Małopolskie - Luźne gadki w małopolsce.
mkm - 09-12-2017, 23:13
To co? Przedświąteczny spocik w najbliższy weekend?
Parking czy knajpa?
Bizi78 - 09-12-2017, 23:19
Ogólnie od następnej soboty mam już wolne, tylko musiałbym namówić Systemy z Sosnowca na wycieczkę .
Bzyk_R1 - 09-12-2017, 23:41
Jeżeli o mnie chodzi to w następny weekend tylko piątek i sobota bo w niedzielę mam 24h, natomiast od 21.12 mam urlop do nowego roku. Trzeba puścić plotkę na Śląsku to może poturbowane przyjadą i ekipa ze spotu wielkanocnego. Wtedy było nas sporo.
Marcin może zapoda temat na FB
marcink - 10-12-2017, 19:52
Panowie orientujecie się może jak wygląda obecnie miejscówka przy Krokusie?
Nie było mnie tam w sumie od.. Lipca. A teraz jestem chory i nie sprawdzę :/
Zdaje się, że coś tam rozkopywali albo parkowali niedawno jakieś koparki i wyłączyli w tym celu część parkingu?
A może tym razem wypróbujemy parking OBI, tam zaraz za mcDonalds? Powinno być mniej aut niż na parkingu galerii przed świętami.
Bzyk_R1 - 10-12-2017, 22:03
Kurde nie zwróciłem uwagi ale coś tam robią naprzeciw, jakieś mury, estakada czy coś. Myślę że nie będzie problemu się przenieść kawałek dalej.
mkm - 11-12-2017, 06:23
Możemy spróbować jeszcze inne centrum. Bonarka?
Chodzą słuchy, że "większość" MM mieszka po drugiej stronie Wisły
angelos - 11-12-2017, 14:43
A nie lepiej Factory? W Bonarce raczej mało miejsca, i dojazd też korkowy.
marcink - 11-12-2017, 17:34
Bonarka, Factory - nie byłem tam nigdy na żadnym spocie.
Miejcie na uwadze, że to będzie przedostatnia sobota przed świętami i parking może być bardziej obłożony niż zwykle.
No i jeśli będzie zimno, to pewnie się schowamy. Łatwiej nas będzie znaleźć w macu tuż obok niż ogromnej galerii.
mkm, nie upieram nad tą konkretną dzielnicą Krakowa - po prostu nie znam miejscówek w innych dzielnicach, które spełniłyby powyższe warunki i była zlokalizowana bliżej większości MM
Spoty w Sosnowcu są organizowane w tego typu lokalizacji i to jest fajne, bo jak nie widzisz nikogo na parkingu to wystarczy przejść 50m, wejść do restauracji i rozejrzeć się grupą odstających od reszty (młodzież, albo rodziny z dziećmi) osób + jest relatywnie tanio i nikt nie wygania (chyba przywykli, że w macach ludzie przychodzą posiedzieć a nie tylko zjeść/wypić).
Bzyk_R1 - 12-12-2017, 21:38
Nie narzekać proszę krakuski że macie daleko. Ja mam 90 pod Krokusa
marcink - 14-12-2017, 20:51
Ja niestety od prawie 2 tygodni choruję i dopiero co staję na nogi, więc nie ma szans żebym Was odwiedził w sobotę.
Ale jak tylko dogadacie między sobą miejsce i godzinę, to wrzucę info na grupie na FB.
Wojciech Bogacz - 24-03-2018, 11:13
Może jakiś spocik w ten weekend ??? Ktoś chętny ? Dzisiaj pewnie bym dał radę na godzinkę albo i dwie, lub jutro ewentualnie jakoś po południu ???
Pogoda dzisiaj chyba będzie świetna więc ??
Bzyk_R1 - 24-03-2018, 12:21
Ja może bym podjechał.
Wojciech Bogacz - 24-03-2018, 13:39
Bzyk_R1 napisał/a: | Ja może bym podjechał. |
Dzisiaj czy jutro ? No i gdzie byśmy mogli się spotkać ?
Bzyk_R1 - 24-03-2018, 14:56
A to zależy jak frekwencja. Dzisiaj to już późno na ogłoszenie i mało kto się o spocie dowie. Tak myślę. Ja tam obojętnie w sumie, może być Krokus.
Wojciech Bogacz - 25-03-2018, 12:31
U mnie niestety plan spalił na panewce Moja 4-misięczna Klauduśka miała inne plany heh. Innym razem
|
|
|