Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. V czyli REKREACJA
sveno - 10-09-2013, 20:12
ale o co chodzi?
fergul11 - 10-09-2013, 21:42
inq napisał/a: | Ja bym poszukał jednak jakiegoś kompromisu chyba. |
To podrzuć jakiś pomysł , silnik max 2.0 z większym pójdę z torbami i podatek drogowy i ubezpieczenie .
Efa! - 10-09-2013, 22:58
Pamar, co się dzieje? Jak Ci pomóc?
inq - 10-09-2013, 23:29
fergul11 napisał/a: | To podrzuć jakiś pomysł , silnik max 2.0 z większym pójdę z torbami i podatek drogowy i ubezpieczenie . |
Nie wiem jakie kryteria, budżet. Może coś kobiecego: Mini, TT, Beetle. Jak coś SUVowego to może Kuga, Grand Vitara, Sportage nowy o ile znajdzie. W stylu Calibra to nie wiem co można znaleźć. W budżecie 10-15k Euro to ja bym kupił żonie jakiegoś C-Maxa, Merivę albo coś w tym stylu.
fergul11 - 11-09-2013, 01:03
inq napisał/a: | Nie wiem jakie kryteria, budżet. Może coś kobiecego: |
DZIĘKI wielkie , już tak zawęziłem krąg poszukiwań że zapomniałem o tych SUVach
koszmarek - 11-09-2013, 06:41
Pamarku jestem z Wami całą sobą !!!! :*
pamar - 11-09-2013, 08:29
Efa! napisał/a: | Pamar, co się dzieje? Jak Ci pomóc? |
Niestety nikt na tym świecie nie jest w stanie pomóc Ewciu
Osiem lat po przeszczepie wątroby u mojego młodszego brata nastąpił gwałtowny powrót choroby (PSC) i niestety postępuje gwałtownie i znacznie szybciej niż przed pierwszym przeszczepem. Lekarze transplantolodzy zaczęli kwalifikacje do drugiej transplantacji ale okazało się, że żyła wrotna nie jest drożna i nie będzie możliwości przyłączenia "nowej" wątroby
Dziś będzie konsylium i zdecydują co dalej z życiem Roberta, prawdopodobnie spróbują w jakiś sposób odbarczyć drogi żółciowe, tyle że z poniedziałkowej rozmowy z profesorem z Kliniki Transplantologii wynika, że są to półśrodki a w dodatku dopatrzył się ognisk stwardnienia dróg żółciowych w samej strukturze wątroby
Dzisiaj zapadnie wyrok!
vendetta napisał/a: | czasami niestety tak właśnie jest a bezsilność jest straszna |
Oby wyniki dzisiejszych rozmów przyniosły dobre wieści - trzymajcie proszę kciuki
Dzięki wszystkim za troskę i przepraszam, że wywnętrzniam się przed Mitsumaniakami, ale po prostu komuś muszę, znaczna część z was jest dla mnie jak rodzina - wybaczcie.
Firebee - 11-09-2013, 09:41
trzymamy kciuki za Roberta!
Efa! - 11-09-2013, 11:53
Pamarku, bardzo mocno wierzę w to, że brat przeżyje... Trzymaj się tam ciepło.
mjsystem - 11-09-2013, 12:33
pamar napisał/a: | Dzięki wszystkim za troskę i przepraszam, że wywnętrzniam się przed Mitsumaniakami, ale po prostu komuś muszę, znaczna część z was jest dla mnie jak rodzina - wybaczcie. |
Bo jest. Trzymamy kciuki za Roberta. Ty też trzymaj się mocno
Fragu - 11-09-2013, 14:38
pamar, trzymam kciuki tak mocno jak się da ! Dobrze, że piszesz to zawsze jakoś tam odrobinke pomaga! Trzymaj się
Bizi78 - 11-09-2013, 14:47
pamar, trzymam kciuki za brata i czekamy na pozytywne wieści.
pamar - 11-09-2013, 14:52
Fragu napisał/a: | trzymam kciuki tak mocno jak się da ! |
Pomogło!
Właśnie rozmawiałem z prof. W. Zakomunikował mi, że po czterech godzinach intensywnych rozmów, zdecydowali zrobić obejście (taką jakby protezę) głównych dróg żółciowych i ominąć miejsca zwężeń.
Dzięki temu na jakiś czas brader będzie miał spokój i miną dolegliwości
Efa! - 11-09-2013, 15:03
To trzymamy kciuki rękoma, nogami i wszystkim, czym się da je tylko trzymać, żeby operacja się udała!
pamar - 11-09-2013, 15:20
Jutro Ewa, jutro Na dziś wystarczy
|
|
|