Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. V czyli REKREACJA
stary alfer - 13-09-2013, 08:23
Yoshiko napisał/a: | Chyba na prawym udzie poleciało oczko |
Gdyż tam trzymana była mandarynka.
Wypadła rozczłonkowana przez siatkową rajtuzę
sveno - 14-09-2013, 19:29
że moja luba ostatnio wpada na mitsumaniaków. W czwartek spotkała Rene w autobusie, potem Marcin-krak chciał ją rozjechać na przystanku Bieżanowska swoim bicyklem i chyba widziała Tomka84 o ile ten przerejestrował już Galanta, ale raczej to nie był Tomek bo Galant był za czysty Tak czy inaczej Magda powiedziałą, że fajnie było tak dla odmiany zobaczyć czystego czarnego Galanta
Tomek - 14-09-2013, 20:10
sveno napisał/a: | że moja luba ostatnio wpada na mitsumaniaków. W czwartek spotkała Rene w autobusie, potem Marcin-krak chciał ją rozjechać na przystanku Bieżanowska swoim bicyklem i chyba widziała Tomka84 o ile ten przerejestrował już Galanta, ale raczej to nie był Tomek bo Galant był za czysty Tak czy inaczej Magda powiedziałą, że fajnie było tak dla odmiany zobaczyć czystego czarnego Galanta |
a widzisz
miałem sam pisać, a tutaj już nie trzeba
umyłem auto, nerwy mi już puściły i jest czyste, aż mi się zaczął podobać na nowo
Marcin-Krak - 15-09-2013, 12:55
sveno napisał/a: | potem Marcin-krak chciał ją rozjechać na przystanku Bieżanowska swoim bicyklem |
Za późno Ją poznałem i pewnie przez słuchawki nie usłyszała, ale krzyknąłem cześć Też Ci piesi nie mają gdzie stać tylko na chodnikach, gdzie sobie ludzie uczciwie chcą na rowerze przejechać
mjsystem - 17-09-2013, 11:46
Marcin-Krak napisał/a: | Też Ci piesi nie mają gdzie stać tylko na chodnikach, gdzie sobie ludzie uczciwie chcą na rowerze przejechać |
Ro-we-rzyści na u-lice, ro-we-rzyści na u-lice
PS na tabliczce jest inny napis
fergul11 - 17-09-2013, 14:42
mjsystem napisał/a: | :director: Ro-we-rzyści na u-lice, ro-we-rzyści na u-lice |
Ti-ry na tory , Ti-ry na tory
tyle naszego co sobie POutyskujemy na forum .
Swoja droga jaka zbieznosc slow PO u Tyskiwac
JCH - 17-09-2013, 15:19
fergul11 napisał/a: | PO u Tyskiwac | Oj zagadujesz, zagadujesz....
Ja wolę się PO Żywić
mjsystem - 17-09-2013, 17:44
JCH napisał/a: | Ja wolę się PO Żywić |
To czyżbym ja się PO Perlił
Marcin-Krak - 17-09-2013, 18:13
Nie ma to jak wpaść z deszczu pod rynnę...
Zmieniłem pokój w pracy, ale moja już opisywana tu koleżanka zmieniła go ze mną.
Ale w pokoju trafiłem na poważny problem - pana doktora, który mówi sam do siebie i nie akceptuje grającego gdzieś tam daleko w tle radia - "bo tu jest praca i się pracuje, a nie rozgłośnia radiowa żeby radia słuchać"
Amen ...
fergul11 - 17-09-2013, 19:00
mjsystem napisał/a: | To czyżbym ja się PO Perlił |
JCH napisał/a: | Ja wolę się PO Żywić |
Tak mnie nakręciliście że skoczyłem PO guinnessa , żebym tylko w korek nie wpadł , bo jak się usram to żona PO matkę gotowa zadzwonić
(patrz trochę humoru)
mjsystem - 17-09-2013, 19:06
fergul11 napisał/a: |
Tak mnie nakręciliście że skoczyłem PO guinnessa , żebym tylko w korek nie wpadł , bo jak się usram to żona PO matkę gotowa zadzwonić
(patrz trochę humoru) |
No tak, humor znam, ale żeby się doprowadzić do takiej akcji.... No way!!!
[ Dodano: 17-09-2013, 19:07 ]
Marcin-Krak napisał/a: | Nie ma to jak wpaść z deszczu pod rynnę...
Zmieniłem pokój w pracy, ale moja już opisywana tu koleżanka zmieniła go ze mną.
Ale w pokoju trafiłem na poważny problem - pana doktora, który mówi sam do siebie i nie akceptuje grającego gdzieś tam daleko w tle radia - "bo tu jest praca i się pracuje, a nie rozgłośnia radiowa żeby radia słuchać"
Amen ... |
Teraz zaczniesz doceniać koleżankę
JCH - 17-09-2013, 19:16
mjsystem napisał/a: | To czyżbym ja się PO Perlił | Tak naprawdę to ja bym się PO Ło(m)żył
Marcin-Krak napisał/a: | a nie rozgłośnia radiowa żeby radia słuchać | Powiedz panu doktorowi, że rozgłośnia radiowa, jak sama nazwa wskazuje, r o z g ł a s z a - czyli inaczej mówiąc nadaje
Od słuchania jest słuchacz czyli między innymi on. Niech więc słucha a nie mędrkuje
[ Dodano: 17-09-2013, 19:19 ]
fergul11 napisał/a: | żebym tylko w korek nie wpadł , bo jak się usram to żona PO matkę gotowa zadzwonić | fergul11 to najwyżej się w snajpera zabawisz (patrz wątek trochę humoru )
Marcin-Krak - 17-09-2013, 20:51
mjsystem napisał/a: | Teraz zaczniesz doceniać koleżankę |
Że zamiast radia będą słuchał jak wali w klawiaturę
JCH napisał/a: | Powiedz panu doktorowi, że rozgłośnia radiowa, jak sama nazwa wskazuje, r o z g ł a s z a - czyli inaczej mówiąc nadaje
Od słuchania jest słuchacz czyli między innymi on. Niech więc słucha a nie mędrkuje
|
Właśnie w mędrkowaniu jest "miszczem" - jeden z super błyskotliwych przykładów właśnie przytoczyłem
JCH - 17-09-2013, 21:57
Marcin-Krak napisał/a: | Właśnie w mędrkowaniu jest "miszczem" | No toś trafił.... Nie zazdraszczam towarzystwa
fergul11 - 17-09-2013, 23:00
JCH napisał/a: | fergul11 to najwyżej się w snajpera zabawisz (patrz wątek trochę humoru ) | ...no ale twój bohater do teściowej mierzy , a przewijać to mamusia musi Marcin-Krak napisał/a: | Właśnie w mędrkowaniu jest "miszczem" | u mojego kolegi w serwisie samochodowym pracował właśnie taki mędrzec od mędrkowania , kiedyś przyszła do warsztatu kontrola ze skarbówki i ZUSu ,poprosili właściciela (kolege) aby zebrał swoich pracowników z dokumentami .
A mędrek że on się nie wylegitymuje ,bo tylko umundurowanemu policjantowi może dowód pokazać
Żeby nie był dobrym mechanikiem i wieloletnim pracownikiem to wywaliłby go .
Kolega dostał mandat i jeszcze jakiś syf mu robili .
Stan mędrkowania u tamtego osobnika pogłębia się z czasem
|
|
|