przejechałem 300 m przed odstawieniem.... w baku było 5l paliwa, bo zabrakło jak wdrapywał się na lawetę......Jakaż była moja wściekłość, jak dostałem tel. z pytaniem "Na jakim paliwie jeździ twój samochód?"....

Hubeeert - 30-03-2009, 16:46

Bartek napisał/a:
Marcin-Krak napisał/a:
o rozbitym EVO przez mechaników

Powiem Ci, że wcale mnie to nie dziwi......

Zostawiłem Legnum w zaprzyjaźnionym warsztacie, w rękach zaprzyjaźnionego mechanika z przykazaniem, żeby na pewno nie jeździli autem - zapowietrzona skrzynia, AYC i hamulce...... Sam nim przejechałem 300 m przed odstawieniem.... w baku było 5l paliwa, bo zabrakło jak wdrapywał się na lawetę......Jakaż była moja wściekłość, jak dostałem tel. z pytaniem "Na jakim paliwie jeździ twój samochód?"....

Spali im się ta buda Bartek. Zobaczysz.
ich samych tez coś złego spotka - karzące ramie sprawiedliwości ich dosięgnie jak tylko z Irlandii wróci 8)

pawliku - 30-03-2009, 17:35

Krzyzak napisał/a:
do tego kupy masz po nim zbierac...
taa widziałem już specjalne smietniki na psie odchody ale zamiast odhcodów to tam pewnie smieci były :lol:
Krzyzak napisał/a:
pies ma byc w kagancu lub na smyczy
nie lub tylko ma mieć kaganiec i ma być na smyczy przypięty bo jak nie to 100złoty z kieszeni ubywa
siwek - 30-03-2009, 17:35

właśnie dziś podpisałem umowę na czas nieokreślony wraz z podwyżką :D

nawet nie wiecie jaki jestem szczęśliwy dzięki temu :D

Uwex - 30-03-2009, 18:22

siwek - gratulacje ! w dzisiejszych czasach to b. ważne . :)
Morfi - 30-03-2009, 20:14

siwek, gratuluje :)
siwek - 30-03-2009, 20:31

dziękuje, dziękuje :)
ale trzebabyło ciężkko zapracować by mnie docenili ;)

pozdrawiam :)

Krzyzak - 30-03-2009, 20:44

pawliku napisał/a:
Krzyzak napisał/a:
pies ma byc w kagancu lub na smyczy
nie lub tylko ma mieć kaganiec i ma być na smyczy przypięty bo jak nie to 100złoty z kieszeni ubywa

jestem informatykiem - suma logiczna, czyli "lub" spelnia rowniez to, co napisales :P
gdybym napisal "albo" - czyli alternatywe wykluczajaca, to mialbys sie do czego przyczepic :)

Marcin-Krak - 30-03-2009, 20:54

Hubeeert napisał/a:
Spali im się ta buda Bartek. Zobaczysz.

Tak przy okazji ASO w Krakowie już pożar miało :wink: tzn bardziej saloon ;)
Jest o tym w innym wątku :wink:

PiotrBe - 30-03-2009, 21:11

że wreszcie doczekałem sie i dostalem przesyłke z silnikiem do mojego pajero, jutro z samego rana pędze z nim do warsztatu;D

ale żeby nie bylo do końca kolorowo, galant nie zjechał dzisiaj z warsztatu, bo druga pompa na wymiane, okazala sie byc w gorszym stanie niż moja;/

pawliku - 30-03-2009, 21:21

Krzyzak napisał/a:
jestem informatykiem - suma logiczna, czyli "lub" spelnia rowniez to, co napisales
gdybym napisal "albo" - czyli alternatywe wykluczajaca, to mialbys sie do czego przyczepic
a no to chyba że tak :P
rosomak1983 - 30-03-2009, 21:52

Miałem dziś dzień pełen przygód... Ehhh