Nasze Miśki - Projekt Monster -Czyli 2 Evolucje Colta GSR :)
londolut - 03-07-2012, 08:55
Browar napisał/a: | porzadnego bluzgu | Do usług Browar napisał/a: | Bedzie niżej będzie - niebawem wskakuje cusco z heblami i felgami od evo | Zobaczymy pobluzgamy
Kleju napisał/a: | A jaki plan na wypełnienie tych wnęk w nadkolach? Dystansem czy felgi z ET0? | O to właśnie się czepiam
Anonymous - 03-07-2012, 09:20
Jabber tak jak mówi Klejak zawias pasuje p&p.Lutek nadkola wypełni sie dłuższymi szpilkami oraz dystansami chyba, że jakis ciakawy pomysł mi przyjdzie miedzyczasie.Inne felgi by też mogły sie na nim pojawić , ale musze zrobic wyprzedaż wszystkich kompletów 4x100 bo sie w magazynie nie zmieszcze.Generalnie wiecie jakie miałem założenie odnośnie tego colta -upalanie, pojeżdżawki, kjsy itd i nie chce z tego broń Boże rezygnowac .
W niedziele 15-tego zapowiada sie bardzooo wielki UP
Anonymous - 16-07-2012, 11:14
Tak jak mówiłem WIELKI UP
W niedziele przyjechał kompletny fruktodawce dla CC5A
Chyba trzeba będzie mu niebawem zmienic nazwe na CC9A - ale jedno już takie jest więc dla zabicia nudy może Wy coś mu wymyślicie.Dla wtajemniczonych kiedys był to projekt Monster - może teraz bardziej mu to pasuje?
Ja_good - 16-07-2012, 12:19
faktycznie po grubym gongu... teraz tylko szybciutko skladaj bialasa aaa i zglosze sie do Ciebie po pare gratow jak uruchomimy miska mojego
Anonymous - 16-07-2012, 12:22
spoooko no problemo ja bede wakacyjna wyprzedaz teraz robil od 1,8 wszystkie czesci beda dostepne mechaniczne plus skrzynia 4x4 z wałem oraz kołyską pod nią
Kleju - 16-07-2012, 12:33
Też bym chętnie takie coś kupił, dla zabicia nudy
Silnik na chodzie? Środek cały?
Anonymous - 16-07-2012, 12:38
He nie zabijam nudy wrecz przeciwnie nie mam czasu ;p ,tyle że mam ciężko chorą głowe i musze co jakis czas porobic ,zmienic, zmodyfikowac przy tych Coltach nie usiedze w miejscu.
Tak silnik na chodzie brak tylko ECU takto środek prawie cały tylko zniszczona jest kanapa a raczej jej podstawa/siedzisko i prawy boczek tylnych drzwi.
Do wziecia jest cały przód blacha
jabberkonto - 16-07-2012, 16:00
Bedziesz mial 2 takie same? Czy jeden na handel pojdzie? A moze do czegos innego bedzie przeznaczony?
Anonymous - 16-07-2012, 16:19
No pewnie , że do czegos innego bedzie przeznaczony czarny - kreska, biały - oesy.
robertdg - 17-07-2012, 08:22
Jakbym miał takiego Lancera to bym się już ślinił na ten spojler
Anonymous - 17-07-2012, 08:28
tez mi sie bardzo podoba ale niestety do colta nie ma go nawet gdzie przyczepic haha
londolut - 18-07-2012, 09:39
Browar napisał/a: | tez mi sie bardzo podoba ale niestety do colta nie ma go nawet gdzie przyczepic haha | Popytaj na wioskach to ci to zamontują
Anonymous - 18-07-2012, 10:08
never ever Lutek a ty nie chcesz władowac 1,8 do swojego? mam wszystko ;p
never ever Lutek a ty nie chcesz władowac 1,8 do swojego? mam wszystko ;p
Wczoraj porobiłem wiecej fotek, kurcze to auto było bardzo zadbane przed wypadkiem, czysciutke nawet w najmniejszych zakamarkach komory silnikowej.
Uploaded with ImageShack.us
Wąski aku na styl hondy
silnik
Anonymous - 18-07-2012, 15:39
Wnętrze a raczej to co z niego zostało
tak ucierpiała kanapa tylna
Siedzenia do czyszczenia
Tapicerki drzwi ciekawie zrobione w czarwonym floku
Ku mojemu zdziwieniu tarcze z klockami zarówno z przodu jak i z tyłu są po wygląda na to swieżej wymianie to samo łożyska przód
Kółeczka juz zawiezione do malowania a jak
noi mam dylemat czy wydech zakładać do Dzidka czy zaserwować wszystko pakowac do białego
harpagan - 19-07-2012, 09:52
Browar napisał/a: |
noi mam dylemat czy wydech zakładać do Dzidka czy zaserwować wszystko pakowac do białego
|
Wszystko do białego
Niech będzie 100% evo style
|
|
|