To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Lubelskie OT VI

Andrew - 13-11-2012, 08:39

Seichan napisał/a:
To co Kochani, organizujemy kolumnę do Krakowa? ;)

A będzie w Krakowie? Bo nie jestem ostatnio w temacie :roll:

Seichan - 13-11-2012, 08:43

Póki co to jedyna propozycja.
Druga została zmieciona, zgnieciona i stłamszona...

Andrew - 13-11-2012, 08:46

Poczekamy jak się sprawa rozwinie :wink:
Jaro1974 - 13-11-2012, 09:47

Pożyjemy, zobaczymy 8)
radek79 - 13-11-2012, 10:08

Cytat:

Pożyjemy, zobaczymy 8)

i na koniec się napijemy :mrgreen:

Andrew - 13-11-2012, 10:18

Na początek, środek i koniec :mrgreen:
grzesiopol - 13-11-2012, 12:25

Dzień dobry
ANDREW napisał/a:
Tzn. nadajnik z tego domu co teraz mieszkam, do mojego domu i powinno hulać.
a do tego domu jak masz internet, kablem czy radiowo. :mrgreen:

Trochę pomarudzić trzeba :twisted:
Seichan napisał/a:
Trudno było dogodzić wszystkim, zwłaszcza przy stawianych wymaganiach :doubt:
Szkoda tylko, że niektórych nie było stać na kompromis, tylko brnęli w zaparte :?

Renia po pierwsze wszystkiego najlepszego :partyman: sto lat :partyman: sto lat.
Po drugie nie o wymagania i kompromis ale o ośrodek poszło, to sam ośrodek mógł mieć problem z przyjęciem Zlotu bo z organizacja już było załatwione.
Nie jestem za ale też nie jestem przeciw, dla mnie to blok a w bloku nie da się porządnie integrować, tylko w pokojach lub na korytarzach :mrgreen: już sobie wyobrażam grilla na korytarzu, a tu nagle "pożarrrrr pali się Jarek dawaj gasimy", teraz też jest blok ale z tego co widziałem troche więcej miejsca na dworze i przede wszystkim godny dla naszych pojazdów parking a nie ośla łaka :twisted: . Poza tym zawsze i wszędzie można znaleźć jakieś słabe strony (wawrzka też je miała) każdej propozycji. :mrgreen: i plusy też (ten blok jest blizej).
Jaro1974 napisał/a:
przecież miasteczko studenckie AGH to tak samo jak to ktoś nazwał "blokowisko" jak w Łebie. Więc ciekawe co teraz wymyślą oportuniści :|
a prosze bardzo: jeszcze gorsze blokowisko bo w mieście i nie ogrodzone :twisted: :wink: a gdzie baner wywiesić ?
Lepiej jest troche pomarudzić, wytknąć jakieś nieścisłości, które można jeszcze naprawić niż później na zlocie marudzić :o , że sie nie podobało bo tego nie było bo tamto inaczej miało być (a trzeba było zapoznać się z tematem i wskazać co boli - a nie potem marudzić) :mrgreen: Jak byłem na pewnym szkoleniu to spaliśmy w 14 osób w jednym pokoju (i to chłopa) nikomu nie przeszkadzało, że smród, że brud, było miłe towarzystwo i dało radę "wytrzymieć". Zapytam was czy kryterium doboru ośrodka ma być możliwość pobytu ze swoim czworonożnym przyjacielem? Bo jeżeli ktoś śledził temat to wie, że jednym z powodów dla którego odrzucone zostały niektóre ośrodki było brak możliwości zabrania czworonoga, więc czy można nie marudzić na temat innych ośrodków, ponadto nie sprawdzone były inne ośrodki, bo nie było komu ich sprawdzić. Nie wyobrażam sobie aby ktoś z lubelskiego jechał w poznańskie i sprawdzał ośrodek, może ktos powiedzieć na telefon można załatwić, tak załatwić ale nie zobaczyć i nie sprawdzić.
Powiem tak, uważam, że blokowisko owszem jest wygodniejsze od domków ale ma jedno wadę nie ma tam takiej atmosfery jak była np. w Wawrzce przy domkach. A chyba głównie o atmosferę chodzi. Można było nawet posłuchac muzyki dobiegającej z parkingu z samochodu Dzikiego :mrgreen: Powiedzcie sami lepiej w bloku czy przy domkach? Zobaczcie sami w temacie zlotowym, jaka jest tendencja - blokowisko, bo nikt inny nie rzuca propozycji, dlaczego bo brak jest innych niż bloki miejsc, nie wszystko moim zdaniem rozbija sie o organizatorów i o osoby mogące dokonać osobistego sprawdzenia.
Napiszę po raz kolejny "nie jestem za, ale i nie jestem przeciw blokom" bo wszędzie można sie bawić, w takim miłym towarzystwie jak MM (ale posłodziłem).
ANDREW napisał/a:
Na początek, środek i koniec :mrgreen:
ja już szykuje baterie.
Niestety kto niema dzieci ten poświęca swój pokój na integrację bo korytarz za wąski chyba, że ten przy windzie, myślę, że jedno całe piętro dla lubelskiego wystarczy (zdjęcia i opis tutaj http://forum.mitsumaniaki...127006#1127006)
I tylko 3,3 km na piechotę na Wawel może nam sie w nocy uda smoka ujeźdźić. :rolleyes:
Jarek jak pisałeś cyt. "przespać można się wszędzie" (ale czy ze wszystkimi? :axe: - nie myśleć źle, chodzi mi o płeć przeciwną :wink: :oops: ).

Zadam na koniec pytanie: domki są lepsze od blokowiska. Tak czy nie?

Andrew - 13-11-2012, 12:29

grzesiopol napisał/a:
a do tego domu jak masz internet, kablem czy radiowo. :mrgreen:

Do tego domu mam panie Neostradę kabelkiem :wink:

[ Dodano: 13-11-2012, 12:30 ]
grzesiopol napisał/a:
ja już szykuje baterie.

nie ma co szykować, cza trenować :twisted:

radek79 - 13-11-2012, 12:33

grzesiopol napisał/a:
Zadam na koniec pytanie: domki są lepsze od blokowiska. Tak czy nie?
no pewnie że domki
grzesiopol - 13-11-2012, 12:38

ANDREW napisał/a:
Do tego domu mam panie Neostradę kabelkiem :wink:
a to nie możesz tego przenieść do nowego?
ANDREW napisał/a:
nie ma co szykować, cza trenować :twisted:
cały czas :mrgreen: :mrgreen:
radek79 napisał/a:
no pewnie że domki
ot mądrego warto posłuchać :mrgreen:

[ Dodano: 13-11-2012, 12:40 ]
Robie rząd i spadam stąd, trzeba do piwnicy zajrzeć, po małżonke wyskoczyć i na zakupy po jakieś zapasy na wypadek zlotu. :mrgreen:

Andrew - 13-11-2012, 12:48

grzesiopol napisał/a:
a to nie możesz tego przenieść do nowego?

No jak mogę komuś zabrać Internet? W tym wypadku bratu :wink:
A kabelek nie jest tani :roll:

Jaro1974 - 13-11-2012, 13:35

Grzesiu pisząc o oportunistach nie miałem na myśli ciebie choć może trochę :P :wink: A poważnie: na pewno w domkach byłoby o wiele lepiej ale wiadomo jeśli się nie ma co się chce to się bierze co się ma. Ale czas pokaże.
grzesiopol - 13-11-2012, 19:02

ANDREW napisał/a:
No jak mogę komuś zabrać Internet? W tym wypadku bratu :wink:
może się nie zorientuje :mrgreen:
Jaro1974 napisał/a:
Grzesiu pisząc o oportunistach nie miałem na myśli ciebie choć może trochę :P :wink:
przecież sam wiesz, że musi być jakiś nadzór i kontrola i oczywiście ktoś musi być w opozycji.
Jaro1974 napisał/a:
ale wiadomo jeśli się nie ma co się chce to się bierze co się ma.
ale lepiej mieć to co się lubi. Niektórzy chcieliby żeby zloty MM odbywał się tak jak w niemczech ale niestety organizowanie zlotów w miastach mija się z tą ideą. Bo tak na prawdę po co jedzie się na zlot?, a po to żeby pooglądać samochody, spotykać się, pogadać, pobawić, zintegrować się i trochę odpocząć, a nie po to aby zwiedzać miasto, chodzić po plaży itd.
Seichan - 13-11-2012, 20:33

Dzięki za życzenia :)

grzesiopol napisał/a:
a po to żeby pooglądać samochody, spotykać się, pogadać, pobawić, zintegrować się i trochę odpocząć, a nie po to aby zwiedzać miasto, chodzić po plaży itd.

A co to przeszkadza jedno drugiemu :?: :shock:
I czy jedno wyklucza drugie :?:

Absolutnie NIE.

Jaro1974 - 13-11-2012, 20:39

Dobry wieczór :wink: