Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. IV czyli REANIMACJA
vendetta - 15-03-2012, 21:52
Efcia trzymam kciuki.
Mam szybkie pytanko. Sprzedaję motocykl, ale nie ma ważnego przeglądu (robię w sobotę) i okazało się, że już nie ma miejsca na kolejny wpis w dowodzie. Czy mogę sprzedać z tym papierkiem z przeglądu czy muszę wyrabiać nowy dowód? Kupiec i tak jest z innego miasta więc będzie musiał wyrobić swój dowód. Pomożecie ??
mkm - 15-03-2012, 22:02
vendetta, możesz sprzedać z kwitkiem, który wydadzą Ci podczas przeglądu. Jest on ważny 30dni, więc nowy właściciel zdąży przerejestrować.
Krzyzak - 16-03-2012, 07:02
Efa! napisał/a: | Mam połamany kręgosłup. | no to pan Smoczyński - znam kilka osób, którym kręgosłup naprawił...
droga nie jest łatwa - kilka lat leczenia, min. 3 operacje, min. pół roku rehabilitacji - ale są jak nowe
http://www.pkt.pl/s/gdans...da_gabinet.html
edit: - widzę, że ma w necie skrajne opinie - nie wiem, jaki jest teraz, ale 30 lat temu był naprawdę wybitny...
koszmarek - 16-03-2012, 07:11
Efa zdrówka życzę!!!
Yoshiko - 16-03-2012, 08:12
yalook napisał/a: | Yoshiko napisał/a:
... heh, że dostałam 50 zł za wypełnianie ankiet w necie
dużo musiałaś ich wypełnić ??? |
Efa! napisał/a: |
Yoshiko, dawaj linka |
proszę bardzo ja wypełniam ankiety TUTAJ
wypełniam w wolnym czasie czemuż nie
Efa zdrówka życzę
Jassmina - 16-03-2012, 08:51
Efcia wracaj do zdrowia Kochana!
Ja dziś po przerwie 2 tygodniwej idę na zumbę i na siłownię i jeszcze coś wymyślę!!!
Tyle energii nie da się spalić zmywając !
Poza tym już wiosna !!!
Pączka dzis widziałam. Z marmeladą.
stary alfer - 16-03-2012, 09:02
Jassmina napisał/a: | Pączka dzis widziałam. Z marmeladą. |
Słyszałem, że się pojawiły...
gulgulq - 16-03-2012, 09:06
Efa - szybkiego powrotu do zdrowia
Efa! - 16-03-2012, 14:13
Bizi78, mjsystem, Morfi, vendetta, koszmarek, Yoshiko, Jass, gulgulq, Dziękuję, już się czuję zdrowsza
Darek, wielkie dzięki, poorientuję się w temacie.
Marcin-Krak - 16-03-2012, 14:54
Efa!, kuruj się - Zlot się zbliża
Tak się zastanawiam - czy Kordian kogoś polecić nie może?
A tak poza tym to weekend za 20 minut - i to z jaką pogodą
Marcino - 16-03-2012, 14:56
Krzyzak napisał/a: | Marcino napisał/a: | Ze Geofizyka Toruń jeździła obok po polach dużym sprzętem wzbudzając drgania sejsmiczne.... gazu łupkowego szukają |
na forum już były linki jak to ludziom po takich badaniach nagle breja zaczęła płynąć ze studni i domy popękały (oczywiście nie od tego - tylko nie wiadomo od czego, skoro przez 30 lat było dobrze...) |
Darek, nie bierz wiecej tego świnstwa......
zeby od porzejazdu takiego sprzętu domy pękały..?
Po tym polu podobnej wieklkości traktory jeżdza ze o kombajnach nie wspomnę.
Bizi78 - 16-03-2012, 19:26
Zapowiada się piękny weekend .
Czas odkurzyć rower i zdobyć Olsztyn* .
*oczywiście ten pod Czewą .
fergul11 - 16-03-2012, 20:51
kolega poznal mnie z "fajnym" facetem
mechanik-ornitolog , majstruje przy autach , ma dziuple pod miastem
Krzyzak - 16-03-2012, 23:02
Marcino napisał/a: | zeby od porzejazdu takiego sprzętu domy pękały..? | no nie załamuj mnie - pisałeś, że drgania robią...
zresztą - pooglądaj sobie - nie w oficjalnej tv, ale w necie
zobaczysz, jakie ludziska mieli z geofizyką przejścia...
fergul11 - 17-03-2012, 01:41
Krzyzak napisał/a: | Marcino napisał/a: | zeby od porzejazdu takiego sprzętu domy pękały..? | no nie załamuj mnie - pisałeś, że drgania robią...
zresztą - pooglądaj sobie - nie w oficjalnej tv, ale w necie
zobaczysz, jakie ludziska mieli z geofizyką przejścia... |
i w oficjalnej tez już było http://www.youtube.com/wa...feature=related
ale najlepiej obejrzeć jest film Gas land pl na YT i wyrobić sobie samemu zdanie , jakie to dobrodziejstwo dla polski ten gaz łupkowy , kto tak naprawdę sie wzbogaci , prawie całą tablice mendelejewa wpompowuje się pod ziemie w celu wypchnięcia gazu a facet z koncernu zagranicznego pieprzy o kwasku cytrynowym i proszku do prania !!!
a ty człowieku umyj samochód pod blokiem i niech trochę piany spłynie na asfalt...
tylko taki cytat -najpierw sprzedano 75 % koncesji na wydobycie przed 4 laty , a potem zmieniono prawo o ochronie przyrody na surowsze , ale prawo nie działa wstecz i nie obejmuje wydanych już koncesji
więc :CHCĘ POWIEDZIEĆ ŻE TO GRANDA !
|
|
|