Zachodniopomorskie - Zachodniopomorskie OT II
Yoshiko - 11-12-2012, 09:00
volve napisał/a: | A co mnie obchodzi, że maile pisze...ma pisać na forum !!! |
W ZWIĄZKU Z POWYŻSZYM:
usilnie uprasza się wujka Alfreda o kontynuację udzielania głosu pisanego na naszym regionalnym forum
oczywiście L4 nie jest honorowane
niesubordynacja będzie nagrodzona czerwonym szaliczkiem pod awatarem
volve - 11-12-2012, 09:38
Yoshiko napisał/a: | niesubordynacja będzie nagrodzona czerwonym szaliczkiem pod awatarem |
Natomiast dalsza niesubordynacja będzie skutkowała sms'ami w godzinach wczesno-porannych
Galancior94 - 11-12-2012, 11:07
Dzień dobry
offca - 11-12-2012, 11:26
Yoshiko, a bo mnie pan musiał tak z zaskoczenia wziąć Mógł powiedzieć, że robi zdjęcie i proszę się do fotki ładnie ustawić
Chodniki nadal tragedia, ciężko się poruszać, jak się brodzi w sypkim śniegu, albo w śniegu rozjeżdżonym przez samochody
Piotrek odstawił samochód do mechanika na wymianę tulei i dzisiaj w końcu będzie już jeździł jak trzeba
Idę zjeść śniadanie
Yoshiko - 11-12-2012, 11:31
Cytat: | Chodniki nadal tragedia, ciężko się poruszać, jak się brodzi w sypkim śniegu, albo w śniegu rozjeżdżonym | no nie gadaj na osiedlu u nas rano było bjuuu
dzwoniłam do SM w sprawie drogi pod domem
rzekomo był już pług
ale pani się tłumaczyła że śnieg może jeszcze być no bo przecież sypie z nieba
mam nadzieję że da się jakoś przyparkować
że pan traktorzysta był na tyle rozgarnięty że nie zostawił muld na wjazdach
offca to co z tymi gwiazdkami ???
offca - 11-12-2012, 12:31
Chodzi Ci o te poinsencje z papieru? Jak chcesz to nawet dzisiaj zapraszam, ale tak w okolicach 17.30 - 18, bo wtedy w domu będę
Jeśli chodzi o chodniki, to u nas pod blokiem są wzorcowe Ale my wspólnotę mamy
stary alfer - 11-12-2012, 13:49
Już jestem. Przepraszam nie ogarniałem jak taki jeden Dyrektor
A poważnie od od czw do wczoraj Zuzka była w szpitalu, a my z nią. Już jest ok.
Na szczęście nic poważnego.
Jak ktoś ma jakieś moce, to proszę wyłączcie śnieg.
W niedzielę odśnieżałem auto 3 razy, wczoraj 2, za chwilę muszę znowu.
Strasznie to czasochłonne
Yoshiko - 11-12-2012, 17:32
stary alfer napisał/a: | A poważnie od od czw do wczoraj Zuzka była w szpitalu, a my z nią. Już jest ok.
Na szczęście nic poważnego. | i to jest bardzo dobra informacja
pobyt w szpitalu - współczuję bo o nikogo człowiek się tak nie martwi jak o swoje pierworodne stary alfer napisał/a: | Jak ktoś ma jakieś moce, to proszę wyłączcie śnieg. | chyba trzeba do tego na wysokości bo modły to już nawet nie wystarczają - znowu nas obdarowuje białym opadem stary alfer napisał/a: | Strasznie to czasochłonne | a jakie męczące
nareszcie mam odśnieżoną drogę pod domem juuupiiiiii
Krystian99 - 11-12-2012, 19:49
Cześć miśki, widzę nie wszyscy zadowoleni z białego pudru spokojnie słyszałem że od piątku ma być cieplej więc puder sobie odpłynie
Yoshiko - 11-12-2012, 19:59
Krystian99 napisał/a: | spokojnie słyszałem że od piątku ma być cieplej więc puder sobie odpłynie |
prognoza pogody na weekend: Pogoda w Szczecinie: dużo śniegu dopiero w weekend
dużo ? a do tej pory to co ? mało było ?
Krystian99 - 11-12-2012, 20:07
Sylwka czyli mam rozumieć że te dziwne anomalie pogodowe spowodowane są tym końcem świata ??...
Chyba tak ...
czyli mieli rację, kończymy się
volve - 11-12-2012, 20:18
stary alfer napisał/a: | A poważnie od od czw do wczoraj Zuzka była w szpitalu, a my z nią. Już jest ok.
Na szczęście nic poważnego. |
To teraz uściskaj Zuzię od wszystkich Mitsumaniaków (od każdego z osobna !!! )
mlodam - 11-12-2012, 20:56
volve napisał/a: | stary alfer napisał/a: | A poważnie od od czw do wczoraj Zuzka była w szpitalu, a my z nią. Już jest ok.
Na szczęście nic poważnego. |
To teraz uściskaj Zuzię od wszystkich Mitsumaniaków (od każdego z osobna !!! ) |
sciskaj sciskaj ale tak bardzo mocno
[ Dodano: 11-12-2012, 21:03 ]
jAZZMAN napisał/a: | mlodam napisał/a: | cudem wbilam sie ale tylko dlatego ze wczesniej ktos probowal sie juz wbijac na to miejsce..ja doprawilam :-\
takze chyba szpadel jakas musze zaczac wozic by wczesniej parking oczyscic. .zenula... |
Wbijanie się jest fajne ale jak się wbijesz za głęboko to próbując wyjechać możesz zostawić zderzak. Jak miałem Colta CJ0 to w podobny sposób rozwaliłem pojemnik płynu do spryskiwaczy |
i tu jest ten minus w tym wbijaniu.Raczej chcialabym sie potem wybic z tym zderzakiem...jeszcze troche a te zaspy pozamrazaja i wtedy jest duze prawdopodobienstwo zgubienia zderzaka...dlatego ja zazwyczaj kraze przed praca i szukam najbardziej zadbanego "miejsca " parkingowego jesli mozna to tak nazwac teraz..:( a przygody ze spryskiwaczami juz raczej nie chcialabym miec..troszke trudno jedna reka kierowac a druga spryskiwac przednia szybe w czasie jazdy...chociaz juz po zeszlorocznej zimie wprawe zlapalam ,ale jednak wolalabym tego uniknac ;p
[ Dodano: 12-12-2012, 05:57 ]
dzien dobry :-)milego dnia wszystkim zycze:-)
Seichan - 12-12-2012, 08:09
Dzień dobry
robert78 - 12-12-2012, 09:57
dzien dobry wszystkim zmarzluchom hehe
[ Dodano: 12-12-2012, 10:10 ]
DLACZEGO Z FACEBOOKA ZNIKNELA GRUPA MITSUMANIACY ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????
|
|
|