Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. V czyli REKREACJA
mkm - 12-08-2013, 17:55
fergul11 napisał/a: |
No ale nie odbiegajac od tematu jak wy widzicie sprawe , napchac kase korporacjom , czy wybierac towary bez nazw badz naszywek |
Zadaj sobie pytanie komu napychasz kasę kupując towary bez nazw, bądż naszywek
rene74 - 12-08-2013, 18:16
mkm napisał/a: | Zadaj sobie pytanie komu napychasz kasę kupując towary bez nazw, bądż naszywek |
Dobra uwaga mkm
Jednak mam wrażenie, że niektóre firmy trochę przesadzają z relacją jakość-cena :/
[ Dodano: 12-08-2013, 18:19 ]
stary alfer napisał/a: | Ja bym zaszalał i rozpanoszył się na ogólnym: |
Dzięki.
stary alfer napisał/a: | Jednak poszukaj dobrze, bo wydaje mi się, że podobny temat był... |
Coś mi się rzuciło w oczy jakiś czas temu ale nie do końca był o tym o czym chciałam
Zbiorę się w sobie i spróbuję na ogólnym
gulgulq - 12-08-2013, 19:44
mkm napisał/a: | Zadaj sobie pytanie komu napychasz kasę kupując towary bez nazw, bądż naszywek |
sasiadowi rolnikowi biorac od niego prawdziwe wiejskie jaja, smietane i maslo
Marcin-Krak - 12-08-2013, 21:43
Jeszcze jutro masakryczne 8 godzin w pracy i od środy długi weekend... mam nadzieję.
i Bieszczady welcome to;)
Marcino - 12-08-2013, 22:31
kto wie ile waży tak około silnik od Gala 2.5V6?
vendetta - 12-08-2013, 22:54
widziałam 3 spadające gwiazdy chyba starczy tych marzeń , bo mnie już szyja boli
rene74 - 12-08-2013, 23:29
No i jednak XI Zlot MM nie przeszedł bez echa...
http://krakow.gazeta.pl/k...html#LokKrakTxt
fergul11 - 13-08-2013, 00:50
mjsystem napisał/a: | No tak Kurczę "nie lubię poniedziałku" |
no jakby tu Wam uzmysłowić że ja też ?
Może fotkę zapodam
Najsampierw (jak babcia mawia) coś głośno puknęło , potem stukało podczas jazdy,200m od domu , myślę doturlam się jakoś , może koło się nie urwie ?
Światło ,lewarek , klucze,auto do góry ,oglądam klocki ,tarcze ,na zegarku 22;30 ,wszystko zdrowe !
Zakładam koło spowrotem i rundka ,WALI może szęki od ręcznego się posypały ,zębatka ABS ,ale kontrolka nie świeci
ooo cóś syczy cichutko ,no i wyciągnąłem podczas jazdy opona uginała się i pręt uderzał w felgę w środku opony Fi 10mm dł 17.3 cm
Dziękuję za uwagę
DOBRANOC
Bizi78 - 13-08-2013, 07:45
Czyli w Krakowie już jesteśmy spaleni .
rene74 - 13-08-2013, 07:49
Bizi78 napisał/a: | Czyli w Krakowie już jesteśmy spaleni . |
hehe...
To już wiadomo kto na Was nasyłał Panów w niebieskich mundurkach
mjsystem - 13-08-2013, 08:09
fergul11 napisał/a: | podczas jazdy opona uginała się i pręt uderzał w felgę w środku opony Fi 10mm dł 17.3 cm |
To taki makro gwóźdź Ci się wbił
rene74 napisał/a: | To już wiadomo kto na Was nasyłał Panów w niebieskich mundurkach |
Nie było interwencji, nikt nie został ukarany. Gazeta kłamie- i jakoś mnie to nie dziwi
Patrol ma prawo sprawdzić każde zgłoszenie. Nawet jak ktoś na osiedlu panu Szymonowi pod oknem głośno puści bąka.
Marcino - 13-08-2013, 08:13
fergul11 napisał/a: | mjsystem napisał/a: | No tak Kurczę "nie lubię poniedziałku" |
no jakby tu Wam uzmysłowić że ja też ?
Może fotkę zapodam
[url=http://img22.imagesh...7nb.jpg]Obrazek[/URL]
Najsampierw (jak babcia mawia) coś głośno puknęło , potem stukało podczas jazdy,200m od domu , myślę doturlam się jakoś , może koło się nie urwie ?
Światło ,lewarek , klucze,auto do góry ,oglądam klocki ,tarcze ,na zegarku 22;30 ,wszystko zdrowe !
Zakładam koło spowrotem i rundka ,WALI może szęki od ręcznego się posypały ,zębatka ABS ,ale kontrolka nie świeci
ooo cóś syczy cichutko ,no i wyciągnąłem podczas jazdy opona uginała się i pręt uderzał w felgę w środku opony Fi 10mm dł 17.3 cm
Dziękuję za uwagę
DOBRANOC |
A ja myślałem że śruba M8 długa na 6cm to jest coś dużego....
Dziwię się że powietrze od razu nie zeszło, no ale jak sie jeździ po nocach po budowach to...:P
JCH - 13-08-2013, 09:01
Cytat: | Niestety, tym razem uczestnicy imprezy nieco przesadzili i dyskoteka przeciągnęła im się do 23.30. | Komuś chyba czas stanął w miejscu
mkm - 13-08-2013, 09:59
JCH, Ciii na wypadek gdyby "pan Szymon" - który uważam, że jest postacią fikcyjną, a w rzeczywistości to jakaś "pani Grażyna" czytał ten wątek.
Niestety nasze spotkanie próbuje się wykorzystać do walki z miasteczkiem (słuszną tak na marginesie), bo faktycznie osoby tam mieszkające gdy się zerwą z łańcucha opieki rodzicielskiej dokazują co noc.
My mieliśmy o tyle gorszą sytuacje, że na hasło "policja" nie mogliśmy wciągnąć głośników stojących na oknie do pokoju
Patrol przyjechał prewencyjnie - nie była to interwencja o czym już napisał mjsystem, przyjechali podczas licytacji na dłuuugo przed 22-gą
Sobotnia wizyta policjanta na motorze - to była część naszego programu
Marcin-Krak - 13-08-2013, 21:19
Miasteczko mają ogrodzić - niech ogrodzą ekranami akustycznymi. W Krakowie to modne
A pan szymon skutecznie interweniuje we wszystkich mediach. W fakcie też był i w naszym dzienniku
|
|
|