Nasze Miśki - Galant EA2A Tomii'ego
Marcino - 16-09-2014, 11:46
Tomii napisał/a: | Oczywiście półosi nie szło ruszyć z piasty, |
Nakrętka czy połoś tak zapieczona?
Tomii - 16-09-2014, 11:58
Marcino napisał/a: | Tomii napisał/a: | Oczywiście półosi nie szło ruszyć z piasty, |
Nakrętka czy połoś tak zapieczona? |
półoś na wielowpuście, nakrętka poszła gładko.
Tomii - 11-10-2014, 23:05
Dziś przegląd,
A ostatnio wleciał kolejny już raz nowy bat anteny oczywiście od Daewoo, oraz naprawione i poprawione zostało podparcie lędźwiowe w fotelu.
Kilka aktualnych fotek:
Shockwave - 12-10-2014, 16:06
Pytanie 1. Co to za halogeny masz włożone z przodu ? bo to chyba nie ori z sporta
Amorki jak nowe.. JA na nowym zestawie z tylu ma 75%
Hamulce tez elegancko, podobne wartości jak u mnie tylko mi z tylu wyszło 2.6 a przodu równe 4
Masz jednego z najbardziej zadbanych galów na bielskich drogach Brakuje tylko maski z dużym garbem
sveno - 12-10-2014, 16:15
Shockwave napisał/a: | Pytanie 1. Co to za halogeny masz włożone z przodu ? bo to chyba nie ori z sporta | przedliftowy VR4
WreX - 12-10-2014, 16:30
Shockwave napisał/a: | Masz jednego z najbardziej zadbanych galów na bielskich drogach |
Rzekłbym jednego z ładniejszych na forum ;p
Shockwave - 12-10-2014, 16:33
Pasuje bez artystycznej rzeźby ?
Znalezienie takich to pewnie problem będzie. wygląd super
Tomii - 12-10-2014, 16:57
sveno napisał/a: | Shockwave napisał/a: | Pytanie 1. Co to za halogeny masz włożone z przodu ? bo to chyba nie ori z sporta | przedliftowy VR4 |
Sveno ma rację powinny pasować bez problemu ale nie wiem do końca bo nie ja zakładałem.
Tomii - 12-10-2014, 16:59
Shockwave napisał/a: |
Amorki jak nowe..
Masz jednego z najbardziej zadbanych galów na bielskich drogach Brakuje tylko maski z dużym garbem |
WreX napisał/a: |
Rzekłbym jednego z ładniejszych na forum ;p |
Amorki przód mają 3,5 roku a tył 4,5.
Dzięki, ale na zdjęciach wszystkiego nie widać
Brakuje też tylnego zderzaka wraz z dokładkami Avance
eremita - 12-10-2014, 21:49
WreX napisał/a: | Shockwave napisał/a: | Masz jednego z najbardziej zadbanych galów na bielskich drogach |
Rzekłbym jednego z ładniejszych na forum ;p |
100% racji
Tomii - 15-11-2014, 15:39
Pakiet winter z odnowionymi felgami oraz już 6-ty sezon zimówek a tu jeszcze 6-7mm głębokości bieżnika
robertdg - 15-11-2014, 19:20
Tak z ciekawości co to za pryszcze co w szczególności rzucaja sie w widoku błotnika, nie wygląda to jak krople wody?
Hugo - 15-11-2014, 20:33
Ajajaj mucha nie siada
piotr_bb - 15-11-2014, 20:33
robertdg napisał/a: | Tak z ciekawości co to za pryszcze co w szczególności rzucaja sie w widoku błotnika, nie wygląda to jak krople wody? |
Jak zwykle autko nieskazitelnie czyste , jest się czym pochwalić . Kiedy według mnie to krople wody , ale bardziej mnie interesują zimówki i 6 sezon to trochę dużo . Ja przejeździłem 5 sezonów , bieżnika też było z 7 mm jednak guma już była za twarda i jazda do bezpiecznych nie należała .
Tomii - 16-11-2014, 01:24
robertdg napisał/a: | Tak z ciekawości co to za pryszcze co w szczególności rzucaja sie w widoku błotnika, nie wygląda to jak krople wody? |
Tak Robercie to właśnie krople wody auto spłukane czystą wodą.
piotr_bb napisał/a: |
Jak zwykle autko nieskazitelnie czyste |
nie, nie, nie, auto było czyste dwa tygodnie temu po woskowaniu
Co do zimówek no to cóż , ostatnio nie było zimy więc ciężko coś powiedzieć jak się sprawują, ale guma jest jeszcze miękka więc zobaczymy jak sypnie.
|
|
|