To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. V czyli REKREACJA

mkm - 12-08-2013, 17:55

fergul11 napisał/a:

No ale nie odbiegajac od tematu jak wy widzicie sprawe , napchac kase korporacjom , czy wybierac towary bez nazw badz naszywek

Zadaj sobie pytanie komu napychasz kasę kupując towary bez nazw, bądż naszywek :wink:

rene74 - 12-08-2013, 18:16

mkm napisał/a:
Zadaj sobie pytanie komu napychasz kasę kupując towary bez nazw, bądż naszywek :wink:

Dobra uwaga mkm

Jednak mam wrażenie, że niektóre firmy trochę przesadzają z relacją jakość-cena :/

[ Dodano: 12-08-2013, 18:19 ]
stary alfer napisał/a:
Ja bym zaszalał i rozpanoszył się na ogólnym:

Dzięki.

stary alfer napisał/a:
Jednak poszukaj dobrze, bo wydaje mi się, że podobny temat był...

Coś mi się rzuciło w oczy jakiś czas temu ale nie do końca był o tym o czym chciałam ;)

Zbiorę się w sobie i spróbuję na ogólnym :)

gulgulq - 12-08-2013, 19:44

mkm napisał/a:
Zadaj sobie pytanie komu napychasz kasę kupując towary bez nazw, bądż naszywek

sasiadowi rolnikowi biorac od niego prawdziwe wiejskie jaja, smietane i maslo :P :P

Marcin-Krak - 12-08-2013, 21:43

Jeszcze jutro masakryczne 8 godzin w pracy i od środy długi weekend... mam nadzieję.
i Bieszczady welcome to;)

Marcino - 12-08-2013, 22:31

kto wie ile waży tak około silnik od Gala 2.5V6?
vendetta - 12-08-2013, 22:54

widziałam 3 spadające gwiazdy chyba starczy tych marzeń , bo mnie już szyja boli :)
rene74 - 12-08-2013, 23:29

No i jednak XI Zlot MM nie przeszedł bez echa...
http://krakow.gazeta.pl/k...html#LokKrakTxt

fergul11 - 13-08-2013, 00:50

mjsystem napisał/a:
No tak Kurczę "nie lubię poniedziałku"

no jakby tu Wam uzmysłowić że ja też ?
Może fotkę zapodam

Najsampierw (jak babcia mawia) coś głośno puknęło , potem stukało podczas jazdy,200m od domu , myślę doturlam się jakoś , może koło się nie urwie ?
Światło ,lewarek , klucze,auto do góry ,oglądam klocki ,tarcze ,na zegarku 22;30 ,wszystko zdrowe !
Zakładam koło spowrotem i rundka ,WALI :roll: może szęki od ręcznego się posypały ,zębatka ABS ,ale kontrolka nie świeci :|
ooo cóś syczy cichutko ,no i wyciągnąłem :shock: podczas jazdy opona uginała się i pręt uderzał w felgę w środku opony Fi 10mm dł 17.3 cm
Dziękuję za uwagę :mrgreen:
DOBRANOC

Bizi78 - 13-08-2013, 07:45

rene74 napisał/a:

Czyli w Krakowie już jesteśmy spaleni :mrgreen: .

rene74 - 13-08-2013, 07:49

Bizi78 napisał/a:
Czyli w Krakowie już jesteśmy spaleni :mrgreen: .

hehe...

To już wiadomo kto na Was nasyłał Panów w niebieskich mundurkach :P

mjsystem - 13-08-2013, 08:09

fergul11 napisał/a:
podczas jazdy opona uginała się i pręt uderzał w felgę w środku opony Fi 10mm dł 17.3 cm

To taki makro gwóźdź Ci się wbił :mrgreen:

rene74 napisał/a:
To już wiadomo kto na Was nasyłał Panów w niebieskich mundurkach

Nie było interwencji, nikt nie został ukarany. Gazeta kłamie- i jakoś mnie to nie dziwi :roll:
Patrol ma prawo sprawdzić każde zgłoszenie. Nawet jak ktoś na osiedlu panu Szymonowi pod oknem głośno puści bąka. :twisted:

Marcino - 13-08-2013, 08:13

fergul11 napisał/a:
mjsystem napisał/a:
No tak Kurczę "nie lubię poniedziałku"

no jakby tu Wam uzmysłowić że ja też ?
Może fotkę zapodam
[url=http://img22.imagesh...7nb.jpg]Obrazek[/URL]

Najsampierw (jak babcia mawia) coś głośno puknęło , potem stukało podczas jazdy,200m od domu , myślę doturlam się jakoś , może koło się nie urwie ?
Światło ,lewarek , klucze,auto do góry ,oglądam klocki ,tarcze ,na zegarku 22;30 ,wszystko zdrowe !
Zakładam koło spowrotem i rundka ,WALI :roll: może szęki od ręcznego się posypały ,zębatka ABS ,ale kontrolka nie świeci :|
ooo cóś syczy cichutko ,no i wyciągnąłem :shock: podczas jazdy opona uginała się i pręt uderzał w felgę w środku opony Fi 10mm dł 17.3 cm
Dziękuję za uwagę :mrgreen:
DOBRANOC

A ja myślałem że śruba M8 długa na 6cm to jest coś dużego....

Dziwię się że powietrze od razu nie zeszło, no ale jak sie jeździ po nocach po budowach to...:P

JCH - 13-08-2013, 09:01

rene74 napisał/a:
Cytat:
Niestety, tym razem uczestnicy imprezy nieco przesadzili i dyskoteka przeciągnęła im się do 23.30.
Komuś chyba czas stanął w miejscu :badgrin: 8)
mkm - 13-08-2013, 09:59

JCH, Ciii na wypadek gdyby "pan Szymon" - który uważam, że jest postacią fikcyjną, a w rzeczywistości to jakaś "pani Grażyna" czytał ten wątek.

Niestety nasze spotkanie próbuje się wykorzystać do walki z miasteczkiem (słuszną tak na marginesie), bo faktycznie osoby tam mieszkające gdy się zerwą z łańcucha opieki rodzicielskiej dokazują co noc.
My mieliśmy o tyle gorszą sytuacje, że na hasło "policja" nie mogliśmy wciągnąć głośników stojących na oknie do pokoju :wink:

Patrol przyjechał prewencyjnie - nie była to interwencja o czym już napisał mjsystem, przyjechali podczas licytacji na dłuuugo przed 22-gą :wink:

Sobotnia wizyta policjanta na motorze - to była część naszego programu :mrgreen:

Marcin-Krak - 13-08-2013, 21:19

Miasteczko mają ogrodzić - niech ogrodzą ekranami akustycznymi. W Krakowie to modne :P
A pan szymon skutecznie interweniuje we wszystkich mediach. W fakcie też był i w naszym dzienniku :?: :roll: