To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - Zachodniopomorskie OT II

Yoshiko - 11-12-2012, 09:00

volve napisał/a:
A co mnie obchodzi, że maile pisze...ma pisać na forum !!! :twisted: :p

W ZWIĄZKU Z POWYŻSZYM:

usilnie uprasza się wujka Alfreda o kontynuację udzielania głosu pisanego na naszym regionalnym forum
oczywiście L4 nie jest honorowane
niesubordynacja będzie nagrodzona czerwonym szaliczkiem pod awatarem :mrgreen:

volve - 11-12-2012, 09:38

Yoshiko napisał/a:
niesubordynacja będzie nagrodzona czerwonym szaliczkiem pod awatarem

Natomiast dalsza niesubordynacja będzie skutkowała sms'ami w godzinach wczesno-porannych :badgrin:

Galancior94 - 11-12-2012, 11:07

Dzień dobry ;)
offca - 11-12-2012, 11:26

Yoshiko, a bo mnie pan musiał tak z zaskoczenia wziąć ;) Mógł powiedzieć, że robi zdjęcie i proszę się do fotki ładnie ustawić :P
Chodniki nadal tragedia, ciężko się poruszać, jak się brodzi w sypkim śniegu, albo w śniegu rozjeżdżonym przez samochody :evil:

Piotrek odstawił samochód do mechanika na wymianę tulei i dzisiaj w końcu będzie już jeździł jak trzeba :mrgreen:

Idę zjeść śniadanie ;)

Yoshiko - 11-12-2012, 11:31

Cytat:
Chodniki nadal tragedia, ciężko się poruszać, jak się brodzi w sypkim śniegu, albo w śniegu rozjeżdżonym
no nie gadaj na osiedlu u nas rano było bjuuu
dzwoniłam do SM w sprawie drogi pod domem
rzekomo był już pług
ale pani się tłumaczyła że śnieg może jeszcze być no bo przecież sypie z nieba :twisted:
mam nadzieję że da się jakoś przyparkować :(
że pan traktorzysta był na tyle rozgarnięty że nie zostawił muld na wjazdach :mrgreen:

offca to co z tymi gwiazdkami ???

offca - 11-12-2012, 12:31

Chodzi Ci o te poinsencje z papieru? Jak chcesz to nawet dzisiaj zapraszam, ale tak w okolicach 17.30 - 18, bo wtedy w domu będę :)

Jeśli chodzi o chodniki, to u nas pod blokiem są wzorcowe :D Ale my wspólnotę mamy :P

stary alfer - 11-12-2012, 13:49

Już jestem. Przepraszam nie ogarniałem jak taki jeden Dyrektor :P

A poważnie od od czw do wczoraj Zuzka była w szpitalu, a my z nią. Już jest ok.
Na szczęście nic poważnego.

Jak ktoś ma jakieś moce, to proszę wyłączcie śnieg.
W niedzielę odśnieżałem auto 3 razy, wczoraj 2, za chwilę muszę znowu.
Strasznie to czasochłonne ;)

Yoshiko - 11-12-2012, 17:32

stary alfer napisał/a:
i to jest bardzo dobra informacja
pobyt w szpitalu - współczuję bo o nikogo człowiek się tak nie martwi jak o swoje pierworodne
stary alfer napisał/a:
Jak ktoś ma jakieś moce, to proszę wyłączcie śnieg.
chyba trzeba do tego na wysokości bo modły to już nawet nie wystarczają - znowu nas obdarowuje białym opadem :evil:
stary alfer napisał/a:
Strasznie to czasochłonne ;)
a jakie męczące :(

nareszcie mam odśnieżoną drogę pod domem juuupiiiiii :)

Krystian99 - 11-12-2012, 19:49

Cześć miśki, widzę nie wszyscy zadowoleni z białego pudru :| spokojnie słyszałem że od piątku ma być cieplej :wink: więc puder sobie odpłynie :mrgreen:
Yoshiko - 11-12-2012, 19:59

Krystian99 napisał/a:
spokojnie słyszałem że od piątku ma być cieplej :wink: więc puder sobie odpłynie :mrgreen:

prognoza pogody na weekend: Pogoda w Szczecinie: dużo śniegu dopiero w weekend :evil:
dużo ? a do tej pory to co ? mało było ?

Krystian99 - 11-12-2012, 20:07

Sylwka czyli mam rozumieć że te dziwne anomalie pogodowe spowodowane są tym końcem świata ??...

Chyba tak :mrgreen: ...

czyli mieli rację, kończymy się :twisted:

volve - 11-12-2012, 20:18

stary alfer napisał/a:

To teraz uściskaj Zuzię od wszystkich Mitsumaniaków (od każdego z osobna !!! ) :p

mlodam - 11-12-2012, 20:56

volve napisał/a:
stary alfer napisał/a:

To teraz uściskaj Zuzię od wszystkich Mitsumaniaków (od każdego z osobna !!! ) :p

sciskaj sciskaj ale tak bardzo mocno :p

[ Dodano: 11-12-2012, 21:03 ]
jAZZMAN napisał/a:
mlodam napisał/a:
cudem wbilam sie ale tylko dlatego ze wczesniej ktos probowal sie juz wbijac na to miejsce..ja doprawilam :-\
takze chyba szpadel jakas musze zaczac wozic by wczesniej parking oczyscic. .zenula...

Wbijanie się jest fajne :) ale jak się wbijesz za głęboko to próbując wyjechać możesz zostawić zderzak. Jak miałem Colta CJ0 to w podobny sposób rozwaliłem pojemnik płynu do spryskiwaczy :(

i tu jest ten minus w tym wbijaniu.Raczej chcialabym sie potem wybic z tym zderzakiem...jeszcze troche a te zaspy pozamrazaja i wtedy jest duze prawdopodobienstwo zgubienia zderzaka...dlatego ja zazwyczaj kraze przed praca i szukam najbardziej zadbanego "miejsca " parkingowego jesli mozna to tak nazwac teraz..:( a przygody ze spryskiwaczami juz raczej nie chcialabym miec..troszke trudno jedna reka kierowac a druga spryskiwac przednia szybe w czasie jazdy...chociaz juz po zeszlorocznej zimie wprawe zlapalam ,ale jednak wolalabym tego uniknac ;p

[ Dodano: 12-12-2012, 05:57 ]
dzien dobry :-)milego dnia wszystkim zycze:-)

Seichan - 12-12-2012, 08:09

Dzień dobry ;)
robert78 - 12-12-2012, 09:57

dzien dobry wszystkim zmarzluchom hehe

[ Dodano: 12-12-2012, 10:10 ]
DLACZEGO Z FACEBOOKA ZNIKNELA GRUPA MITSUMANIACY ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????