To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. V czyli REKREACJA

jacek11 - 01-09-2013, 23:07

To byl nasz pierwszy zlot:) super bylo.Dzieki raz jeszcze :)
Jassmina - 02-09-2013, 10:35

O czym jest ta emotka: :3some:

:shock:

Marcin-Krak - 02-09-2013, 10:41

Trójkącików się komuś widzę zachciewa i to tak od poniedziałku :twisted: :P
fergul11 - 02-09-2013, 10:42

Gangbang , albo jeszcze gorzej , ciekawe co miał autor na myśli kolokwialnie mówiąc ? Tak mi przyszło do głowy że to z tego dowcipu co jest na forum że leżysz pomiędzy blondynkom i gejem i do kogo odwrócisz się plecami ?
Jassmina - 02-09-2013, 10:49

Nasze czarne przyzwoitki nie wyczaiły tak gorszącej emotki? :p :p :p :p
Oburzające!!!! :twisted:

JCH - 02-09-2013, 11:43

Jassmina napisał/a:
O czym jest ta emotka: :3some:
Zima idzie..... :!:
O tym, że zmarzniętego Mitsumaniaka/Mitsumaniaczkę należy wziąć w "dwa ognie" i pocierać, pocierać, pocierać.... aż nabierze odpowiedniej temperatury i barwy :) Najlepiej czerwonej ;)

fergul11 - 02-09-2013, 12:44

JCH napisał/a:
Mitsumaniaczkę należy wziąć w "dwa ognie" i pocierać, pocierać, pocierać
Na to jest odpowiedni paragraf :!:

...a na rozgrzanie zapodam cycat
Umowę na budowę i eksploatację autostrady płatnej między Krakowem a Katowicami Stalexport podpisał z Państwem Polskim 19 września 1997 roku. Pospisywana była w piątek, a w niedzielę rządzące wówczas SLD przegrało wybory. Trudno powiedzieć czy to była dobra czy zła umowa, bo ona i jej załączniki zostały od razu utajnione. I mają być tajne przez 35 lat. Nawet po wygaśnięciu koncesji. Do dziś podpisano sześć tajnych aneksów - maczali w tym palce politycy wszystkich opcji od prawicy do lewicy, które według oceny NIK były jeszcze gorsze dla obywateli niż sama umowa. Piąty z aneksów, w którym spółka gwarantowała sobie horrendalne odszkodowania w przypadku wyrzucenia ich z autostrady został podpisany bez wymaganej zgody Ministra Finansów. Ani rząd PIS ani PO nie zrobił sobie nic z zalecenia NIK by unieważnić z powodu braku kontasygnaty ten aneks. Obywatele oczywiście nie wiedzą co w nim jest. Ale dowiedzieli się kontrolerzy NIK i zalecili rozwiązanie umowy koncesyjnej i wyrzucenie STX z autostrady. Politycy oczywiście nie zajęli się tematem. Dziś Autostrada Małopolska jest jednocześnie najdroższą i najgorszą autostradą płatną w Polsce. Jedną z najdroższych na świecie. I owiana mgłami tajemnicy.
koniec cycatu

Marcin-Krak - 02-09-2013, 14:47

fergul11 napisał/a:

Nic nowego - to już jest śmieszne, a nie rozgrzewające.
A autostrada jest super :mrgreen:

mjsystem - 02-09-2013, 15:23

Marcin-Krak napisał/a:

fergul11 napisał/a:

Nic nowego - to już jest śmieszne, a nie rozgrzewające.
A autostrada jest super

Szczególnie, gdy czekanie na bramkach trwa tyle, co przejazd całego odcinka Mysłowice - Kraków :twisted:

marecki - 02-09-2013, 18:18

Tajne aneksy hahah,jak otwierali obwodnicę Jaworzna to Stalexport darł *CENZURA*,że to droga alternatywna i niby nie mogli jej wybudować,tylko nikt o tym nie wiedział a droga jest całkiem przyzwoita i tańsza :mrgreen:
Marcin-Krak - 02-09-2013, 22:27

mjsystem napisał/a:
Szczególnie, gdy czekanie na bramkach trwa tyle, co przejazd całego odcinka Mysłowice - Kraków :twisted:

To i tak krótko :P Chodzi o czekanie na bramkach oczywiście :twisted:

mjsystem - 03-09-2013, 09:36

Marcin-Krak napisał/a:
To i tak krótko Chodzi o czekanie na bramkach oczywiście

Oczywiście :wink:
Ostatnio stałem 6 kilometrów, czyli 10% całości odcinka :lol:

Marcin-Krak - 03-09-2013, 09:39

mjsystem napisał/a:
Ostatnio stałem 6 kilometrów :lol:

Nie liczy się długość :P
Liczy się jakość i umiejętności :mrgreen:

Że wokół mnie znajdują się 3 czasomierze i na jednym jest 9:38, na drugim 9:42 a na trzecim 9:45 i teraz nie wiem na podstawie którego zegarka mam liczyć czas do wyjścia do domu :P *

* wiem na podstawie, którego byłoby to najlepsze dla mnie :P

mjsystem - 03-09-2013, 09:46

Marcin-Krak napisał/a:
teraz nie wiem na podstawie którego zegarka mam liczyć czas do wyjścia do domu *

Jak zagrają hymn Mariacki :lol: macie w pracy kontrolę czasu pracy, że się martwisz? :wink:

Marcin-Krak - 03-09-2013, 09:49

mjsystem napisał/a:
macie w pracy kontrolę czasu pracy, że się martwisz? :wink:

Teoretycznie nie, praktycznie przy wejściu odbijam się paluchem żeby wejść do strefy zakazanej ;)