Mazowieckie - Spotkanie na drodze ;)
Kofi - 08-04-2009, 16:02
Pozdrowienia dla srebrno-złotego Galanta E3 WA (chyba) spotkanego wczoraj koło 21 na wisłostradzie na światłach obok Centrum Stomatologii oraz dla czerwonego Coltac CJ WB spotkanego w STM na JP obok banku
[ Dodano: 08-04-2009, 20:12 ]
Z dnia dzisiejszego pozdrawiam biało niebieskiego galanta EA na Wilanowskiej o 18
ReZaRZ - 09-04-2009, 20:04
miszkin napisał/a: | - biało-niebieski Galant (Legnum?) spotkany na Puławskiej bliżej Piaseczna |
Jezeli na WPR to nie LEGNUM.
miszkin - 09-04-2009, 20:10
No trochę nie wyglądał... I jakąś dziwną owiewkę miał nad klapą (kombi) - ni to Galant ni Legnum
strud - 10-04-2009, 19:56
Pozdrowienia dla właściciela srebrnego Space Stara który mi mignął światłami dziś o 19.30 na Zwoleńskiej!
Czyżby znów cns?
Kofi - 10-04-2009, 23:25
Pozdrowienia dla czarnego (ciemno granatowego lub zielonego) galanta EA (moze vr bo kwadratowa tablica z tylu i jakis taki ładniejszy), ktory mi dziś mignął obok mnie i awariami na pozdrowienie na trakcie brzeskim koło 20
Bartek - 11-04-2009, 18:28
Jeżeli czarny sedan na czerwonych blachach, to Nabassu....
BTW jeżeli VR to nie EA, tylko EC
Kofi - 11-04-2009, 18:49
Bartek napisał/a: | Jeżeli czarny sedan na czerwonych blachach, to Nabassu....
BTW jeżeli VR to nie EA, tylko EC |
Hehehehe....ups, przepraszam
Niezarejestrowalem dokladnie bo troche bylem zajety, ale miły był gest pozdrowienia awarią
[ Dodano: 13-04-2009, 15:35 ]
strud napisał/a: | Tucho4 napisał/a: | Pozdrawiam kierowcę i pasażera srebrnego Galanta kombi (WT....) widzianego w korku na ul. Puławskiej kilka minut po godz. 18 Nasze ramki i naklejki! "Pomrygałem" awaryjnymi ale chyba mnie nie zauważył |
Zapewne to byłem ja, dzięki za pozdrowienia, niestety faktycznie nie zauważyłem Byłem zajęty gadaniem z kolegą i "obroną przed wciskaczami" na skręcie w Idźkowskiego |
MALE OT w temacie: Zazwyczaj z puławskiej skręcam w idzikowskiego, jednak na puławską wyjeżdzam z uliczki ksawerów. Jeszcze nigdy nie wjechalem na wciskanie się przy czerwonym lewoskręcie. Zazwyczaj ktoś mnie wpuszcza a jak nie to się poddaję i jadę na wilanowską. Wiem, że trochę tam cwaniakuję bo powinienem stać w korku jak wszyscy od Woronicza. Ot taki skrót, jednak legalny. Zauważam jednak pewną prawidłowość. Jak się wszystko dobrze zgra i mnie ludzie wpuszczą to jeszcze nikt przez takie wpuszczenie nie zostal na swiatlach czy na srodku skrzyzowania. A jak ktos zaczyna cwaniakować i pokazuje jaki jest twardy i na sile nie wpuszcza to się blokuje cale skrzyzowanie. Ja jestem o tyle kulturalny, ze jak mi się nie uda normalnie wlaczyc do ruchu to lece prosto na wilanowską. Inni stoją na srodku puławskiej blokując po 2 pasy lub zapychają skręt w lewo na idzikowskiego na czerwonym.
strud - 13-04-2009, 17:46
Pozdrowienia dla cnsa widzianego przed chwilą pod swoim domem!
Nie zdążyłem pomachać, ale widziałem, że usilnie wypatrujesz naklejek
cns80 - 14-04-2009, 08:09
strud napisał/a: | Pozdrowienia dla cnsa widzianego przed chwilą pod swoim domem! | To wgniecenie na drzwiach było mi jakoś znajome. I tak myślałem że to Ty, ale nie zdążyłem zobaczyć kierowcy
miszkin - 14-04-2009, 08:22
Pozdrowienia dla bordowego Galanta EA2A WE..., z którym jechałem wczoraj z Warki do Góry Kalwarii i srebrnego EA?? WR..., który śmigał w przeciwną stronę.
DJwiewiórka - 21-04-2009, 19:34
hehe, Bartek to tydzień później ja Cię pierwsza pozdrawiam. Atakuję tę trasę codziennie.
Do następnego spotkania, ale od maja muszę jeździć wcześniej do fabryki, no chyba, że zaśpię
nabassu - 22-04-2009, 09:06
bartka latwo poznac, swiatla ma inne w VR. sedan jest troche cichociemny, ale felgi i kwadratowa tablica chyba sie wyrozniaja. moze kola beda czarne za jakis czas, projekt wymaga aby auto bylo czarne cale caaaale.
ja pozdrawiam spotkanego wczoraj czarnego V6 z listą płac pod lusterkiem. spotkanie kolo arkadii, zapraszalem na spota.
p.s. jesli mnie pamiec nie mysli to "legnum" jest okresleniem kombi jako takiego, niekoniecznie VR4
Gene - 22-04-2009, 10:21
Niechetnie ale pozdrowie...
7.15 Palc Zawiszy, pani w czarnym Colcie wymusila tuz przede mna pierszenstwo. Kobieta zachowywala sie jak dziecko we mgle. Moze to taki styl jazdy ale za ktoryms razem skonczy sie tragicznie.
Pexu - 23-04-2009, 08:55
Bardzo zacne CA0 widziane rano w Sulejówku
[ Dodano: 23-04-2009, 09:03 ]
Przy okazji, wczorajsze spotkanie z Maretzkim przy okazji wymiany łacznika stablizatora w mojej Cytrynie
Maretzky85 - 23-04-2009, 10:08
Piękne tło
Nie ma to jak robić sobie zdjęcia na tyłach supermarketu
|
|
|