Nasze nieMi¶ki ;-) - reVOLV(O)er
Rafal_Szczecin - 05-07-2017, 22:21
Krzyzak napisał/a: |
straszny syf, brak hamulców itd. |
moze jezdziles jakims zarznietym egzemplarzem . hamulce zdecydowanie lepsze niz w galancie, plastiki wewnatrz bardzo srednie, reflektory przod - porazka , silnik bardzo spoko, nie jest szatanem, ale do przemieszczania sie po miescie jak znalazl .
astre mamy od 6 lat i nie zamierzamy sprzedać , ma swoje minusy, jak kazdy samochod, ale jest totalnie bezawaryjnym autem , nie raz sluzyla jako auto zastepcze dla znajomych czy rodziny, bo ich fury wysiadly wiec zostaje poki nie zgnije.
Krzyzak - 06-07-2017, 09:55
Cytat: | moze jezdziles jakims zarznietym egzemplarzem | kupione w salonie, 40tkm przebiegu, s±siada... jak go odwoziłem z inby to my¶lałem, że co¶ jest zepsute
nie jeĽdziłem Galantem, który by miał tak słabe hamulce jak Astra 2
robertdg - 06-07-2017, 18:47
Miałem Astre II, poza strasznie niskim komfortem podróżowania, oraz dieslem który w 7-mio letnim aucie wymagał już kosztownych napraw (troche kilometrów mial nalatane wiectez nei ma sie co dziwic) a ekonomia nie grzeszył czy przed czy po naprawie to jedyne czym mozna bylo sie pochwalic - blacharsko trzymal sie super bo pochodził ze słonecznego kraju, s±siad mial taki sam to gdy auto mialo 9 lat musial je zlomowac bo strasznie gnil od spodu, na zewnatrz praktycznie nie bylo widac oznak korozji, ale spód to byl dramat
|
|
|