Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. IV czyli REANIMACJA
Krzyzak - 30-03-2012, 23:12
Seichan napisał/a: | Darku, daje radę. Dwa razy sprawdziłam | wierzę, ale na pewno nie w pierwszym półroczu, kiedy dziecko śpi tak nieregularnie, że wykonanie podstawowych czynności życiowych jest często wyrywkowe a co mówić, by być w pracy wypoczętym i zwartym
dochodzą choroby, które może załapać w żłobku/przedszkolu
oczywiście młody chodzi do takiego prywatnego przedszkola - ale wtedy, kiedy my chcemy a nie z przymusu
Juiceman - 30-03-2012, 23:22
Darku Trzymam kciuki
koszmarek - 31-03-2012, 08:43
Krzyzak napisał/a: | ps. powiem Baśce, że całe forum rodzi razem z nią |
tylko powiedz nam kiedy krzyczeć
trzymam kciuki
cabaniarz - 31-03-2012, 09:15
Seichan napisał/a: | Morfi napisał/a:
Nie jestesmy już aż tak młodzi a zegar cyka
Dlatego nie ma co zwlekać. Ja wyszłam z założenia, że jakoś to będzie - i się udało pogodzić maleństwo, pracę, naukę, dom. |
Morfi, myślę tak samo, trza działać a wszystko jakoś się ułoży
Później człowiek żałuje, że czegoś nie zrobił wcześniej
Krzyzak - 31-03-2012, 09:27
cabaniarz napisał/a: | Później człowiek żałuje, że czegoś nie zrobił wcześniej | prawda - też żałuję, że nie chciałem mieć dzieci i że mam tak późno...
Uwex - 31-03-2012, 09:40
Krzyzak napisał/a: | też żałuję... | - jak wszystko, również i ta sytuacja ma (i miała) swoje dobre strony I życzę bezproblemowego przyjścia na świat nowego MM (mam nadzieję).
pamar - 31-03-2012, 10:10
No to trzymamy kciukasy i czekamy z niecierpliwością
Juiceman - 31-03-2012, 12:57
..że Wizyt: 11377 oraz Łączny czas wizyt Godzin: 2600.7 nazbierało się przez te 6 lat
sieegurd - 31-03-2012, 14:09
...że mam ochotę "zlikwidować" psa sąsiada Bestia ostatnio tak ujada, szura miską po betonie, że budzi Olkę
wojzi - 31-03-2012, 15:25
sieegurd napisał/a: | ...że mam ochotę "zlikwidować" psa sąsiada Bestia ostatnio tak ujada, szura miską po betonie, że budzi Olkę |
Jak właściciel psa i ojciec dzieci powiem tak... zamiast psa lepiej zlikwiduj sąsiada.
Krzyzak - 31-03-2012, 15:50
sieegurd napisał/a: | że mam ochotę "zlikwidować" psa sąsiada | uważaj - teraz za to dostaniesz więcej niż za człowieka
ostatnio jak w przypływie furii coś podobnego skrobnąłem na forum, to chcieli mnie linczować...
każdy ma pewne granice - ja bym zwierzęciu krzywdy nie zrobił, ale mam podobną sytuację - na szczęście jest tam 1 osoba, z którą jeszcze można się dogadać...
a tak gdyby się nie dało, to polecam "ustawę o utrzymaniu porządku w gminach" - każda gmina ma obowiązek wydać własną
np. u mnie par. 22 mówi, że trzymając zwierzę powinno być ono nieuciążliwe dla sąsiedztwa a par. 23 doprecyzowuje sposób wypuszczania, prowadzenia, sprzątania - jak będziesz uparty, to możesz narobić sąsiadom niezłego bigosu
ja musiałem taki być i w końcu mam względny spokój - cóż, zasada "jestem w porządku dla osób, które są w porządku"
ponadto art. 51 kodeksu wykroczeń - zakłócanie spokoju, ale bardziej skutkuje art. 77 - niezachowanie procedur przy trzymaniu zwierzęcia
jeszcze bardziej postarał się znajomy, który ze względu na obniżenie wartości nieruchomości (nikt nie chciał kupić domu, gdzie za płotem jest szczekający wariat) żądał od sąsiada 15% tej wartości
nie wiem, jak się skończyło, ale dowody były mocne
robertdg - 31-03-2012, 16:44
Kartonowe EVO
http://imageshack.us/phot...ionixmodel.jpg/
fergul11 - 31-03-2012, 19:59
sieegurd napisał/a: | mam ochotę "zlikwidować" psa sąsiada |
52 sekunda
http://www.youtube.com/watch?v=xaFj5vn4SzE
lub od 5:46
http://www.youtube.com/wa...main&playnext=6
[ Dodano: 31-03-2012, 19:05 ]
Krzyzak napisał/a: | polecam "ustawę o... |
kurka wodna , strach z Tobą zadzierać , na wszystko znajdziesz paragraf
Na święta zapowiedziała się mamusia , no może mamusia to za dużo powiedziane , teściowa.
Ciekawe czy to będzie wizyta czy wizytacja ?
koszmarek - 31-03-2012, 21:25
że Radwańska wygrała kolejny przykład, że piłka nożna nie powinna być naszym sportem narodowym Tylko kilka innych dyscyplin
Super !!
gigant87 - 31-03-2012, 21:32
fergul11 napisał/a: | Na święta zapowiedziała się mamusia , no może mamusia to za dużo powiedziane , teściowa.
Ciekawe czy to będzie wizyta czy wizytacja ? |
Zostajesz w domu... ?
|
|
|