Sport - Inne - Extra skopana i dawna druga
Anonymous - 06-06-2007, 20:33
DO II ligi awansowali- Motor Lublin i Znicz Pruszków
[ Dodano: 06-06-2007, 21:55 ]
Lechia - Ruch
sruba - 12-06-2007, 17:42
sie zaczyna szara, polska rzeczywistosc...:
Zagłębie Sosnowiec nie zagra w ekstraklasie na Stadionie Ludowym
Miasto pomoże w remoncie stadionu Polonii Bytom
Jagiellonii potrzeba dziesięciu milionów
Anonymous - 12-06-2007, 20:45
Pojada z kimś i mamy OE
A tak na serio to u nas syf jest wszedzie - nie kumam bo przeciez druzyna powinno na kilka kolejek przed koncem jak wie ze ma szanse na awans przeprowadzic najzwyklejszy businesplan czy ich na to stac czy nie - jak tak to walcza dalej jak nie to azczynaja przegrywać kiedy u nas zaczną myśleć a nie na zasadzie wygramy lige a poem jakoś to będzie
sruba - 12-06-2007, 22:14
dm17 napisał/a: | Pojada z kimś i mamy OE |
to w gre nie wchodzi - wtedy nie spadaja druzyny, ktore byly w I lidze...
ale jest jeszcze lepiej (jak zwykle burdel, jak zwykle listek na strazy ladu i porzadku):
Kto zagra w I, a kto w II lidze ?
[ Dodano: 16-06-2007, 23:38 ]
Dramatyczna sytuacja Zagłębia Sosnowiec
akbi - 22-06-2007, 09:38
Cytat: | Frankowski chciałby wrócić do Jagiellonii Białystok!
Marzeniem Chańki jest ściągnięcie do Białegostoku kilku innych wychowanków Ryszarda Karalusa, z którymi przed lata się wychowywał. Nie kryje, że rozmawiał już także z Markiem Citką z Polonii Warszawa i Bartoszem Jurkowskim, ostatnio grającym w Górniku Łęczna. A nawet z Tomaszem Frankowskim z Tenerife.
- Też chciałby do nas wrócić, ale ma ważny kontrakt w Wolverhampton Wanderers FC. 3 lipca musi wracać do Anglii, chociaż wie, że ten klub go nie chce. W niedługim czasie wszystko się wyjaśni - tajemniczo mówi Jacek Chańko. - Przyda nam się kilka takich nazwisk, które spowodują rozgłos medialny. Z drugiej strony oni naprawdę mają duże możliwości piłkarskie i młodzi gracze, na których stopniowo chcemy stawiać, mogą się przy nich wiele nauczyć. |
Franek w Białymstoku ... to byłby HIT
Marcin-Krak - 22-06-2007, 11:47
Franek Franek sprzedawca firanek
Kiedy on ostatnio strzelił bramkę
Się mu zachciało kasy - to teraz ma
McDoune - 22-06-2007, 11:48
Tia, a Kosowski podobno z Wisła gada o przedłużeniu kontraktu
szykuje się rok wielkich powrotów
Marcin-Krak - 23-06-2007, 11:30
A Legia sie chce Włodarczyka i Surmy pozbyć
Bełchatów chciał Nędzę wcześniej - teraz już nie chce - bo po roku stał się dla nich za stary
A Surma może do Krakowa wróci - oj serdecznie by go przyjęli
A co do Kosowskiego - to ja myślę że jak nie będą mu tylko kasyna w głowie - to będzie to wzmocnienie drużyny
Nie bardzo wiem natomiast czy Niedzielan jest potrzebny
I to jeszcze jako gracz który ma najwięcej zarabiać
Już jest jeden taki - Cantoro się nazywa i dużo zarabia - a odkąd dużo zarabia to wspaniale gra
sruba - 24-06-2007, 01:25
Piotr Cetnarowicz, były zawodnik Lechii, aktualnie Odra Opole napisał/a: |
- Rozmawiałem długo z Tomkiem Feliksiakiem i nie powiedział na Odrę złego słowa. Stwierdził, że zdarzają się opóźnienia w wypłatach, ale sięgają najwyżej dwóch, trzech dni. A tak jest przecież w całej Polsce i w Lechii też tak było. Mimo to chciałem przedłużyć kontrakt w Gdańsku, jednak klub nie był zainteresowany. Szkoda, że nie wywalczyliśmy dla Gdańska ekstraklasy, ale o tym, dlaczego tak się stało, nie chciałbym teraz mówić.
|
heh...
akbi - 24-06-2007, 09:42
Sruba napisał/a: | Piotr Cetnarowicz, były zawodnik Lechii, aktualnie Odra Opole napisał/a: |
Oby tak szybko nie zawiódł się na Opolu jak ja
sruba - 27-06-2007, 14:13
znalazlem na forum Lechii i tak mnie rozbawilo, ze postanowilem Wam to pokazac (pisownia oryginalna)
Cytat: |
Dla mnie to nie musimy miec OE za wszelka cene ale jak przyjada te kurwy zpobliskiej wioski i wjebiom nam jak kozie za obierki to ja tego nie przezyje!!!
|
akbi - 27-06-2007, 14:22
Cytat: | - Będę trenował z jednym ze śląskich klubów. To już najwyższy czas, by powrócić do ćwiczeń. Większość polskich drużyn zaczęła już przygotowania do sezonu, a mi najbliżej jest do Wodzisławia. Gra tam mój brat, Darek, i jeśli zabierze mnie ze sobą, to z miłą chęcią (tymczasowo) zasilę ekipę Odry - napisał Jerzy Dudek na swojej oficjalnej stronie. |
heh ... chyba faktycznie szykuje nam się "fala powrotna"
sruba - 27-06-2007, 22:13
w II lidze witamy:
- Warta Poznań
- Pelikan Łowicz
- GKS Katowice
w II lidze nie witamy:
- Kolejarz Stróze (i dobrze, zostaje Stal Stalowa Wola)
[ Dodano: 02-07-2007, 20:38 ]
Nędza w Zagłębiu Lubin !
Anonymous - 19-07-2007, 14:24
Ruch Ch chyba nie pogra w OE
Wisła z Płocka za nich-skandal
Anonymous - 19-07-2007, 21:33
To są istne jaja - powinna wejść następna drużyna z II ligi ( nie wazne ze to akurat jest Lechia) teraz będzie więcej drużyn w II lidze a tak liczba została by zachowana - to są wałki.
|
|
|