Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. V czyli REKREACJA
fergul11 - 13-08-2013, 21:34
A pan szymon skutecznie interweniuje we wszystkich mediach. W fakcie też był i w naszym dzienniku [/quote]
Pieniacz jakis , albo naprawde ma juz dosyc sasiedztwa ,ale chyba to nie rzutuje na opinie MM a szkoly ?
No to musialem nabyc nowa opone , bo nie chcieli jej naprawic , nawet na zapas sie nie nadawala.
[ Dodano: 13-08-2013, 20:37 ]
Cytat: | Dziwię się że powietrze od razu nie zeszło, no ale jak sie jeździ po nocach po budowach to...:P | no jakos nie zeszlo A rano cza by dmuchac jak Pudzian
Po jakich budowach na normalnej drodze w miescie , lezal sobie precik ,przednie kolo go podbilo i niefartownie wbil sie w tylna opone ,a 13ty jest dzisiaj
JCH - 13-08-2013, 21:38
fergul11 napisał/a: | nawet na zapas sie nie nadawala | Myślę, że we wrześniu zacznie się cyrk pt. "To jest wina Tuska" i "Nam się to należy jak psu zupa". NSZZ Solidarność przyjmie każdą ilość, każdego rodzaju opon. Byle dużo dymu dawały
Bizi78 - 15-08-2013, 11:59
zmarł Sławomir Mrożek [*].
stary alfer - 15-08-2013, 15:40
Pomimo, że GAY to i tak bym go przytulił
Krzyzak - 15-08-2013, 18:45
bardzo lubiłem jego opowiadanie "Miłośnik zwierząt"
jacek11 - 15-08-2013, 21:52
[*]
Jassmina - 17-08-2013, 21:07
...oglądam w tym szklanym, kłamliwym pudełku wywiady z TURYSTAMI spędzającymi wakacje życia w Egipcie i tak się zastanawiam jak naprawdę taki wywiad powinien wyglądać:
- Jak się pani bawi w Egipcie?
- Ach wspaniale, pogoda cudna, dzieci , dokazują, drinki przepyszne z mango, żyć nie umierać!
- A co z tymi odgłosami konających ludzi za płotem?
- Wie pan to głośniej muzyczkę na patio puszczają, bo to faktycznie irytujące.
- A ta krew spływająca po ulicach nie przeszkadza państwu?
- Och mamy tu specjalne zabezpieczenia, żeby krew nam basenu nie zalała, bo wie pan ja to zaraz mdleję na widok krwi, bo ja to wrażliwa jestem...
I tak właśnie moje MitsuManiaki ja widzę te wywiady.
I się zastanawiam, czy ludzie to zawsze byli takimi nieczułymi bydlakami, czy jakoś ostatnio bardziej?
A może przesadzam i dramatyzuję.
Krzyzak - 17-08-2013, 23:32
że jestem fanem browaru Gościszewo - ciemne piwo Gościszewo jest super - jedne z najlepszych tego typu, podobnie Rycesz, ale Viva Hel to już mistrzostwo świata
różnica między piwem a "piwem" masowym (te wszystkie High Grain) jest kolosalna
mjsystem - 18-08-2013, 10:04
Jassmina napisał/a: | I tak właśnie moje MitsuManiaki ja widzę te wywiady.
I się zastanawiam, czy ludzie to zawsze byli takimi nieczułymi bydlakami, czy jakoś ostatnio bardziej?
A może przesadzam i dramatyzuję. |
Tu wcale nie trzeba przykładu Egiptu. Wystarczy nasz kraj...
Marcin-Krak - 18-08-2013, 17:36
Wróciłem z Bieszczad. Co prawda z lekko niedomagającym kolanem - alei tak było super:)
Dziękuję JCH za wspólne towarzystwo.
A Maździuchna zaskoczyła mnie i to bardzo miło spalaniem. Szczegóły za chwilę w temacie o niej
tomusn - 18-08-2013, 22:56
Krzyzak napisał/a: | że jestem fanem browaru Gościszewo - ciemne piwo Gościszewo jest super - jedne z najlepszych tego typu, podobnie Rycesz, ale Viva Hel to już mistrzostwo świata
różnica między piwem a "piwem" masowym (te wszystkie High Grain) jest kolosalna |
a to już nie Kolbudy?
Krzyzak - 18-08-2013, 23:03
Tomaszu - polecam Gościszewo. Bielkówko jest spoko, ale sam nie wiem, które robią HG a które normalnie.
Spróbuj - będziesz miał porównanie.
JCH - 19-08-2013, 09:50
Marcin-Krak napisał/a: |
A Maździuchna zaskoczyła mnie i to bardzo miło spalaniem. | Moja kobyła też dziwnie mało wypiła a przecież ciepło było
vendetta - 19-08-2013, 11:02
No to jak się tak chwalimy to ja pobiłam rekord w Cuprze 5,1l/100km na trasie a ogólnie 5,8l na całym baku. się naprawiła
Bizi78 - 19-08-2013, 18:25
vendetta napisał/a: | No to jak się tak chwalimy to ja pobiłam rekord w Cuprze 5,1l/100km na trasie a ogólnie 5,8l na całym baku. |
Strasznie delikatnie gazem operujesz .
|
|
|