Nasze Miśki - custom COLT by pawela
pawela - 04-02-2009, 10:41
rosomak1983 napisał/a: | Paweł napisze Ci szczerze!!!
1.zderzak musze zobaczyc efekt końcowy
2.maska mi sie nie podoba obecnie... Jak cos malowac dach i lotke i klape albo.... maske na srebrno Mi sama maska pomalowana kojarzy sie z autem powypadkowym z dokupiona maska w innym kolorze...
3 FELE ZAJEFAJNE!!! Ciekawe jak bedzie sie trzymac ale u mnie wszystko OK
PS dawałes podkład???
SUPER ze udało sie znalesc Borbetke.. miełes farta |
jak pisze rafq, efekt końcowy szybciej niż myślisz
Derpin napisał/a: | jaki zadowolony z siebie na tych fotach
a ma z czego bo robota naprawdę służy colcikowi podoba się i to bardzo!
jak już to pryskał bym tylko dach i lotkę, widziałem ostatnio tak zrobioną skode właśnie w srebnym kolorze, z czarnym dachem i maską, i zajebiście mi sie pomysł podobał
czekamy na foto w letnich bucikach tylko widzę że u Ciebie pogoda za bardzo na to nie pozwala... |
byłem już odurzony denaturatem i sprayem, stąd ta mina
Pogoda masakryczna, nie motywuje do niczego... A z dachem i lotką myślę dalej
Marino napisał/a: | Derpin napisał/a: | jaki zadowolony z siebie na tych fotach |
zwłaszcza na tej z dokładką, popróbowali zawartości zielonej butelki i robota sama szła |
właśnie rosomak1983 napisał/a: | Pawela !!!! Jedna sugestia !!!! DOKŁADKA NA ZDERZAK NA CZARNO TAK JAK NA ZDJĘCIACH CO WRZUCIŁES!!!!!!! koniecznie |
i to moja kolejna zagwozdka, bo też myślałem czy nie pomalować dokładki i progów na czarny połysk.... I sam nie wiem...
rafq napisał/a: | Derpin napisał/a: |
czekamy na foto w letnich bucikach tylko widzę że u Ciebie pogoda za bardzo na to nie pozwala... |
Zobaczysz je na furze szybciej niż myślisz |
za 3 tyg przegląd, a zimówki niemal łyse, więc trzeba założyć letnie... Jak najszybciej
Anonymous - 04-02-2009, 12:00
gratki za inwencje twórcza.Co do tej felgi co ja pojedynczo kupiles takei same et i szerokosc?
pawela - 04-02-2009, 12:22
tak, wszystko takie same. 16x7,5 ET 35
edit:
wygrzebałem stare VT, i chyba przy tym kierunku pozostanę
choć żona uważa, że wygląda jak 'liźnięty przez krowę'
mkm - 04-02-2009, 12:47
pawela napisał/a: |
choć żona uważa, że wygląda jak 'liźnięty przez krowę' |
No to sie zaczyna...
pawela nie schodz z drogi, ktora idziesz! Poki co pomysly masz bardzo trafione. Oby tak dalej.
"Borbetke" dokupiles czy pospawales?
pawela - 04-02-2009, 12:52
mkm, podtrzymuję, dopnę swego W końcu to pozostałość po moim kawaleryźmie
Felgę udało się kupić, chłopaczek gdzie brałem ma sporo pojedynczych i kompletowych felg i opon.
rosomak1983 - 04-02-2009, 13:05
pawela napisał/a: | wygrzebałem stare VT, i chyba przy tym kierunku pozostanę |
TAK TAK TAK plus malowanie podkładki
Marino - 04-02-2009, 16:23
mkm napisał/a: | No to sie zaczyna...
pawela nie schodz z drogi, ktora idziesz! Poki co pomysly masz bardzo trafione. Oby tak dalej. |
I tak będzie zawsze...
pawela, to tylko kwestia czasu, uwierz mi wiem co mówię... od maja zaczniesz się oglądać za wózeczkami i pieluchami. Będziesz wychodził na spacerki popatrzeć na colta, także rób przy aucie ile tylko możesz
pawela napisał/a: | podtrzymuję, dopnę swego |
tere fere, pogadamy w czerwcu
pawela - 04-02-2009, 18:51
Marino, dlatego teraz robię najwięcej jak mogę przy aucie, bo potem tempo bardzo się spowolni.
Ale mam już upatrzony genialny fotelik RECARO
Anonymous - 05-02-2009, 23:55
ŚWIETNIE!!
Mówie Ci, maluj dach i lotke bez klapy i bedzie TAKI luxus!
i bedzie jeden z ładniejszych Coltów w Polsce!
mkm - 06-02-2009, 14:03
pawela, a robiles jakies VT tylu. Bo boje sie, ze czarna klapa to bedzie za duzo.
londolut - 06-02-2009, 14:28
mkm napisał/a: | pawela, a robiles jakies VT tylu. Bo boje sie, ze czarna klapa to bedzie za duzo. | Malowanie klapy powinno się ograniczyc do przestrzeni pod lotką do szyby i koniec. Tak by mi się to widziało
pawela - 06-02-2009, 19:39
i tak będzie jak mówi Londo
A dziś założyłem Borbetki Normalnie szczena opada
foto po weekendzie
londolut - 06-02-2009, 19:42
pawela napisał/a: | foto po weekendzie | synuś, a czemu nie od razu Ty jesteś stary na maxa leniwy
pawela napisał/a: | i tak będzie jak mówi Londo | Amen
rafq - 06-02-2009, 20:31
Bo to Spiek Jadę obadać borbeciątka
pawela - 07-02-2009, 16:23
nooo dobra, zrobiłem dziś takie fotki na szybciocha komórką, tak więc nie ma takiego kontrastu na fotach.
na prawdziwą sesję poczekam na bodykit i czas maklakusa
Pięknie się komponują z maską
Za to po umyciu na tylnych nadkolach znów ukazał się rudy nalot. Przed założeniem progów muszę to jakoś wytępić.
|
|
|