Zachodniopomorskie - Zachodniopomorskie OT II
volve - 17-12-2012, 08:38
Krystian99 napisał/a: | chyba byś musiał zrobić psssyt |
Bardzo dobra rada Krystian
Seichan napisał/a: | Tomek, jak idzie walka z ubezpieczalnią? Był już rzeczoznawca? |
taaa...na razie są problemy ze zgłoszeniem szkody :/ W czwartek koło 19 dzwoniłem do Link4, podałem numer ubezpieczenia gościa, swoje imię i nazwisko oraz telefon. Rozmówca powiedział, że w ciągu 48h ktoś zadzwoni w celu zarejestrowania szkody. Sobota i niedziela pewnie nie wlicza się do tych 48h, ale jeśli dzisiaj nikt nie zadzwoni do 14, to sam do nich zadzwonię Wygląda to na przedłużanie już na wstępie z ich strony, w końcu zyskają te parę dni, ponieważ 30 dni na wypłatę mają od dnia zgłoszenia szkody(oczywiście mogą sobie później przedłużać do 90 dni :/ )
xylen - 17-12-2012, 10:53
Yoshiko napisał/a: | xylen mam nadzieję że już w domku na lądzie |
Cześć, jeszcze niestety walczę na dalekim wschodzie, trochę towaru pozostało do rozwiezienia po Azji potem ciepełko w Australii i do domku ale to dopiero gdzieś pod koniec lutego:(
Mam tu kiepski net w dodatku kitajce blokują większość stron ...
ale jakoś sobie trzeba radzić...Pozdrowienia
[ Dodano: 17-12-2012, 11:00 ]
volve napisał/a: | Yoshiko napisał/a: | choinka już ubrana ?
list do Mikołaja napisany ? |
A ja mam w święta Jedyny plus, że dwa dni wolne będą(a być może zrobię sobie dłuugi weekend).
Człowiek idzie sobie spokojnie do sklepu kupić parę rzeczy na obiad, a tam kuupa ludzi, wszyscy zagonieni, wkurzeni - bo przecież trzeba nie wiadomo co zrobić na święta. No i oczywiście Last Christmas w głośnikach sklepowych - ten utwór ma tak wiele wspólnego ze świetami, że nie może go zabraknąć...dobrze, że ktoś wymyślił słuchawki i mp3... |
Tomku coś tak negatywnie nastawiony, Kevina sobie kolejny raz obejrzysz o ile wcześniej Link4 nie wprawi Cie w czego Ci oczywiście nie życzę, ja miałem kiedyś przeprawę z PZU i od tamtej pory jak ich widzę to ..pozdrawiam
volve - 17-12-2012, 12:41
xylen napisał/a: | Kevina sobie kolejny raz obejrzysz |
Co tam w telewizji leci to akurat mi wisi, meczów nie ma, bo zima, a do filmów telewizja mi niepotrzebna
xylen napisał/a: | o ile wcześniej Link4 nie wprawi Cie w czego Ci oczywiście nie życzę, ja miałem kiedyś przeprawę z PZU i od tamtej pory jak ich widzę |
Ja już miałem przeprawy:
- PZU bardzo krótka, wyceniali mi tylko szkodę
- Hestia - baaaaaardzo długa i nieprzyjemna
- Warta dość krótka i w miarę wporządku
Zobaczymy, jak to będzie z Link4. Na razie zaczynają mnie wkurzać, o 14 do nich zadzwonię, jeszcze postaram się być miły
[ Dodano: 17-12-2012, 14:05 ]
Po rozmowie: zamiast wizyty rzeczoznawcy mam im wysłać zdjęcia uszkodzeń Jak widać oszczędności...
Maciek - 17-12-2012, 15:31
volve napisał/a: | A ja mam w święta | Panie Tomaszu proszę się poprawić.
mlodam - 17-12-2012, 16:00
uff ...to się dziś "spociłam"
odpalam miśka a tam coś charczy ,dusi... na początku pomyślałam albo pompa albo spięcie jakieś
Było spięcie
Szybka akcja i na warsztacie tylko godzinkę stał ...Tak więc świece wymienione,przewody zapłonowe również
przy okazji sprawdzili uszczelkę od tłumika bo coś głośno chodził
chwała temu tam u góry dziur nie było także znowu śmiga jak ta lala
kamień z serca i z portfela
Galancior94 - 17-12-2012, 16:17
Dzień dobry
Yoshiko napisał/a: | drogi Stargardzie i okolice może jakieś spotkanko przed świętami ????? |
Można Tylko pytanie: gdzie, kiedy i o której ?
volve - 17-12-2012, 17:25
Maciek napisał/a: | [-X Panie Tomaszu proszę się poprawić. |
Taaa..dla Ciebie święta to zysk Jedynie pracy trochę więcej A ja żadnego zysku poza wolnymi dniami nie widzę
Ehh...no nic, za radą kolegi Krystiana otwieram Zlaty Bazant'a
A, no i witamy moderatora
offca - 17-12-2012, 18:39
Galancior94 napisał/a: | Dzień dobry
Yoshiko napisał/a: | drogi Stargardzie i okolice może jakieś spotkanko przed świętami ????? |
Można Tylko pytanie: gdzie, kiedy i o której ? |
My jesteśmy za Tylko do czwartku najlepiej, bo w piątek, jeszcze nie wiemy o której, jedziemy w tournee świąteczne
JacekeR - 17-12-2012, 18:57
Jesteśmy za ..... czekamy na propozycje.
Krystian99 - 17-12-2012, 20:48
Cześć ludziska
Yoshiko - 17-12-2012, 21:16
Galancior94 napisał/a: | Yoshiko napisał/a:
drogi Stargardzie i okolice może jakieś spotkanko przed świętami ?????
Można | suuuper JacekeR napisał/a: | Jesteśmy za ..... czekamy na propozycje. | ło matko wszycho trza proponować
no dobra skoro offca napisał/a: | Tylko do czwartku najlepiej | no to czwartek wieczorkiem parking CH no ten darmowy godzinkę 17-18-19-20. doprecyzujcie sami
Krystian99 napisał/a: | Cześć ludziska |
cześć Krystek
ahaaaa właśnie skończyliśmy ubierać choinkę nasza jest najpiękniejsza
Galancior94 - 17-12-2012, 21:30
Yoshiko napisał/a: | ahaaaa właśnie skończyliśmy ubierać choinkę nasza jest najpiękniejsza |
To może każdy sie pochwali swoją choinką ?
Yoshiko - 17-12-2012, 21:33
Galancior94 napisał/a: | Yoshiko napisał/a:
To może każdy sie pochwali swoją choinką ? |
rozumiem że każdy zabiera swoją choinkę na czwartkowego spota
Galancior94 - 17-12-2012, 22:00
Yoshiko napisał/a: | Galancior94 napisał/a: | Yoshiko napisał/a:
To może każdy sie pochwali swoją choinką ? |
rozumiem że każdy zabiera swoją choinkę na czwartkowego spota |
Na dachu dużo miejsca
To o której godzinie ? Bo być może będę musiał jechać na zakupy na klasową wigilie -.-
robert78 - 18-12-2012, 06:10
Witam
|
|
|