Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. V czyli REKREACJA
Marcino - 08-09-2013, 22:18
Ewa... ja cie zabiore jak sie załapie...
a wogule to jutro jadę na Litwę, mam Chevroleta Cruze zobaczymy jak jedzie 2.0 VCDI 16V DOHC (163KM) ... cóż... poównanm do galanta V6, ale jak się ciśnie pedał gazu na luzie, to najpierw nic a pozniej sie ropędza dopiero, to nie to co V6 w galancie:P
Fragu - 09-09-2013, 08:05
Dziękuję za życzenia...i swoją drogą pozdrawiam fj_mike
Firebee - 09-09-2013, 10:15
Efa! napisał/a: | Dżizas, niech cholera strzeli wszelkie blogi. Aż mnie boli, że musiałam to przeczytać.
Wolę moje książki ;-P
A mnie (+2 brzdące) ktoś może zabrać stopem do Firka?
Pobałaganiłoby się. |
nie ma za bardzo w czym pobałaganić no... chyba, że w pustych puszkach po piwie:P dajesz Efa z brzdącami!
Efa! - 09-09-2013, 12:31
A co, brzdące nie mogą?
Marcino, jesteś wielki
Krzyzak - 09-09-2013, 13:23
Efa! napisał/a: | brzdące nie mogą? | uważaj, bo jeszcze nie będą chciały wracać
Mateusz po kilku godzinach spędzonych z Firkiem, nie chciał się z nim rozstawać
a jak jechaliśmy w osobnych autach (tzn. Firek w swoim) i w końcu spotkaliśmy się przed Firka pracą, to Mateusz cieszył się... hmmm jak małe dziecko , gdy Firka znów zobaczył
Efa! - 09-09-2013, 13:26
Hehe, lubię facetów z podejściem do dzieci
fergul11 - 09-09-2013, 13:50
Kochani jeździ ktoś autkiem dodge caliber z 2008 , albo ma jakieś z nim doświadczenia ?
Te suche dane znalezione w necie nie wystarczają , każdy inaczej odczuwa jazdę , a w odniesieniu do gala to byłoby wręcz idealnie
inq - 09-09-2013, 15:11
Jechałem kilka razy po prawej i raz za kółkiem (przełóż sobie na Irlandzki ) - w odniesieni do gala jest K U P A. Siedzi się jak w bunkrze, ohydne wnętrze, ale to tak po amerykańsku. Jeździłem chyba 2 litrowym benzyniakiem to odpychał się przyzwoicie. Z zewnątrz mi osobiście się podoba, ale z Galantem nie ma porównania. Jeśli chodzi o awaryjność to ciężko coś powiedzieć bo to była służbówka znajomego i od nowości przez 3 lata nie słyszałem, żeby coś mu dolegało.
Firebee - 09-09-2013, 16:32
Krzyzak napisał/a: | Efa! napisał/a: | brzdące nie mogą? | uważaj, bo jeszcze nie będą chciały wracać
Mateusz po kilku godzinach spędzonych z Firkiem, nie chciał się z nim rozstawać
a jak jechaliśmy w osobnych autach (tzn. Firek w swoim) i w końcu spotkaliśmy się przed Firka pracą, to Mateusz cieszył się... hmmm jak małe dziecko , gdy Firka znów zobaczył |
hmmm.. mimo, że zdecydowanie wolę córeczki od synków, to za Mateuszem już tęsknię bardziej niż za Tobą:P
fj_mike - 09-09-2013, 17:46
Fragu napisał/a: | swoją drogą pozdrawiam fj_mike |
No hej
fergul11 - 09-09-2013, 22:53
inq napisał/a: | Z zewnątrz mi osobiście się podoba |
mojej pani też , to ma być jej auto .
Właśnie tutaj jest na tyle rzadki egzemplarz że jest ich 9 do kupienia na całą IRL.
Zauważyłem że w skórze nie występuje tylko w drelichu .
U mnie taniej jest ubezpieczyć diesla niż benzynę o tej samej pojemności .
Mam ogromny dylemat , albo x3 za 15k , albo caliber ( najdroższy ) za 9k.?
Jak nigdy nie miałem problemu z podjęciem decyzji , tak teraz mam , chyba pociągnę zapałki ?
Krzyzak - 10-09-2013, 10:13
Firebee napisał/a: | za Mateuszem już tęsknię bardziej niż za Tobą | mam to samo
inq - 10-09-2013, 15:37
fergul11 napisał/a: | mojej pani też , to ma być jej auto . |
Wsadź ją do środka, powinna zmienić zdanie.
fergul11 napisał/a: | Mam ogromny dylemat , albo x3 za 15k , albo caliber ( najdroższy ) za 9k.? |
Nie patrząc na cenę wybór prosty. Ja bym poszukał jednak jakiegoś kompromisu chyba.
pamar - 10-09-2013, 16:42
... jestem bezsilny, choć bardzo chcę nie potrafię pomóc!
co robić no co?
Vendi, dopiero teraz cię w pełni zrozumiałem i podziwiam
vendetta - 10-09-2013, 20:10
pamar napisał/a: | ... jestem bezsilny, choć bardzo chcę nie potrafię pomóc!
co robić no co? |
czasami niestety tak właśnie jest a bezsilność jest straszna
|
|
|